NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 571
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ben basszus ezer éve nem dobott picket.És szeptemberben egyesek még le akarták váltani... 😀😀
Első 4 meccs -> 5/5 TD-INT ratio
Köv 5 meccs -> 8/5
Utolsó 5 meccs (mostanival együtt) -> 12/0Soldados
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Ben basszus ezer éve nem dobott picket.én nem mertem ezzel dicsekedni...ezek után tuti lesz intje😀
Köv 5 meccs -> 8/5
több mint 10 éve
Ben basszus ezer éve nem dobott picket.Na, akkor ma a 2. félidőben dob egyet.
Köv 5 meccs -> 8/5
több mint 10 éve
Ben basszus ezer éve nem dobott picket.Első 4 meccs -> 5/5 TD-INT ratio
Köv 5 meccs -> 8/5
Utolsó 5 meccs (mostanival együtt) -> 12/0
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Ihedigbo nem nálunk játszik😊A Bengals drive-ja viszont játékelméletileg - szerencsére - messze volt a tökéletestől. 😊vassadiAzért azt az egy időt én kikértem volna, legalább egy felpasszt megpróbálni, de ők tudják.polamalu
több mint 10 éve
herewego
1 017
A Bengals drive-ja viszont játékelméletileg - szerencsére - messze volt a tökéletestől. 😊vassadiLepörgették az órát és megtartottak egy idokerést😀haha mi a probléma?😀
több mint 10 éve
A Bengals drive-ja viszont játékelméletileg - szerencsére - messze volt a tökéletestől. 😊vassadiAzért azt az egy időt én kikértem volna, legalább egy felpasszt megpróbálni, de ők tudják.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Bengals drive-ja viszont játékelméletileg - szerencsére - messze volt a tökéletestől. 😊
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Na most kell egy def stop és tökéletes félidő. 😊Soldadosmegtörtént
több mint 10 éve
Ez mit jelent?? Tudatlan vagyokTMI. 😀iktriadPara bennem sincs csak ta...ny 😀 de az sok 😕polamaluNem hiszem. Ilyen előnyről nem kapunk ki. A leolvadás az, amikor jó vagy és leolvadsz, vagy a nyeregből leesel. Ilyenünk nem volt. Szar félidőnk volt már, de ilyen nem. Az hogy egálról elpicsáztak minket, az szerintem nem leolvadás. Persze ez értelmezés kérdése. 😊 De mindegy is. Kicsi para sincs bennem. Domináltunk és ez most a táblán is látszik. Mert olyan pl már volt, hogy domináltunk, csak ez a táblán nem nyilvánult meg.SoldadosÉn leolvadásról beszélek, te előny elherdálásról. A két szó nem ugyanaz, a végkimenetele egy meccsre lehet ugyanaz.Nem, az sem leolvadás volt. A sírból visszahoztuk a meccset. A D momentumot szerzett, egyenlítettünk, majd mindkét egységünk csődöt mondott 27-27-nél. De azon a meccsen egy pillanatra sem vezettünk. Tehát nem volt előny elherdálás.SoldadosAz a nemigen pont a Pats ellen volt, amikor lődörgött a teljes D a pályán, mint gólyafos a levegőbenpolamaluLeolvadásunk nemigen volt idén. Inkább olyan volt, hogy csak később kezdtük a meccset. 😊SoldadosAzt már én sem, csak ........Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunkpolamaluAzért akkor sem fogok most szívinfarktust kapni, ha ez TD lesz. Marad akkor is elég előny.Soldados
Tudod, hogy nincs az az előny ami elég lenne, ha teljesen leolvad a védelem, lásd Pats elleni teljesítményt. pl.polamalu
A lényeg, hogy képesek lehetünk elveszíteni bármekkora előnyről.polamalu
több mint 10 éve
TMI. 😀Para bennem sincs csak ta...ny 😀 de az sok 😕polamaluNem hiszem. Ilyen előnyről nem kapunk ki. A leolvadás az, amikor jó vagy és leolvadsz, vagy a nyeregből leesel. Ilyenünk nem volt. Szar félidőnk volt már, de ilyen nem. Az hogy egálról elpicsáztak minket, az szerintem nem leolvadás. Persze ez értelmezés kérdése. 😊 De mindegy is. Kicsi para sincs bennem. Domináltunk és ez most a táblán is látszik. Mert olyan pl már volt, hogy domináltunk, csak ez a táblán nem nyilvánult meg.SoldadosÉn leolvadásról beszélek, te előny elherdálásról. A két szó nem ugyanaz, a végkimenetele egy meccsre lehet ugyanaz.Nem, az sem leolvadás volt. A sírból visszahoztuk a meccset. A D momentumot szerzett, egyenlítettünk, majd mindkét egységünk csődöt mondott 27-27-nél. De azon a meccsen egy pillanatra sem vezettünk. Tehát nem volt előny elherdálás.SoldadosAz a nemigen pont a Pats ellen volt, amikor lődörgött a teljes D a pályán, mint gólyafos a levegőbenpolamaluLeolvadásunk nemigen volt idén. Inkább olyan volt, hogy csak később kezdtük a meccset. 😊SoldadosAzt már én sem, csak ........Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunkpolamaluAzért akkor sem fogok most szívinfarktust kapni, ha ez TD lesz. Marad akkor is elég előny.Soldados
Tudod, hogy nincs az az előny ami elég lenne, ha teljesen leolvad a védelem, lásd Pats elleni teljesítményt. pl.polamalu
több mint 10 éve
Para bennem sincs csak ta...ny 😀 de az sok 😕Nem hiszem. Ilyen előnyről nem kapunk ki. A leolvadás az, amikor jó vagy és leolvadsz, vagy a nyeregből leesel. Ilyenünk nem volt. Szar félidőnk volt már, de ilyen nem. Az hogy egálról elpicsáztak minket, az szerintem nem leolvadás. Persze ez értelmezés kérdése. 😊 De mindegy is. Kicsi para sincs bennem. Domináltunk és ez most a táblán is látszik. Mert olyan pl már volt, hogy domináltunk, csak ez a táblán nem nyilvánult meg.SoldadosÉn leolvadásról beszélek, te előny elherdálásról. A két szó nem ugyanaz, a végkimenetele egy meccsre lehet ugyanaz.Nem, az sem leolvadás volt. A sírból visszahoztuk a meccset. A D momentumot szerzett, egyenlítettünk, majd mindkét egységünk csődöt mondott 27-27-nél. De azon a meccsen egy pillanatra sem vezettünk. Tehát nem volt előny elherdálás.SoldadosAz a nemigen pont a Pats ellen volt, amikor lődörgött a teljes D a pályán, mint gólyafos a levegőbenpolamaluLeolvadásunk nemigen volt idén. Inkább olyan volt, hogy csak később kezdtük a meccset. 😊SoldadosAzt már én sem, csak ........Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunkpolamaluAzért akkor sem fogok most szívinfarktust kapni, ha ez TD lesz. Marad akkor is elég előny.Soldados
több mint 10 éve
Na most kell egy def stop és tökéletes félidő. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
herewego
1 017
Ilyen szélbe bevágod 45 rol de oaklandbe 25 rol kurvara nem tudtadbaszki😀 ketszer..
több mint 10 éve
Nem hiszem. Ilyen előnyről nem kapunk ki. A leolvadás az, amikor jó vagy és leolvadsz, vagy a nyeregből leesel. Ilyenünk nem volt. Szar félidőnk volt már, de ilyen nem. Az hogy egálról elpicsáztak minket, az szerintem nem leolvadás. Persze ez értelmezés kérdése. 😊 De mindegy is. Kicsi para sincs bennem. Domináltunk és ez most a táblán is látszik. Mert olyan pl már volt, hogy domináltunk, csak ez a táblán nem nyilvánult meg.Én leolvadásról beszélek, te előny elherdálásról. A két szó nem ugyanaz, a végkimenetele egy meccsre lehet ugyanaz.Nem, az sem leolvadás volt. A sírból visszahoztuk a meccset. A D momentumot szerzett, egyenlítettünk, majd mindkét egységünk csődöt mondott 27-27-nél. De azon a meccsen egy pillanatra sem vezettünk. Tehát nem volt előny elherdálás.SoldadosAz a nemigen pont a Pats ellen volt, amikor lődörgött a teljes D a pályán, mint gólyafos a levegőbenpolamaluLeolvadásunk nemigen volt idén. Inkább olyan volt, hogy csak később kezdtük a meccset. 😊SoldadosAzt már én sem, csak ........Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunkpolamaluAzért akkor sem fogok most szívinfarktust kapni, ha ez TD lesz. Marad akkor is elég előny.Soldados
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
na tessék,-ről beverte
több mint 10 éve
Nem utáljuk, csak játékelméletileg nem szeretjük 😛Egyébként jogos a két pont valóban így kell csináli
több mint 10 éve
Tudom, hogy sokan utálják már, de ilyen egy játékelméletileg jól felépített drive. 😊 5 perc van a szünetig, 3 possession előny -> futással és középső rövid passzokkal kell haladni. A lényeg, hogy a szünetig lepörgessük az órát és akkor még az sem baj, ha nincs pont, egy FG meg már hab a tortán, ha TD, akkor még a koktérmeggy is rákerül.
több mint 10 éve
Én leolvadásról beszélek, te előny elherdálásról. A két szó nem ugyanaz, a végkimenetele egy meccsre lehet ugyanaz.Nem, az sem leolvadás volt. A sírból visszahoztuk a meccset. A D momentumot szerzett, egyenlítettünk, majd mindkét egységünk csődöt mondott 27-27-nél. De azon a meccsen egy pillanatra sem vezettünk. Tehát nem volt előny elherdálás.SoldadosAz a nemigen pont a Pats ellen volt, amikor lődörgött a teljes D a pályán, mint gólyafos a levegőbenpolamaluLeolvadásunk nemigen volt idén. Inkább olyan volt, hogy csak később kezdtük a meccset. 😊SoldadosAzt már én sem, csak ........Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunkpolamaluAzért akkor sem fogok most szívinfarktust kapni, ha ez TD lesz. Marad akkor is elég előny.Soldados
A lényeg, hogy képesek lehetünk elveszíteni bármekkora előnyről.
több mint 10 éve
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
megy a futás😮
több mint 10 éve
Nem, az sem leolvadás volt. A sírból visszahoztuk a meccset. A D momentumot szerzett, egyenlítettünk, majd mindkét egységünk csődöt mondott 27-27-nél. De azon a meccsen egy pillanatra sem vezettünk. Tehát nem volt előny elherdálás.Az a nemigen pont a Pats ellen volt, amikor lődörgött a teljes D a pályán, mint gólyafos a levegőbenpolamaluLeolvadásunk nemigen volt idén. Inkább olyan volt, hogy csak később kezdtük a meccset. 😊SoldadosAzt már én sem, csak ........Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunkpolamaluAzért akkor sem fogok most szívinfarktust kapni, ha ez TD lesz. Marad akkor is elég előny.Soldados
több mint 10 éve
Az a nemigen pont a Pats ellen volt, amikor lődörgött a teljes D a pályán, mint gólyafos a levegőbenLeolvadásunk nemigen volt idén. Inkább olyan volt, hogy csak később kezdtük a meccset. 😊SoldadosAzt már én sem, csak ........Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunkpolamaluAzért akkor sem fogok most szívinfarktust kapni, ha ez TD lesz. Marad akkor is elég előny.Soldados