Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns

1 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 912
De egy nyomorek ez az offense istenem.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 6 625
Kinyitották a playbook-ot és láthatóan ez nem izlik
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 231 — Steelers fan
El fogja adni, ha ennyit dobáltatják szűk ablakokba
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
na mondjuk ha Njoku megsérül kb a legjobb támadó lesz oda a barnáknál
1 hónapja
Megint a pálya közepe....de mondjuk azért ez elég szűk ablak volt....
1 hónapja
No....jön a pálya közepe.....az achilles sarkunk...
Klemó
Érdekes egyébként...feltűnt, hogy Elliott visszamegy hátra, nyilván mint minden rendes esetben. De a védekezésünk lényege a passzisettetés, tehát el kell dobnia gyorsan a QB-nak, így nem tud mélyre dobni...akkor mégis minek védjük ezt a részt....ki érti ezt
1 hónapja
Gabriell azért szeretne hős lenni.....
1 hónapja
No....jön a pálya közepe.....az achilles sarkunk...
1 hónapja
Na a spec team legjobbjának idénre out...ez valami térdsérülés lesz, nagyon kár érte 😕
Klaci79
Az szakadt, ahogy láttam....😕
1 hónapja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Komoly, hogy elég az FG. Mármint amúgy értem, mert ezen a meccsen azzal is nyerni lehet, de azért 3 és 9re lehet nem egy sima out útvonalat próbáltam volna 😀
Drip
Te, na de nálunk ez így megyen...
polamalu
Persze, persze ki vagyok én, hogy bele szóljak? 😀

1 hónapja
polamalu Pittsburgh Steelers 5 095 — 毎日何かを学ぶ
Komoly, hogy elég az FG. Mármint amúgy értem, mert ezen a meccsen azzal is nyerni lehet, de azért 3 és 9re lehet nem egy sima out útvonalat próbáltam volna 😀
Drip
Te, na de nálunk ez így megyen...
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 663
Annyira kíváncsi lennék, hogy Rodgers mire lenne képes ezzel a brigáddal, ha kevésbé lennénk konzervatívak...
Szokol
Januarban majd, remelem😀
1 hónapja
Na a spec team legjobbjának idénre out...ez valami térdsérülés lesz, nagyon kár érte 😕
1 hónapja
Drip
Jaja. Erről beszélek. Legalább az esélyt megadom a FD-re..
1 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 249 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mi tudunk meccset nyerni TD nélkül is 😊

1 hónapja
Annyira kíváncsi lennék, hogy Rodgers mire lenne képes ezzel a brigáddal, ha kevésbé lennénk konzervatívak...
Szokol
Meg a fal egy hangyányit lenne jobb. Bár ez egy North csata. Itt csak konzervatív lehetsz. Ez háború. Nem a modern NFL. Így is lehet nyerni. És fogunk így. Vérrel verítékkel.
1 hónapja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard

1 hónapja
Hát, ha 15 yard, láthatóan le is mondunk a haladásról. Persze értem, hogy van nekünk Boswell, meg 2 posession, de no......
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 231 — Steelers fan
1 hónapja
xtaki Pittsburgh Steelers 3 750
TD_ig nem tudjuk vegigvinni, inkonzisztens a tamadas.tobb TE passz kellene, sokkal tobb
1 hónapja
AR olyan nyugodtan táncol ki a védők szorításából, mintha 28 éves lenne
gamerkr
Csak tegye majd ugyanezt a SB-on is 😀
1 hónapja
MInt a 2000-es évek NFL játéka....futás, TE, big bodies....
1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 459 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
AR olyan nyugodtan táncol ki a védők szorításából, mintha 28 éves lenne

1 hónapja
A Browns szerintem vigyázni fog a lasztira. Pontosan tudják, hogy ha eladják többször, akkor nem lesz esélyük. A védelmük jó, kevés ponton lehet esélyük.
Klemó
Biztosan, de egy idő után, hátrány nagysága, kénytelenek lesznek kockáztatni
1 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 249 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Tiszta Mahomes megoldás 😊