NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
23
7
22:05
Dallas Cowboys - Baltimore Ravens
17
8
22:25, ARENA4 (Rio de Janeiro)
New Orleans Saints - Las Vegas Raiders
3
3
22:25
Tampa Bay Buccaneers - Minnesota Vikings
3
3
22:05
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
2 órája
Basszus akkora holdingok voltak Rodgers előtt, azt nem dobtak semmit
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
2 órája
Hail Mary!
2 órája
Mondjuk én úgy terveztem, hogy félidőre simán kikapunk, így az X is meglep 😀
2 órája
Ez amugy lehetne opi hogy kiseggeled a cornert 😀 de nyilvan nem az, szep voltHát mi volna, ha próbálnád megelőzni a WR-t...mert ez egy ívelt passz volt és oldalról érkeztél. De ahelyett, hogy oldalt is maradt volna bement hátulra.....pedig ez egy INT is lehetett volna egy jó cornerrel
JéBé
2 órája
Beszarok....mi kiejtjük...ott beesik a kézbe.....ezt nem bírjuk el..,..Azért szerintem nálunk volt több dropp
Klemó
2 órája
Ez vicces elkapás volt.
2 órája
OPI, De azért Samuel, vonulj vissza...
2 órája
Zseni volt. Kár h ellenünk.
2 órája
Beszarok....mi kiejtjük...ott beesik a kézbe.....ezt nem bírjuk el..,..
2 órája
Azonnal mennek a passzok…több esetben is meg lett volna, de ők se hülyék, rögtön szabadul, csak ezt nem tudjuk kihasználni a sok zónávalTudtunk azt első két negyedben akár egyszer is nyomást rakni Böróvra?Nem. A szarrá fizetett front7 még egyszer sem került közel...hozzáteszem, hogy eddig igazán nem is ment hosszúra pasz. Vagy szétszedik a zónát, vagy jó a check down is.
Szokol
Klemó
2 órája
Tudtunk azt első két negyedben akár egyszer is nyomást rakni Böróvra?Nem
Szokol
2 órája
Tudtunk azt első két negyedben akár egyszer is nyomást rakni Böróvra?Nem. A szarrá fizetett front7 még egyszer sem került közel...hozzáteszem, hogy eddig igazán nem is ment hosszúra pasz. Vagy szétszedik a zónát, vagy jó a check down is.
Szokol
2 órája
Tudtunk azt első két negyedben akár egyszer is nyomást rakni Böróvra?
2 órája
Wilson ezt elbaszta csunyan
2 órája
Halalom ez...
2 órája
Ó de kár, felpattant a kezéből, pont az ölébe.
2 órája
Ez hihetetlen....ennyi droppot......Azért idén óriási mákja van ennek a Bengals D-nek...
2 órája
Rodgers-nek ezzel a mozdulattal foci nélkül is sikerült beírni magát, a Steelers feledhetetlen mozdulatait tartalmazó történelmébe 😂
2 órája
Amíg nem érünk oda az öreghez, addig L meccs! Law-ot végig duplázzák, nem értem miért nem blicceljük végig!
2 órája
Rodgers ikonik play
2 órája
Jó szar ez a Böróv, ezt a passzt is elejtette Chase