Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
Ilyenkor szokott Flacco intet dobni..😊
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Spy
2 337
egy
több mint 6 éve
no
7 276
ilyenkorra mar mindenki bibisa hiradoban meg az interjuban vele nem ezt mondtak. meg a kep a labarol sem. am legyen igazatok... 😊ugy ertem hogy egeszsegileg meg lattam kepeket a labarol. jol jatszik. de meg nem 100 as. es juju sincs. te kiesett. 😊 De mindegy is mert most a killer az a def...aki játszik, az egészséges. 😉 Ráadásul a héten csak 1 edzést hagyott ki.
gabistar
Soldados
gabistar
több mint 6 éve
gabor25
5 144
a hiradoban meg az interjuban vele nem ezt mondtak. meg a kep a labarol sem. am legyen igazatok... 😊 mert mult heten is jatszott, de akkor a maihoz kepest kozeleben sem volt egeszsegileg. hiaba jatszott. Azert jatszott akkor mert kellett.ugy ertem hogy egeszsegileg meg lattam kepeket a labarol. jol jatszik. de meg nem 100 as. es juju sincs. te kiesett. 😊 De mindegy is mert most a killer az a def...aki játszik, az egészséges. 😉 Ráadásul a héten csak 1 edzést hagyott ki.
gabistar
Soldados
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Spy
2 337
A teljesítményén nem látszik, de keveset mosolyog. Sztem nagyon fáj a lábujja. De most jön az ő ideje, meg a D kap újra lehetőséget, hogy lehetőséget adhasson az Off-nak (hú de kacifántos, már csak leírni is)Mindezt a liga egyik legjobb védelme ellen.brown meg nem szazas.Te látod ezt a meccset? 150 yard felett van...
gabistar
Soldados
iktriad
több mint 6 éve
no
7 276
Ezt a ki.aszott DP-t mikor atmegyunk nyalba
több mint 6 éve
ugy ertem hogy egeszsegileg meg lattam kepeket a labarol. jol jatszik. de meg nem 100 as. es juju sincs. te kiesett. 😊 De mindegy is mert most a killer az a def...aki játszik, az egészséges. 😉 Ráadásul a héten csak 1 edzést hagyott ki.
gabistar
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
157-et. (Bell meg 47-et futott, mert szerencsénkre Haley ott is gyökér volt.)ellenetek annyit hozott?!?Mindezt a liga egyik legjobb védelme ellen.brown meg nem szazas.Te látod ezt a meccset? 150 yard felett van...
gabistar
Soldados
iktriad
no
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
gabor25
5 144
ugy ertem hogy egeszsegileg meg lattam kepeket a labarol. jol jatszik. de meg nem 100 as. es juju sincs. te kiesett. 😊 De mindegy is mert most a killer az a def... rank nezve. az off meg sokkal jobb. fordult a kocka.Mindezt a liga egyik legjobb védelme ellen.brown meg nem szazas.Te látod ezt a meccset? 150 yard felett van...
gabistar
Soldados
iktriad
több mint 6 éve
no
7 276
ellenetek annyit hozott?!?Mindezt a liga egyik legjobb védelme ellen.brown meg nem szazas.Te látod ezt a meccset? 150 yard felett van...
gabistar
Soldados
iktriad
több mint 6 éve
grat ha gyoztok ravensesek. ugyesen kihasznaltatok a gyengesegunk. Csak azert irom most mert megyek aludni keson van. jo szurkolast. ha nyerunk akkor is igaz ez, csak nem tudom mi ...Az igen, egy ilyen meccs hajrájában?!
gabistar
több mint 6 éve
Jah..Ebben tényleg ez a legdurvább!🤐😮Mindezt a liga egyik legjobb védelme ellen.brown meg nem szazas.Te látod ezt a meccset? 150 yard felett van...
gabistar
Soldados
iktriad
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
gabor25
5 144
grat ha gyoztok ravensesek. ugyesen kihasznaltatok a gyengesegunk. Csak azert irom most mert megyek aludni keson van. jo szurkolast. ha nyerunk akkor is igaz ez, csak nem tudom mi ...
több mint 6 éve
Mindezt a liga egyik legjobb védelme ellen.brown meg nem szazas.Te látod ezt a meccset? 150 yard felett van...
gabistar
Soldados
több mint 6 éve
6 perc van. Az egy örökkévalóság egy ilyen párharcban, ilyen play makerekkel, mint ami nektek van.Már megint messze elrugaszkodsz a tényektől... Meleg a helyzet, de semmi lehetetlen nincs benne.Na most lett tűzforró a pite a Steelersnek.mar egy oraja az volt. 😊 inkabb most lett over...
iktriad
gabistar
2 minute drill és kell legalább egy FG, aztán stop 3 TO-val és mehetünk a győzelemért egy újabb nagyjából 2 perccel.
Soldados
több mint 6 éve
brown meg nem szazas.Te látod ezt a meccset? 150 yard felett van...
gabistar
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
gabor25
5 144
ha lenne most egy td akkor lenne esely, de te nk out. brown meg nem szazas meg egeszsegileg. Def meg 0 a vagy -1. szoval ez inkabb mar bukta. mar annak nezett ki egy oraja is. csak addig jatszottak az idegeinkkel. hogy na most talan. majd most talan. aztan td t kapunk es ... ez van...
több mint 6 éve
gabor25
5 144
a vedelmunk meg ezek engedesere most... 😊Bell és/vagy Brown bármikor képes egy 80 yardos TD-re.Na most lett tűzforró a pite a Steelersnek.mar egy oraja az volt. 😊 inkabb most lett over...
iktriad
gabistar
iktriad
több mint 6 éve
Már megint messze elrugaszkodsz a tényektől... Meleg a helyzet, de semmi lehetetlen nincs benne.Na most lett tűzforró a pite a Steelersnek.mar egy oraja az volt. 😊 inkabb most lett over...
iktriad
gabistar
2 minute drill és kell legalább egy FG, aztán stop 3 TO-val és mehetünk a győzelemért egy újabb nagyjából 2 perccel.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
egy pozitívum, gyorsan beengedtük őketes ennek a ravens orul is... es koszoni szepen. nekunk meg kell td es fg. hm...
Spy
több mint 6 éve
Ezeket az oldalsó futásokat nagyon szívják..Jövő héten Lewis és Burkhead nagyon élhet..😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Bell és/vagy Brown bármikor képes egy 80 yardos TD-re.Na most lett tűzforró a pite a Steelersnek.mar egy oraja az volt. 😊 inkabb most lett over...
iktriad
gabistar
több mint 6 éve
Spy
2 337
egy pozitívum, gyorsan beengedtük őket