Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens
több mint 9 éve
eldőlt a meccs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
szegény Moats, pedig olvasta a játékot, csak szerelni nem tud
több mint 9 éve
Mondjuk egy vasas ravens mindig joVasas - Újpest.
Janek
több mint 9 éve
Érik legalább a Ravens egyenlítés. Nini Taliaferro! amikor írtam, akkor még deMustaine "csak" Hurns fan, nem Jags szurker. Tehát nem lehet én. LOL
de jójó, legyen, kedves iktriad (;
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
amikor írtad, a field goal után voltunk. (:amikor írtam, akkor még deaz nem az elmúlt kettő hívás volt.játék Bellre és utána a Vick-futásnem volt túl jó hívás az elmúlt kettőa field goalra gondolsz meg a qb futásra?
Törölt felhasználó
mustaine
Törölt felhasználó
mustaine
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
EstetSoccer terminus technikussal élve egyelőre "a küzdelem dominálja a játékot".
Jo a meccs?
Janek
több mint 9 éve
amikor írtam, akkor még deaz nem az elmúlt kettő hívás volt.játék Bellre és utána a Vick-futásnem volt túl jó hívás az elmúlt kettőa field goalra gondolsz meg a qb futásra?
Törölt felhasználó
mustaine
Törölt felhasználó
mustaine
több mint 9 éve
az nem az elmúlt kettő hívás volt.játék Bellre és utána a Vick-futásnem volt túl jó hívás az elmúlt kettőa field goalra gondolsz meg a qb futásra?
Törölt felhasználó
mustaine
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Scobeenak látszik, hogy hiányzik Florida és a golfpályák.
több mint 9 éve
játék Bellre és utána a Vick-futásnem volt túl jó hívás az elmúlt kettőa field goalra gondolsz meg a qb futásra?
Törölt felhasználó
mustaine
több mint 9 éve
nem volt túl jó hívás az elmúlt kettőa field goalra gondolsz meg a qb futásra?
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
xtaki
3 441
kaptam egy enyhe sziv infrastrukturat...
több mint 9 éve
nem volt túl jó hívás az elmúlt kettő
több mint 9 éve
St. Louis helyett majdnem sikerült Szegedet mondani xD "ehhez képest a Szeged ellen..."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tuitt qrva jó.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
xtaki
3 441
imadunk tuitt 😊
több mint 9 éve
majdnem Dupree-é volt a sack, már csak pályán kellett volna lennie
több mint 9 éve
3 & 16ra checkdown pass. | Haley takarodj! |
több mint 9 éve
Mi ez a "Mike Vick"-ezés? A Michael Vickről mindenkinek a kutyusok ugranának be róla?
több mint 9 éve
nem Michael, hanem MIKE Vick, ő is kikérné már magának
---