Pittsburgh Steelers - New Orleans Saints
több mint 2 éve
A jó hely részemről véleményes: 20 centivel beljebb dobja és megvan a labda. Láttunk már olyat, aki megcsinálja.Pontosan kell megdobni, mert megvolt a hely és akkor nincs vita...Ez egy időzített dobás volt és jó helyre. Pont annyit cseszett el Muuth a kontakttal, amivel nem ért oda....
Szokol
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Pontosan kell megdobni, mert megvolt a hely és akkor nincs vita...Ez egy időzített dobás volt és jó helyre. Pont annyit cseszett el Muuth a kontakttal, amivel nem ért oda....
Szokol
több mint 2 éve
QB571
65
10 penalties 74 yard. Ez a meccs elment...
több mint 2 éve
Pontosan kell megdobni, mert megvolt a hely és akkor nincs vita...
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Úristen mi ez a flag? 😀miért küldenének szar csapatok meccsére normális bírókat? 😀
kapitnono
bár én azt is elismerem, hogy kurvára nem lehet könnyű pillanatok alatt dönteni, amikor mindenki fog mindent
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Hát ja. Ez egy érzésre bedobott flag volt, kétségtelen.
több mint 2 éve
QB571
65
Úristen ennyi a sérültünk, soknak a nevéről sem hallottam 😀Mondhatjuk, hogy két rossz csapat és a Saints szarabb jelenleg
Komoly roncsderbi lehet
kapitnono
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Wild cat....ezzel a fallal....
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Warren elképesztő...
több mint 2 éve
Úristen ennyi a sérültünk, soknak a nevéről sem hallottam 😀Komoly roncsderbi lehet
több mint 2 éve
éreztem, hogy dob egypicket ma
több mint 2 éve
Végre egy labdaszerzés. Tőrdöfésként pont az agyatlan ex-Falcon... 😀
több mint 2 éve
MC12
6 365
Eh. Megyek nézek valami mást.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Ez volt. a harmadik, vagy negyedik hosszú ma és az első ami pontos volt. Ez viszont ott volt és nem is a dobás, hanem a teljes QB-WR play azzal, hogy előbbi a passzig középre nézett, utóbbi megcsinálta a szeparációt szépen.Végre már ült egy hosszú isnem is értem az egészet...lehet 35 yardos passzot dobni?
Szokol
biztos csak azért nem csináljuk, mert úgy túl könnyű lenne...
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Végre már ült egy hosszú isnem is értem az egészet...lehet 35 yardos passzot dobni?
Szokol
biztos csak azért nem csináljuk, mert úgy túl könnyű lenne...
több mint 2 éve
Végre már ült egy hosszú is
több mint 2 éve
Az a boka-snap is fasza volt😁Az idei 19. False startEbben az volt a legszebb, hogy vagy 3 ütemmel mozdult be hamarabb... 😀
Természetesen ligaelső mutatvány
atapapa
Szokol
Siralmas az OL
több mint 2 éve
Az idei 19. False startEbben az volt a legszebb, hogy vagy 3 ütemmel mozdult be hamarabb... 😀
Természetesen ligaelső mutatvány
atapapa
több mint 2 éve
MC12
6 365
Ez az O fal….tejóég. Szegény Andy.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Az idei 19. False startTermészetesen ligaelső mutatvány