Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
3 napja
Akkor ki is lehet baszni mindenkit a picsába. Ilyen büdös retkes romhalmazt én még életemben nem láttam. Ilyen kerettel ezt összehozni. Ez túltesz egy Brownson is. Felszántani az egész várost a faszbaA Browns éppen nyer
remontada
3 napja
Kieshetnel egy par hetre te is. Ahol fogadtal nincs chat az ilyenekre?Ennyit ér ez a retkes csapad. Viseld büszkén a mezüket. Magyar ligából is kiesnének ezek a balfaszokAkkor ki is lehet baszni mindenkit a picsába. Ilyen büdös retkes romhalmazt én még életemben nem láttam. Ilyen kerettel ezt összehozni. Ez túltesz egy Brownson is. Felszántani az egész várost a faszbaazért néha gondolkozz már el hogy nyílvánulsz meg, egész meccs alatt egy másik csapatot szitokszavakkal jellemezni, saját szegénységi bizonyítványod.
remontada
Rush
remontada
3 napja
Akkor ki is lehet baszni mindenkit a picsába. Ilyen büdös retkes romhalmazt én még életemben nem láttam. Ilyen kerettel ezt összehozni. Ez túltesz egy Brownson is. Felszántani az egész várost a faszbaA szerencsejáték a vesztesek sportja. Mennyit buktál, egy ezrest?
remontada
Ezt még anyám is két cekkerrel...
3 napja
Ennyit ér ez a retkes csapad. Viseld büszkén a mezüket. Magyar ligából is kiesnének ezek a balfaszokAkkor ki is lehet baszni mindenkit a picsába. Ilyen büdös retkes romhalmazt én még életemben nem láttam. Ilyen kerettel ezt összehozni. Ez túltesz egy Brownson is. Felszántani az egész várost a faszbaazért néha gondolkozz már el hogy nyílvánulsz meg, egész meccs alatt egy másik csapatot szitokszavakkal jellemezni, saját szegénységi bizonyítványod.
remontada
Rush
3 napja
Akkor ki is lehet baszni mindenkit a picsába. Ilyen büdös retkes romhalmazt én még életemben nem láttam. Ilyen kerettel ezt összehozni. Ez túltesz egy Brownson is. Felszántani az egész várost a faszbaazért néha gondolkozz már el hogy nyílvánulsz meg, egész meccs alatt egy másik csapatot szitokszavakkal jellemezni, saját szegénységi bizonyítványod.
remontada
3 napja
Akkor a "csak a Vasast oda-vissza" project újabb 1 évvel elhalasztva 😀
3 napja
Először értünk oda.....ezt megérdemeltük baszki....Pont azon gondolkodtam, hogy létezik, hogy egyszer nem érünk oda egész meccsen?! Megérdemelt siker! Hol voltunk a múlt héten??!!
Klemó
3 napja
Akkor ki is lehet baszni mindenkit a picsába. Ilyen büdös retkes romhalmazt én még életemben nem láttam. Ilyen kerettel ezt összehozni. Ez túltesz egy Brownson is. Felszántani az egész várost a faszba😀
remontada
3 napja
Ahogy írtam, nyer a jobb csapat
3 napja
wow! Höri, máskor is fogadj ellenünk.
3 napja
Könnyed győzelem. Szép estét belétek! 😊
3 napja
Gratulálok a W-hez a Vasnak, és a a Bengalsnak is!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
3 napja
Akkor ki is lehet baszni mindenkit a picsába. Ilyen büdös retkes romhalmazt én még életemben nem láttam. Ilyen kerettel ezt összehozni. Ez túltesz egy Brownson is. Felszántani az egész várost a faszba
3 napja
Először értünk oda.....ezt megérdemeltük baszki....
3 napja
Na! Ma mindenki hozzátette a magáét!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
3 napja
Igeeeeeen odabasztunk!!!!
3 napja
Csak jött a sack
3 napja
Burrow baszki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 napja
Ilyet b+ 😉
3 napja
Everette van Chase-en....harmadik kritikus..... 😀
3 napja
na udv, mivel az igazi gigaszok harcanak vege van mar, jottem a levezetesre.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 napja
Micsoda meglepi, hogy Chase kezében a laszti egy középső passzal.....még nem volt ilyen....ja de....Nem volt nehéz rájönni, hogy hülyék vannak a pálya kozepen. Ezt már csak a mi DC-nk nem tudja
Klemó
3 napja
Micsoda meglepi, hogy Chase kezében a laszti egy középső passzal.....még nem volt ilyen....ja de....