Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 10 éve
vezetünk Priskin góljával!!!!!!!!!!!de mekkorával !! 😊
Shilkor
több mint 10 éve
és persze a szünetben, hogy lássuk is 😀
több mint 10 éve
Priska! 😊
több mint 10 éve
What a Goal!!!!!
több mint 10 éve
vezetünk Priskin góljával!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
(Priskin nagyon bebakta)
több mint 10 éve
Jacoby elkapta
több mint 10 éve
Laci avatárja miért nem egy csapatfotó? És akkor mindenki jó lenne
több mint 10 éve
rushing stats:Steelers: 7 attempts 3 yards
Browns: 10 attempts -6 yards
több mint 10 éve
én is padoztatom.értem a célzást...jogos 😀még jó, hogy ilyen backup qb-nk van 😛 (persze nálam padozik fantasyben 😕)21.44-en áll csereként
Shilkor
bcsarli
Klaci79
több mint 10 éve
értem a célzást...jogos 😀még jó, hogy ilyen backup qb-nk van 😛 (persze nálam padozik fantasyben 😕)21.44-en áll csereként
Shilkor
bcsarli
több mint 10 éve
ilyen szenvedés mellett én se biztos, hogy sokáig leszekremélem ez a vereség elég lesz Pettine és Farmer kirúgásához ...Nagyon egyedül vagy itt ahhoz képest hogy csoportmeccs.
Drip
bcsarli
több mint 10 éve
még jó, hogy ilyen backup qb-nk van 😛 (persze nálam padozik fantasyben 😕)21.44-en áll csereként
Shilkor
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 10 éve
többiek a Groupamában vannakremélem ez a vereség elég lesz Pettine és Farmer kirúgásához ...Nagyon egyedül vagy itt ahhoz képest hogy csoportmeccs.
Drip
bcsarli
több mint 10 éve
b+ azt a bullrush-t
több mint 10 éve
Ez a sérülés sztem le volt zsírozva, Gilbert direkt rálépett, óvatosan LJ lábára, hogy Ben beállhasson. Mert az Ördögpofa nem engedte kezdeni 😀 Csak így tudom elképzelni 😀
több mint 10 éve
remélem ez a vereség elég lesz Pettine és Farmer kirúgásához ...Nagyon egyedül vagy itt ahhoz képest hogy csoportmeccs.
Drip
több mint 10 éve
Heyward elit kategóriába ért idén
több mint 10 éve
még jó, hogy ilyen backup qb-nk van 😛 (persze nálam padozik fantasyben 😕)Nálam is .-)
Shilkor
több mint 10 éve
hát ez a csapat nagyon ott van....micsoda csere QB van itt 😀Ez most megölt 😀
Klaci79
több mint 10 éve
van 37mp a visszatamadasra...ugye...ne oruljunk annyira 😊
több mint 10 éve
Az már le van védve G. András által a GB elleni SB idejéből.szolj Godellnek, hogy automata TD-t akarsz szabalymodositasnak 😊pedig simán befújhatnák a TD-t automatice, mert csakMiért 4. down maradt az offside után?first down nincs a goal jatekoknal...mert a first down vonala a goal line ugye
Szokol
xtaki
fcancellara
xtaki