Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
hát ez a csapat nagyon ott van....micsoda csere QB van itt 😀csere kjúbi....DD
Klaci79
több mint 9 éve
remélem ez a vereség elég lesz Pettine és Farmer kirúgásához ...
több mint 9 éve
még jó, hogy ilyen backup qb-nk van 😛 (persze nálam padozik fantasyben 😕)
több mint 9 éve
Azt mond ja riporter: "what a backup quarterback" .-)
több mint 9 éve
Ez túl egyszerű volt :/
több mint 9 éve
A TD sem baj .-)
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
hát ez a csapat nagyon ott van....micsoda csere QB van itt 😀
több mint 9 éve
azért, mert ha puntolni kell akkor nagyon közel lennének, ilyenkor fontos 1-2 yardot csinálni, és ugye a pályáról nem mehet ki a punterén ezt értem de QB sneak ?ez mi a tököm ?? 😀ahonnan jött a 4. próbálkozás, onnan kapja meg az ellenfél
Drip
zzz888
Drip
több mint 9 éve
Így okés ha meglesz, de nem kéne mindíg rámenni.1 perc, 1 időkérés, félpálya.Rúgni valószínűleg most is tudunk majd. Az előző támadáshoz képest annyi különbséggel, hogy nem lesz Browns ellentámadás.
bcsarli
vontod
több mint 9 éve
xtaki
3 439
szolj Godellnek, hogy automata TD-t akarsz szabalymodositasnak 😊pedig simán befújhatnák a TD-t automatice, mert csakMiért 4. down maradt az offside után?first down nincs a goal jatekoknal...mert a first down vonala a goal line ugye
Szokol
xtaki
fcancellara
több mint 9 éve
féltetek a safetytőlén ezt értem de QB sneak ?ez mi a tököm ?? 😀ahonnan jött a 4. próbálkozás, onnan kapja meg az ellenfél
Drip
zzz888
Drip
több mint 9 éve
1 perc, 1 időkérés, félpálya.Rúgni valószínűleg most is tudunk majd. Az előző támadáshoz képest annyi különbséggel, hogy nem lesz Browns ellentámadás.
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
Ja hogy a playhívással volt bajod .-) Az tényleg érdekes volt.én ezt értem de QB sneak ?ez mi a tököm ?? 😀ahonnan jött a 4. próbálkozás, onnan kapja meg az ellenfél
Drip
zzz888
Drip
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
pedig simán befújhatnák a TD-t automatice, mert csakMiért 4. down maradt az offside után?first down nincs a goal jatekoknal...mert a first down vonala a goal line ugye
Szokol
xtaki
több mint 9 éve
én ezt értem de QB sneak ?ez mi a tököm ?? 😀ahonnan jött a 4. próbálkozás, onnan kapja meg az ellenfél
Drip
zzz888
több mint 9 éve
1 perc, 1 időkérés, félpálya.
több mint 9 éve
xtaki
3 439
Miért 4. down maradt az offside után?first down nincs a goal jatekoknal...mert a first down vonala a goal line ugye
Szokol
több mint 9 éve
Hát 4. down, offisde, mezőnyben ilyenkor 1st down, ha kevesebb, mint 5 yard kell. Gondolom itt csak felezték a távolságot, ez lehet a válasz.Miért 4. down maradt az offside után?Mé mi legyen? Ötödik?
Szokol
vontod
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Dzsekobi, nehogy fumblizz
több mint 9 éve
ez mi a tököm ?? 😀ahonnan jött a 4. próbálkozás, onnan kapja meg az ellenfél
Drip
több mint 9 éve
Miért 4. down maradt az offside után?mert az offsideért nem jár automatikus first down
Szokol
több mint 9 éve
Miért 4. down maradt az offside után?Mé mi legyen? Ötödik?
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
mér nem lehet futni 1 yardról?tudom ajánlani a szíhóksz topicot😊
herewego