Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans
több mint 7 éve
3.és 1 volt, delay, ha nem kérjük 4. és 1, valószínnű punt. Nem értem.Delay-t akartam kerdezni,csak korán van. Azt nem lehet nem kérni?azt lehet persze
bcsarli
baggio
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Rex Ryan nagy pillanata volt, az utolsó másodpervben Kyle Boller dobott egy Hail Maryt, az elkapót pedig az 1 yardoson vitték le. Epic meccs voltDelay-t akartam kerdezni,csak korán van. Azt nem lehet nem kérni?Nekünk asszem az mentette meg egyszer a 16–0-s szezonunkat. Meg egyszer, hogy időt kért a Ravens, és hiába nem lett így meg a 4. kísérlet
bcsarli
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Delay-t akartam kerdezni,csak korán van. Azt nem lehet nem kérni?Nekünk asszem az mentette meg egyszer a 16–0-s szezonunkat. Meg egyszer, hogy időt kért a Ravens, és hiába nem lett így meg a 4. kísérlet
bcsarli
több mint 7 éve
Delay-t akartam kerdezni,csak korán van. Azt nem lehet nem kérni?Akkor legalább rossz kérdésre adtam rossz választ, ez megnyugtat
bcsarli
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Delay-t akartam kerdezni,csak korán van. Azt nem lehet nem kérni?Azt nem, azt kéretlenül is adják.
bcsarli
több mint 7 éve
Delay-t akartam kerdezni,csak korán van. Azt nem lehet nem kérni?azt lehet persze
bcsarli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Delay-t akartam kerdezni,csak korán van. Azt nem lehet nem kérni?
több mint 7 éve
Ha nem is fos, de a stábjában van jobb szakember is.már megtetted, mikor rámutattál, hogy mennyire fos edző mularkeyígy hogy mustaine megjinxelte, sajnos muszáj lesz fennmaradnom megnézni a Mariotto show-tVisszajinxeljem?
baggio
iktriad
baggio
több mint 7 éve
Valamikor talán 2002-ben a Lions vesztett el úgy egy meccset a Bears ellen, hogy megnyerték hosszabbítás elején a pénzfeldobást, de kickoffot kértek, mondván, hogy kedvező a széljárás. A Bears köszönte szépen és berúgta a field goalt.detroit.sbnation.com/detroit-lions/2010/11/15/1816345/top-five-typical-lions-moments
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
már megtetted, mikor rámutattál, hogy mennyire fos edző mularkeyígy hogy mustaine megjinxelte, sajnos muszáj lesz fennmaradnom megnézni a Mariotto show-tVisszajinxeljem?
baggio
iktriad
---
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Valamikor talán 2002-ben a Lions vesztett el úgy egy meccset a Bears ellen, hogy megnyerték hosszabbítás elején a pénzfeldobást, de kickoffot kértek, mondván, hogy kedvező a széljárás. A Bears köszönte szépen és berúgta a field goalt.
több mint 7 éve
így hogy mustaine megjinxelte, sajnos muszáj lesz fennmaradnom megnézni a Mariotto show-tVisszajinxeljem?
baggio
több mint 7 éve
így hogy mustaine megjinxelte, sajnos muszáj lesz fennmaradnom megnézni a Mariotto show-t
---
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
facemasket, offside-ot nem akarnak már kérni az emberek, szerintetek ezt a TD-t kérni fogja a Titans?Ha megcsinálja a TD-t a Steelers, akkor nem lennél ilyen mókamiki
baggio
több mint 7 éve
facemasket, offside-ot nem akarnak már kérni az emberek, szerintetek ezt a TD-t kérni fogja a Titans?Mularkeyból kinézném, hogy nem. 😊
baggio
több mint 7 éve
facemasket, offside-ot nem akarnak már kérni az emberek, szerintetek ezt a TD-t kérni fogja a Titans?
---
több mint 7 éve
Jogos, kevertem a defensive holdinggal 😀Nem.Az offside-ot nem lehetett nem kérni?Azt nincs értelme nem kérni, mert automatikus first downt eredményez
bcsarli
mustaine
Kampman
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Decker de okos, végre megmutatta, hogy így is lehetOtt lett volna a sima Walker-TD 😀
baggio
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Nem.Az offside-ot nem lehetett nem kérni?Azt nincs értelme nem kérni, mert automatikus first downt eredményez
bcsarli
mustaine
több mint 7 éve
Szerintetek van Shaziernél gyorsabb LB az NFL-ben?
több mint 7 éve
Decker de okos, végre megmutatta, hogy így is lehet
---
több mint 7 éve
Az offside-ot nem lehetett nem kérni?Azt nincs értelme nem kérni, mert automatikus first downt eredményez
bcsarli
több mint 7 éve
Az offside-ot nem lehetett nem kérni?