Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
Megnéztem. Van rá esély, hogy az utolsó fordulóban, a Ravens ellen dől el. Nem mondom, hogy könnyű.Nem az, nézd meg a sorsolást. Nálunk sokkal jobb csapatoknál is necces lenne egy ilyen AFC-ben.Úgy élvezem, hogy a Steelers esetében még bárki szóba hozza a csoportgyőzelmet, de lassan a rájátszást is! 😀Ha ez a W összejön, akkor a PO teljesen reális opció.
Szokol
nagylaza
Szokol
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Lehet, hogy ma kikapunk és az is elképzelhető, hogy a Láma ma elgyepál minket, de nagyon sokat fog segíteni a Steelers jövőjén az új rekordszerződése! 😊Ha lesz előtte fal, más lesz 😊
Szokol
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Lehet, hogy ma kikapunk és az is elképzelhető, hogy a Láma ma elgyepál minket, de nagyon sokat fog segíteni a Steelers jövőjén az új rekordszerződése! 😊Szerintem nektek nagyobb probléma a saját QB,nem másé 😀 Egyébként,ha kifizetünk Lamarnak most csilliárdokat,akkor ugyan olyan balfaszok vagyunk,mint a Flacco érában.
Szokol
több mint 2 éve
Lehet, hogy ma kikapunk és az is elképzelhető, hogy a Láma ma elgyepál minket, de nagyon sokat fog segíteni a Steelers jövőjén az új rekordszerződése! 😊
több mint 2 éve
Klemó
5 664
A nap játéka a punt. Asszem a meccsről ennyit... 😀
több mint 2 éve
Nem PO kell ide, hanem rebuild
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Nem az, nézd meg a sorsolást. Nálunk sokkal jobb csapatoknál is necces lenne egy ilyen AFC-ben.Úgy élvezem, hogy a Steelers esetében még bárki szóba hozza a csoportgyőzelmet, de lassan a rájátszást is! 😀Ha ez a W összejön, akkor a PO teljesen reális opció.
Szokol
nagylaza
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Csak ez ma nem lesz W... First Down sem jön össze.Úgy élvezem, hogy a Steelers esetében még bárki szóba hozza a csoportgyőzelmet, de lassan a rájátszást is! 😀Ha ez a W összejön, akkor a PO teljesen reális opció.
Szokol
nagylaza
Üdv Mindenkinek!
több mint 2 éve
Úgy élvezem, hogy a Steelers esetében még bárki szóba hozza a csoportgyőzelmet, de lassan a rájátszást is! 😀Ha ez a W összejön, akkor a PO teljesen reális opció.
Szokol
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Harap ez a Steelers D , Jackson int és Andrews elejtett passz hibákat el kell felejteni, egy playoff meccsen nem fog beleférni, lehet most sem.
több mint 2 éve
Úgy élvezem, hogy a Steelers esetében még bárki szóba hozza a csoportgyőzelmet, de lassan a rájátszást is! 😀
több mint 2 éve
Szèp volt ez a harmadik kísérlet.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Egyetértünk. Majd Ben gyorsan visszaadja.Watt kerget, Minka behúzza, megy ez. Kár hogy simán belefér nekik...Ezt hülyeség volt megdobni
bcsarli
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Watt kerget, Minka behúzza, megy ez. Kár hogy simán belefér nekik...Ezt hülyeség volt megdobni
bcsarli
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
TD inkább,ezt le kellett volna simázniSzép puntEz nem punt, elmaradt egy FG
LeviPoki
KeyG
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Tök biztató drive volt
több mint 2 éve
Watt kerget, Minka behúzza, megy ez. Kár hogy simán belefér nekik...
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Szép puntEz nem punt, elmaradt egy FG
LeviPoki
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Bakker ez mi volt?
több mint 2 éve
LeviPoki