San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 7 éve
Cardinalis
5 777
On that 3-yard run RB @AdrianPeterson passed @ThurmanThomas & moved into 15th on NFL’s all-time rushing yardage list #AZvsSFTHIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Egy olasz bajnokin nem látok ennyi földön fekvő játékost. Mondjuk itt legalább van rá okuk. Ebből kórház lesz a város szélén...
több mint 7 éve
harras
515
ennyi reklám baszki,,, kapcsolgatni fogok a másikra, hárha elverik a SEA-t 😀
több mint 7 éve
Kenny91
321
ajjjajjj... meccs lesz itten még a végén...ez nem lesz meg úgyhogy még várjuk ki a végét
Cardinalis
több mint 7 éve
harras
515
Ez benn volt ? Ne már....
több mint 7 éve
harras
515
Garcon azért más képet adna a meccsnek.Van egy érzésem, hogy a mi OL-ünk se sokat gyakorolta a passz védekezést, megpróbáltak átállni a touch fociról a kontaktra de nem sikerült teljesen.At half: Stanton 9-for-18-134-2-1. John Brown 1-52, Fitz 3-33. Adrian Peterson 17-79.Stanton eddig korántsem rossz, tudja mikor meneküljön és mikor dobjon befele vagy kifele. Eddig. Lehet 2 hétig azt gyakorolták hogy omlik a fal 😀.
Cardinalis
harras
Csiriba
Igazából Peterson jó ma nálunk az O-ban. Régen mondták, hogy nem szabad hagyni felgyorsulni. Szerencsénkre ma eddig fel tud lehet a mi falunk jobb futásra .Bár a félidő végén már őt megfogták időben.
Szerintem a védelmünk a statok ellenére nem annyira rossz, csak kurva sokat voltak pályán az első 7 meccsen.
több mint 7 éve
Cardinalis
5 777
Stanton eddig korántsem rossz, tudja mikor meneküljön és mikor dobjon befele vagy kifele.Darren is ilyesmit írt:
harras
Stanton isn't Russell Wilson by any stretch, but he is much more mobile than Palmer and it's helped today already.
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Van egy érzésem, hogy a mi OL-ünk se sokat gyakorolta a passz védekezést, megpróbáltak átállni a touch fociról a kontaktra de nem sikerült teljesen.At half: Stanton 9-for-18-134-2-1. John Brown 1-52, Fitz 3-33. Adrian Peterson 17-79.Stanton eddig korántsem rossz, tudja mikor meneküljön és mikor dobjon befele vagy kifele. Eddig. Lehet 2 hétig azt gyakorolták hogy omlik a fal 😀.
Cardinalis
harras
több mint 7 éve
harras
515
At half: Stanton 9-for-18-134-2-1. John Brown 1-52, Fitz 3-33. Adrian Peterson 17-79.Stanton eddig korántsem rossz, tudja mikor meneküljön és mikor dobjon befele vagy kifele. Eddig. Lehet 2 hétig azt gyakorolták hogy omlik a fal 😀.
Cardinalis
több mint 7 éve
harras
515
ugyanmár, te állandóan úgy csinálsz mintha ez valami gurulós B közép lenne abból is a sértődős fajtábólde ezek szerint nem érted mennyire nevetséges egy 0-8-as teli sérülttel levő csapat ellen ezeket beírni. gondolom a Rams ellen is toltál ilyeneket.nem tiltja semmi...Cardinals' defense has not allowed the 49ers a 3rd-down conversion on five tries so far. Cards came into the game 31st in NFL in 3rd-down D.muszáj ezeket beírni? ez olyan, mint királynak lenni egy seggberúgó versenyen ahol csak féllábúak vannak..
Cardinalis
petey
nem én írom, én csak kopizom, innen:
twitter.com/Cardschatter
Cardinalis
petey
ha lesz 4 győzelmünk az kurwavicces lesz ezzel a csapattal, és csak azért mert 2x játszottunk veletek 😛 😛 😛 (meg 1x Colts és 1x Tampa, hihetetlen szerencsés sorsolás egy 50 %-ra)
de nem vagyok biztos benne, hogy meg lesz a W, korántsem
több mint 7 éve
Cardinalis
5 777
At half: Stanton 9-for-18-134-2-1. John Brown 1-52, Fitz 3-33. Adrian Peterson 17-79.
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
puntolunk????????? Shanny mi a fax?????
több mint 7 éve
Cardinalis
5 777
tessék, itt az INTed...én minden meccsen kopizom ezeket...
a Rams meccsen inkább ittam, Londonban
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
de ezek szerint nem érted mennyire nevetséges egy 0-8-as teli sérülttel levő csapat ellen ezeket beírni. gondolom a Rams ellen is toltál ilyeneket.nem tiltja semmi...Cardinals' defense has not allowed the 49ers a 3rd-down conversion on five tries so far. Cards came into the game 31st in NFL in 3rd-down D.muszáj ezeket beírni? ez olyan, mint királynak lenni egy seggberúgó versenyen ahol csak féllábúak vannak..
Cardinalis
petey
twitter.com/Cardschatter
Cardinalis
több mint 7 éve
Cardinalis
5 777
nem tiltja semmi...Cardinals' defense has not allowed the 49ers a 3rd-down conversion on five tries so far. Cards came into the game 31st in NFL in 3rd-down D.muszáj ezeket beírni? ez olyan, mint királynak lenni egy seggberúgó versenyen ahol csak féllábúak vannak..
Cardinalis
petey
twitter.com/Cardschatter
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Cardinals' defense has not allowed the 49ers a 3rd-down conversion on five tries so far. Cards came into the game 31st in NFL in 3rd-down D.muszáj ezeket beírni? ez olyan, mint királynak lenni egy seggberúgó versenyen ahol csak féllábúak vannak..
Cardinalis
több mint 7 éve
Cardinalis
5 777
Cardinals' defense has not allowed the 49ers a 3rd-down conversion on five tries so far. Cards came into the game 31st in NFL in 3rd-down D.
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
El kéne gondolkodnunk hogy egy baráti mérkőzésen eldöntsük a Brownssal hogy melyikünk a liga legrosszabb csapataszerintem egy pénzfeldobás is elég lenne. Az esélyek ugyanazok.
Kenny91
több mint 7 éve
Cardinalis
5 777
This is fourth time in Drew Stanton's career he has had 2 TD passes. He has never had 3 TD passes in a game.
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Cardinalis
5 777
Jól, családilag voltunk kint és egyikünkre vártunk az állomáson ezért később értünk oda mint terveztük.azért majd ezt a Matyis fotót feltolhatnád majd nagyban a topikunkba 😊
lazars
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
lazars
86
Jól, családilag voltunk kint és egyikünkre vártunk az állomáson ezért később értünk oda mint terveztük.eeez jóóó! 😊 viszont ha jól sejtem, akkor a közös magyar drukkerfotózáson nem futottunk össze...?Abban a sorban ültem, mint őkL21 szektor, hááát a végén már azért ők is eléggé elkeseredtek... de az ARI tetkomat azért lelkesen lefotózták 😀L szektorban? ők voltak akik a végén is "bíztatták" a csapatot?nekem csak ehte arizonai drukkerek jutottak 😉 jobb felső sarok 😊ASSZTAQQQVA!!! 😊 nemsámli!!!Igen, köszi 😊Király a profilképed! nem látom nagyban, Matyival fotózkodtál???PP el volt kicsit varazsolodvaMatyié volt
silent7939
lazars
Cardinalis
lazars
Cardinalis
bowl.hu/forum/nfl-csapatforumok/arizona-cardinals/1680483
Cardinalis
lazars
Cardinalis
lazars
Cardinalis