Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
1 hónapja
A minőségi D ma be lett árazva 😀
1 hónapja
Pump fake Ben módra...stílusos TD volt
1 hónapja
Mondjuk 2 egymás utáni hosszú TD drive szerintem rég volt. Ráadásul minőségi D ellen!
1 hónapja
öröm lesz ebből összefoglalót írni 😀Látod milyen jófej voltam, hogy elvittem a beharangot
legalábbis 46 percből
Klaci79
1 hónapja
ez kell nektek, hogy érezzétek még éltek 😀Az szerintem testidegen lenne...megijednék.... 😀 😀Ma van az amit nem tudok hová tenni. Nulla izgalom, nulla körömrágás, egy nálunk gyengébb csapata ellen is simán... Eddig.Én még nem vagyok nyugodt, így szocializálódtam 😊
polamalu
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Klemó
1 hónapja
Az szerintem testidegen lenne...megijednék.... 😀 😀Ma van az amit nem tudok hová tenni. Nulla izgalom, nulla körömrágás, egy nálunk gyengébb csapata ellen is simán... Eddig.Én még nem vagyok nyugodt, így szocializálódtam 😊
polamalu
bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 hónapja
Ma van az amit nem tudok hová tenni. Nulla izgalom, nulla körömrágás, egy nálunk gyengébb csapata ellen is simán... Eddig.Én még nem vagyok nyugodt, így szocializálódtam 😊
polamalu
1 hónapja
Ott is van 😁😁
1 hónapja
Ma van az amit nem tudok hová tenni. Nulla izgalom, nulla körömrágás, egy nálunk gyengébb csapata ellen is simán... Eddig.
1 hónapja
Dazn en nézem és néha beugrik magyar reklám is, ami nem tetszik, mert az USA reklámokat kifejezetten bírom 😀
polamalu
Igen, ezt láthatóan használjuk most. By the way végre a kulcs játékokban az FD vonal hoz dobunk...vagy utána...valaki mindenesetre lapozott egyet arra az oldalra, hogy ha van egy OT méretű TE-ed, azzal egész jól lehet haladni 5-10 yardokatvolt ötlet, nem volt egysíkú a playhívás, próbáltuk a pályát nyújtani és legfőképpen nem hagytuk, hogy levadásszák Rogers-t és kimozgattuk de azért maradt a komfortzónába...ilyenek után szeretnék érdeklődni, hogy ez miért nem megy így 5-6 alkalommal mérkőzésenként?Azt érzem, hogy a playbook 20%-a van nyitva....aztán néha nyitjuk 80-ig....aztán vissza. Ez nyilván azt is mondja, hogy van tartalék, de ha soha nem használjuk, akkor abból nem lesz soha működő rendszer sem.
amúgy Metcalf nagyon jól illik ide, elképesztő az a fizikum és hozzá a focitudás is megvan
Klaci79
Klemó
Klaci79
1 hónapja
valaki mindenesetre lapozott egyet arra az oldalra, hogy ha van egy OT méretű TE-ed, azzal egész jól lehet haladni 5-10 yardokatvolt ötlet, nem volt egysíkú a playhívás, próbáltuk a pályát nyújtani és legfőképpen nem hagytuk, hogy levadásszák Rogers-t és kimozgattuk de azért maradt a komfortzónába...ilyenek után szeretnék érdeklődni, hogy ez miért nem megy így 5-6 alkalommal mérkőzésenként?Azt érzem, hogy a playbook 20%-a van nyitva....aztán néha nyitjuk 80-ig....aztán vissza. Ez nyilván azt is mondja, hogy van tartalék, de ha soha nem használjuk, akkor abból nem lesz soha működő rendszer sem.
amúgy Metcalf nagyon jól illik ide, elképesztő az a fizikum és hozzá a focitudás is megvan
Klaci79
Klemó
1 hónapja
Dazn en nézem és néha beugrik magyar reklám is, ami nem tetszik, mert az USA reklámokat kifejezetten bírom 😀
1 hónapja
Warren eddig ma nagyot megy, ez a 9 yardos mi volt....
1 hónapja
ROMAN WILSON 1 év után végre elkapással!!!
1 hónapja
Warren egy állat....no....Wilson végre....
1 hónapja
volt ötlet, nem volt egysíkú a playhívás, próbáltuk a pályát nyújtani és legfőképpen nem hagytuk, hogy levadásszák Rogers-t és kimozgattuk de azért maradt a komfortzónába...ilyenek után szeretnék érdeklődni, hogy ez miért nem megy így 5-6 alkalommal mérkőzésenként?Azt érzem, hogy a playbook 20%-a van nyitva....aztán néha nyitjuk 80-ig....aztán vissza. Ez nyilván azt is mondja, hogy van tartalék, de ha soha nem használjuk, akkor abból nem lesz soha működő rendszer sem.
Klaci79
1 hónapja
Hát ez nem rajtunk múlott....
1 hónapja
volt ötlet, nem volt egysíkú a playhívás, próbáltuk a pályát nyújtani és legfőképpen nem hagytuk, hogy levadásszák Rogers-t és kimozgattuk de azért maradt a komfortzónába...ilyenek után szeretnék érdeklődni, hogy ez miért nem megy így 5-6 alkalommal mérkőzésenként?Ezzel a két paraméterrel hova nem illene nagyon? 😊
Klaci79
1 hónapja
Csapkodnak a villámok Gabriel körül. Meglesz az a labda
1 hónapja
volt ötlet, nem volt egysíkú a playhívás, próbáltuk a pályát nyújtani és legfőképpen nem hagytuk, hogy levadásszák Rogers-t és kimozgattuk de azért maradt a komfortzónába...ilyenek után szeretnék érdeklődni, hogy ez miért nem megy így 5-6 alkalommal mérkőzésenként?amúgy Metcalf nagyon jól illik ide, elképesztő az a fizikum és hozzá a focitudás is megvan
1 hónapja
Itt a vege.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
A TD-t mondjuk láttam, végre Rodgers varázslat bejött.
1 hónapja
Pont nem láttam, leállt a stream. Valaki valami működőt dobhatna