NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 588
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 10 éve
Na végre. Így tán nem alszok el 😊
több mint 10 éve
Leolvadásunk nemigen volt idén. Inkább olyan volt, hogy csak később kezdtük a meccset. 😊Azt már én sem, csak ........Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunkpolamaluAzért akkor sem fogok most szívinfarktust kapni, ha ez TD lesz. Marad akkor is elég előny.Soldados
Tudod, hogy nincs az az előny ami elég lenne, ha teljesen leolvad a védelem, lásd Pats elleni teljesítményt. pl.polamalu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Azt már én sem, csak ........Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunkpolamaluAzért akkor sem fogok most szívinfarktust kapni, ha ez TD lesz. Marad akkor is elég előny.Soldados
Tudod, hogy nincs az az előny ami elég lenne, ha teljesen leolvad a védelem, lásd Pats elleni teljesítményt. pl.
több mint 10 éve
Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunkpolamaluAzért akkor sem fogok most szívinfarktust kapni, ha ez TD lesz. Marad akkor is elég előny.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Azért csak vagyunk annyira fairek, hogy felhozzuk őket, nehogymár a gyógyszergyártók ne keressenek rajtunk
több mint 10 éve
xtaki
3 441
nem vagyok naprakesz a statokbol, csak hozzaszoktam az elmult evekbenJól láttad.Soldadosez szokasos RZ benazas voltxtakiPedig ha jol lattam vmi olyan volt kiirva h elozo 8 RZ bol TD lett ma meg 2/2 de sztem elneztemherewego
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
na fasza...
több mint 10 éve
Jól láttad.ez szokasos RZ benazas voltxtakiPedig ha jol lattam vmi olyan volt kiirva h elozo 8 RZ bol TD lett ma meg 2/2 de sztem elneztemherewego
több mint 10 éve
herewego
1 017
ez szokasos RZ benazas voltxtakiPedig ha jol lattam vmi olyan volt kiirva h elozo 8 RZ bol TD lett ma meg 2/2 de sztem elneztem
több mint 10 éve
ez szokasos RZ benazas voltxtakiMondjuk az elmúlt hetekben ebben pont sikerült előrelépni.
Amúgy most jó ez az FG is. Ilyen biztos előnynél ez is értékes.
több mint 10 éve
Azért tudtam, hogy lassan visszaadjuk majd a momentumot, egy egy ilyen kivédekezett Td és hasonlók 😛
több mint 10 éve
xtaki
3 441
ez szokasos RZ benazas volt
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
förszt inkomplít pessz
több mint 10 éve
xtaki
3 441
nem, azt lattam...csak nem gondoltam, hogy ennyire komolya cicak pantererol volt valami injury riport, valami komoly, de nem figyeltem epp...xtakiEzek szerint Garvin hitjéről is lemaradtál. Huber out, a hátralévő majdnem három negyedben a kicker, Nugent fog puntolni.vassadi
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
jobbulást neki (mondjuk nem csodálom...embereset kapott)a cicak pantererol volt valami injury riport, valami komoly, de nem figyeltem epp...xtakiMost mondták be, eltört az álla.Soldados
több mint 10 éve
xtaki
3 441
uff, az sose jo 😕a cicak pantererol volt valami injury riport, valami komoly, de nem figyeltem epp...xtakiMost mondták be, eltört az álla.Soldados
több mint 10 éve
vassadi
15 617
a cicak pantererol volt valami injury riport, valami komoly, de nem figyeltem epp...xtakiEzek szerint Garvin hitjéről is lemaradtál. Huber out, a hátralévő majdnem három negyedben a kicker, Nugent fog puntolni.
több mint 10 éve
a cicak pantererol volt valami injury riport, valami komoly, de nem figyeltem epp...xtakiMost mondták be, eltört az álla.
több mint 10 éve
xtaki
3 441
a cicak pantererol volt valami injury riport, valami komoly, de nem figyeltem epp...
több mint 10 éve
Hubert tuti orvos keze alatt van most 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
És jó a piroska is
több mint 10 éve
nugent nagyobbat puntolt mint huber 😀
több mint 10 éve
Kérdések vannak, de látjuk, hogy így is tudunk. Ráadásul egy jóféle csapat ellen. A probléma ott van, hogy 13 meccsünk felében a komplett első félidőt odaadtuk az ellenfélnek és csodálkoztunk, hogy a nagy hajrá kevés volt. De tudunk így játszani. Ez sokkal jobb, mintha végig szarok/átlagosak lennénk. Van upside és ez fontos, mert látjuk, hogy több van ebben a keretben.van ott sok sok ha...CAP, draft, edzokerdes....xtaki😊Csak költői kérdés volt.vassadiMiért csak akkor tudunk így játszani, amikor már gyakorlatilag nincs tétje a dolognak (legfeljebb a presztízs)? :-/vassadiSima pszichés történet. Ez akkor van, ha felszabadulsz, mert már mindegy, vagy akkor, amikor magabiztos és önbizalommalteli vagy. A szezon a 0-4-nél ment el, nem akkor, amikor késsel a nyakunkon belehibáztunk, mert sajnos benne van.Soldados
Viszont ez arra jó, hogy látjuk a potenciált, amire lehet építeni. Emiatt vagyok igencsak bizakodó a köv. szezont tekintve.Soldados
több mint 10 éve
Ezt mondtam én a szezon elején is, a srácok nem felejtettek el focizni, más okok(fej)ban kell keresni az eredménytelenséget.