Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens
több mint 9 éve
Ugyanezeket a rúgásokat én is megcsinálom kevesebb pénzért. Ilyen rossz kickert életemben nem láttam.
több mint 9 éve
Scobee kapufát rúg, a laszti beleesik Za'Darius Smith kezébe, aki visszaviszi TD-ra (:Jó tudni, hogy Jeff Guerriero is itt van közöttünk.
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
nem szabad sietni, Tekken 10 másodpercig álldogált és hagyta pörögni az órát
több mint 9 éve
Kurva anyád Scobee
több mint 9 éve
ez már fájdalmas :d
több mint 9 éve
Scoobydoo szerintem iszik. Ilyen ferdéket nem lehet rúgni tidztán.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
viszlát Scobee
több mint 9 éve
Az év üzlete volt az a 6. körös pick Scobeeért.
több mint 9 éve
xtaki
3 441
kirugni a picsaba....
több mint 9 éve
Scobee kapufát rúg, a laszti beleesik Za'Darius Smith kezébe, aki visszaviszi TD-ra (:
több mint 9 éve
Mint a régi szép időkben. Rábízzuk a védelemre, hogy megőrizze a soványka előnyt.
több mint 9 éve
A 2. félidő ritka gyenge.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
na, azért egy perce marad a Ravensnek, ha kivédekezi
több mint 9 éve
Defense wins the... game.
több mint 9 éve
csodás hívások voltak Trestman, dobathattál volna négy hail maryt is, annyi értelme volt ennek
több mint 9 éve
D#
több mint 9 éve
xtaki
3 441
meeeegvvaaaaaan!
több mint 9 éve
Minden esélyt megadunk flakonnak a hőssé vàláshoz.
több mint 9 éve
Mérnem punt 😕
több mint 9 éve
Lassan nincsen meccs kihagyott Scobee FG nélkül.
több mint 9 éve
annyira alap volt, hogy Scobee kihagyjaJax vér, igazi balfasz