Pittsburgh Steelers - Arizona Cardinals
11 hónapja
Klaci79
22 219
Nála még Rudi is jobb lennehát Pickett se jó. Bár Traubiskynél lehet jobbSeumalo is out…a 4.out nálunk.Pickett outNem tudom rossz e ez nekunk
Klaci79
xtaki
Biztos hogy rossz, Traubi egy rakás azar
Klaci79
shagi0206
11 hónapja
shagi0206
10 921
hát Pickett se jó. Bár Traubiskynél lehet jobbSeumalo is out…a 4.out nálunk.Pickett outNem tudom rossz e ez nekunk
Klaci79
xtaki
Klaci79
11 hónapja
xtaki
3 440
En mar pickezet is annak tartom. Vakon van a legtobb esetben.Seumalo is out…a 4.out nálunk.Pickett outNem tudom rossz e ez nekunk
Klaci79
xtaki
Klaci79
11 hónapja
Klaci79
22 219
Seumalo is out…a 4.out nálunk.Pickett outNem tudom rossz e ez nekunk
Klaci79
xtaki
11 hónapja
Klaci79
22 219
9:20-ig biztos késés van
11 hónapja
xtaki
3 440
Nézzem, hogy táncol Krausz?Mi kerem az ilyen meccseket siman beszopjuk ajkor is ha sokkal jobbak vagyink, mint iden.
Utolsó meccs a szelvényen.. ha nem nyer a steelers, többet nem jövök!
Celtic
11 hónapja
Klaci79
22 219
Pickett out
11 hónapja
shagi0206
10 921
Elmentek play stationon lejátszani 😁Igaz, hogy Murray nem azt játszik főleg, de biztos jó ötlet egy kocka ellen? 😀
steelwolf
11 hónapja
Celtic
419
Nézzem, hogy táncol Krausz?Utolsó meccs a szelvényen.. ha nem nyer a steelers, többet nem jövök!
11 hónapja
Klaci79
22 219
9-kor állítólag újra melegítenek a csapatok
11 hónapja
Elmentek play stationon lejátszani 😁A Jóisten se tudja tovább nézni. De hátha sikerül összerakni Picike bokáját és a védelmet, mert a végére szétcsúszott az is csúnyán.
steelwolf
11 hónapja
Live stream miért mutatja a broncost? másnál is?Engem az érdekel, hogy egy Packers drukker miért nézi ezt a szart? Mert hogy nekünk "kötelező", az oké, de másnak? 😀
Celtic
11 hónapja
Elmentek play stationon lejátszani 😁
11 hónapja
Live stream miért mutatja a broncost? másnál is?CSak az utolsó hsz-t kellett volna elolvasni
Celtic
Tepper takarodj!
11 hónapja
shagi0206
10 921
Live stream miért mutatja a broncost? másnál is?mert nincs meccs, időjárás szünet van
Celtic
11 hónapja
Live stream miért mutatja a broncost? másnál is?A viharszünet miat
Celtic
11 hónapja
Celtic
419
Live stream miért mutatja a broncost? másnál is?
11 hónapja
Klaci79
22 219
Azért jó lenne, ha megfordtanátok a meccset. Idén ha jól emlékszem először játszatok fantasyban hc-t, ami a Steelers lett, gondoltam a védelmetek van olyan jó, hogy nyerjetek. És eddig szorosnak tűnik a meccsem, a vereségetek nem fér bele 😀Nem tudom mennyire lenne ez jó nekünk. Annyira gyenge a sorsolás, hogy simán PO-ban lehetnénk. Egyrészt pedig semmi keresnivalónk nincs ott sajnos, másrészt pedig maradnának ezek a semmirekellő edzők mindenhol.
shagi0206
Bár talán Austint mintha a Syracuse vinné. Azért hálás lennék…
11 hónapja
shagi0206
10 921
villámlik, vagy mi a tosz? Más oka nem hiszem, hogy lehet
11 hónapja
astroid
570
jól értettem hogy vedőrdiléj van?igen, ezt már fentről sem bírták nézni
gedam
11 hónapja
gedam
5 902
jól értettem hogy vedőrdiléj van?
11 hónapja
Klaci79
22 219
A drafton kell egy center, az összes többi pick ILB-k hátha egy normálisat találunk.
11 hónapja
Magabiztos 3-0-nál elléptem, aztán látom azóta lestoppoltuk magunkat!