Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens
több mint 10 éve
Ugyanezeket a rúgásokat én is megcsinálom kevesebb pénzért. Ilyen rossz kickert életemben nem láttam.
több mint 10 éve
Scobee kapufát rúg, a laszti beleesik Za'Darius Smith kezébe, aki visszaviszi TD-ra (:Jó tudni, hogy Jeff Guerriero is itt van közöttünk.
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
nem szabad sietni, Tekken 10 másodpercig álldogált és hagyta pörögni az órát
több mint 10 éve
Kurva anyád Scobee
több mint 10 éve
ez már fájdalmas :d
több mint 10 éve
Scoobydoo szerintem iszik. Ilyen ferdéket nem lehet rúgni tidztán.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
viszlát Scobee
több mint 10 éve
Az év üzlete volt az a 6. körös pick Scobeeért.
több mint 10 éve
kirugni a picsaba....
több mint 10 éve
Scobee kapufát rúg, a laszti beleesik Za'Darius Smith kezébe, aki visszaviszi TD-ra (:
több mint 10 éve
Mint a régi szép időkben. Rábízzuk a védelemre, hogy megőrizze a soványka előnyt.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
A 2. félidő ritka gyenge.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
na, azért egy perce marad a Ravensnek, ha kivédekezi
több mint 10 éve
Defense wins the... game.
több mint 10 éve
csodás hívások voltak Trestman, dobathattál volna négy hail maryt is, annyi értelme volt ennek
több mint 10 éve
D#
több mint 10 éve
meeeegvvaaaaaan!
több mint 10 éve
Minden esélyt megadunk flakonnak a hőssé vàláshoz.
több mint 10 éve
Mérnem punt 😕
több mint 10 éve
Lassan nincsen meccs kihagyott Scobee FG nélkül.
több mint 10 éve
annyira alap volt, hogy Scobee kihagyjaJax vér, igazi balfasz