Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 10 éve
rajtunk fog röhögni a világ ha ezt elveszítjük.
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Ez így nagyon nem okés a helyzet!
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
tökön szúrás következik...amikor a fos irányítók is átmasíroznak rajtunk...pfff, körömrágás ON
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
tényleg, na, akkor azt benéztem/elnéztem.B+, 40 yard fölött puntolni már luxus? Mióta nincs épkézláb punterünk? Csak számomra k. idegesítő?fcancellaraVolt egy 56 y-s, így az átlag 44y. 😀kittli
Amúgy meg mindegy hogy egyszer egyszer normálisat puntolunk, ha sok esetben 30x yardot tudunk csak.
több mint 10 éve
B+, 40 yard fölött puntolni már luxus? Mióta nincs épkézláb punterünk? Csak számomra k. idegesítő?fcancellaraVolt egy 56 y-s, így az átlag 44y. 😀
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
B+, 40 yard fölött puntolni már luxus? Mióta nincs épkézláb punterünk? Csak számomra k. idegesítő?
több mint 10 éve
A. Bryant! Végre kezd hasonlítani a D arra amit elvárunk
több mint 10 éve
😀 Nagyon nagy 😀SzokolHaladtunk, csak a rossz irányba 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
😀 Nagyon nagy 😀
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
De jó lenne, ha így menne " majd ha szoros lesz felpörögnek". Ha szoros lesz, akkor kb 3 TD-s runban lesznek a barnák, onnan azért már nehéz felállni, és nem görcsössé válni.Tény. Majd ha szoros lesz, felpörögnek. De még most se szoros. Persze még lehet, de akkor sincs baj.SzokolNyugalom, ez már eldőlt. 24 pontot nem tudunk leadni egy félidő alatt, az még nekünk is sok.SzokolDe már 14-et leadtunk 6 perc alattbcsarli
több mint 10 éve
Én spec nem az állás miatt vagyok ideges, 10 év alatt megszoktam, hogy a körmömet kell rágnom a végén. Egyszerűen csak utálom, mikor elkezdünk baszakodni.Tény. Majd ha szoros lesz, felpörögnek. De még most se szoros. Persze még lehet, de akkor sincs baj.SzokolNyugalom, ez már eldőlt. 24 pontot nem tudunk leadni egy félidő alatt, az még nekünk is sok.SzokolDe már 14-et leadtunk 6 perc alattbcsarli
több mint 10 éve
de itt a pittsburgh-ről van szó, csináltunk már pár hülyeséget az utóbbi években.Tény. Majd ha szoros lesz, felpörögnek. De még most se szoros. Persze még lehet, de akkor sincs baj.SzokolNyugalom, ez már eldőlt. 24 pontot nem tudunk leadni egy félidő alatt, az még nekünk is sok.SzokolDe már 14-et leadtunk 6 perc alattbcsarli
több mint 10 éve
Tény. Majd ha szoros lesz, felpörögnek. De még most se szoros. Persze még lehet, de akkor sincs baj.Nyugalom, ez már eldőlt. 24 pontot nem tudunk leadni egy félidő alatt, az még nekünk is sok.SzokolDe már 14-et leadtunk 6 perc alattbcsarli
több mint 10 éve
Nyugalom, ez már eldőlt. 24 pontot nem tudunk leadni egy félidő alatt, az még nekünk is sok.SzokolDe már 14-et leadtunk 6 perc alatt
több mint 10 éve
Nyugalom, ez már eldőlt. 24 pontot nem tudunk leadni egy félidő alatt, az még nekünk is sok.
több mint 10 éve
hát ez az kérem szépen. 6 perc alatt 14 pont. még a végén vérszemet kapnak a barnák...kittliEzért nem kell kijelenteni hogy már eldőlt. Konkrétan baj van.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
egy ilyen első félidő után nehéz felpörögni a másodikra, de azért mutatni kellene valamit, mielőtt elhiszik, hogy jók a comebackre
több mint 10 éve
hát ez az kérem szépen. 6 perc alatt 14 pont. még a végén vérszemet kapnak a barnák...
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
mondom én
több mint 10 éve
sok van még hátra, és hajlamosak vagyunk tökön szúrni magunkat, szóval még tökre nem biztos a WfcancellaraBizony, egy TO nagyon kellene.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
sok van még hátra, és hajlamosak vagyunk tökön szúrni magunkat, szóval még tökre nem biztos a W
több mint 10 éve
túl sok zászlót kapunk 😊
több mint 10 éve
jó hát menjen haza mindenki ... bebaszna ha nem adna bele mindent még ilyenkor is. Én se sok esélyt látok egy comebackre de ha már a pályán van akkor játsszon iskruger 2. sackDripMár eldőlt. Ilyenkor már felesleges villogni. Vagyis nem felesleges, de közel sem mérvadó.Szokol
több mint 10 éve
sok van még.kruger 2. sackDripMár eldőlt. Ilyenkor már felesleges villogni. Vagyis nem felesleges, de közel sem mérvadó.Szokol