RedZone week 6

11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 431 — "Montoya por favor!"
JSN!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 883 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megint kezdenek őrült eredmények alakulni 😏
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 456 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
A Panthers WR nem TETlenkedik 😀
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 456 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
ez akkora boink volt, hogy a szomszéd is hallotta
11 hónapja
ozibozi New York Giants 22 105
Rattler komoly rakétával kezdett
zacknorb
Visszaadtuk az önbizalmát múlt héten
11 hónapja
DK😮
11 hónapja
Maye mekkora játék
11 hónapja
Rattler komoly rakétával kezdett
11 hónapja
A korai sávban szokás szerint itt a helyem
11 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 491 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!