NFL eredménykövetés
- 10 aktív topik
New York Giants - Tennessee Titans
120
11
19:00
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
120
16
Jacksonville Jaguars - New England Patriots
113
22
19:00, ARENA4
RedZone week3
64
5
Indianapolis Colts - Houston Texans
50
11
Cleveland Browns - Carolina Panthers
40
9
Buffalo Bills - Los Angeles Chargers
34
8
Washington Commanders - Seattle Seahawks
30
11
Detroit Lions - New York Jets
11
7
Miami Dolphins - Kansas City Chiefs
10
4
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
44 másodperce
Egyetértünk.Nézd 4 zászló ól kaptunk 14 pontot, plusz buktunk 2 first downt puntra.... Szerintem ezzel el is mondtam mire gondoltam..Olyan büntit adnék a sárgákért csapaton belűl hogy reggel fel se akarjon kelni! Csak megverjük magunkat..... Ha már a vasnak nem megy!Évek óta nem tudunk megverni titeket, de ti megteszitek néha, hogy megveritek magatokat.
meme
bcsarli, Udvari Főkóstoló
meme
2 perce
Én tartom, hogy magunkat lőjük tökön! És ezzel nem a vasast akartam fikázni!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
4 perce
Nyilvan Bengals magasabb polc de olyan kicsi minta es olyan egymasnak ellentmondo meccskepek vannak hogy nem tudom beloni ki hol tart valojaban. Ez a liga felere igaz.Jó meccs egyébként. Nem ezt vártam.Szerintem ti a szezonban nem játszatok többet ilyen jól! Mi meg remélem, hogy többet mi sem ennyire szarúl!
Klemó
meme
Szerkesztette: JéBé
4 perce
Nézd 4 zászló ól kaptunk 14 pontot, plusz buktunk 2 first downt puntra.... Szerintem ezzel el is mondtam mire gondoltam..Olyan büntit adnék a sárgákért csapaton belűl hogy reggel fel se akarjon kelni! Csak megverjük magunkat..... Ha már a vasnak nem megy!Évek óta nem tudunk megverni titeket, de ti megteszitek néha, hogy megveritek magatokat.
meme
bcsarli, Udvari Főkóstoló
5 perce
Annyira nem vagyunk szarok, mint amennyit mutattunk. De az egész NFl kiszámíthatatlan. Nézd meg Browns vezet, a Chargers vezet a Buf ellen…kiszámíthatatlanJó meccs egyébként. Nem ezt vártam.Szerintem ti a szezonban nem játszatok többet ilyen jól! Mi meg remélem, hogy többet mi sem ennyire szarúl!
Klemó
meme
6 perce
Ez jól nézett ki a puntnál nagy mák, de a többi szép. Ami különösen tetszik és régi vesszőparipám: 2&1-re nem kell FD, meg kell próbálni többet szerezni és majd 3&1-re jöhet a tuti.
6 perce
Jó meccs egyébként. Nem ezt vártam.Szerintem ti a szezonban nem játszatok többet ilyen jól! Mi meg remélem, hogy többet mi sem ennyire szarúl!
Klemó
7 perce
Ennyit a csoda védelemről. BohócokAzért titeket oda vissza 🤣😅😉
remontada
7 perce
Szépen kiütötték egymást
8 perce
Jó meccs egyébként. Nem ezt vártam.
8 perce
Micsoda route DK-tol, ja nem😀
8 perce
Ennyit a csoda védelemről. Bohócok
9 perce
Olyan büntit adnék a sárgákért csapaton belűl hogy reggel fel se akarjon kelni! Csak megverjük magunkat..... Ha már a vasnak nem megy!Évek óta nem tudunk megverni titeket, de ti megteszitek néha, hogy megveritek magatokat.
meme
11 perce
Ilyen világtalan offensetől kapni 17(hamarosan 24 pontot) az szánalmas
11 perce
Végre egy nehéz elkapás és megvan....
12 perce
Olyan büntit adnék a sárgákért csapaton belűl hogy reggel fel se akarjon kelni! Csak megverjük magunkat..... Ha már a vasnak nem megy!
12 perce
Gratulálok bmeg. Idióta két bites barom
13 perce
Hát ez nem volt okos…en a kevés hajam tépném
14 perce
Az csúnya volt
14 perce
Köszi
14 perce
Na most már ott a több drop
15 perce
Dax teljesen vakon van ma....
22 perce
NA végre egy védekezés a SEC-ben