Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Hol kaptatok Cardsos poharat??? Több helyen is vettem piát, de mindenhol csak sima NFL-est kaptam 😕és nem kell csalódnom..ahol látszik a képen a kezed ott sör van benne! 😊úúúgy bizony 😊 a stadionban meg ilyenekből poharazgattunk 😉
sajnálom hogy így sikerült de azért nem bántátok meg gondolom!
| (de szép is volt tavaly amikor ott voltunk mi is..) |
yooker
dehogy bántuk meg, hiszen szurkolóként megtettünk mindent, ittunk rendesssen 😉
Cardinalis
több mint 7 éve
végül is greshamnél nem rosszabb 😛Palmer IR, max az utolsó két meccsre jöhet visszaVissza kéne hozni Logan Thomast
Löfli
andree
több mint 7 éve
andree
1 736
Palmer IR, max az utolsó két meccsre jöhet visszaVissza kéne hozni Logan Thomast, hogy legalább jól szórakozzunk a hátralévő meccseken. Amúgy tényleg ez lehetne az a pont, ahol be lehetne dobni egy fiatalt, hátha kinövi magát, csak ugye nem draftoltunk egyet se, mert hogy Ariansnak már minek. Jöhet újra a Skeltonok, Lindlyk időszaka, előtte egy kis Gabbert-Stanton showal felvezetve, csak hogy tudjuk mire számítsunk.
Löfli
több mint 7 éve
Palmer IR, max az utolsó két meccsre jöhet vissza
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
és nem kell csalódnom..ahol látszik a képen a kezed ott sör van benne! 😊úúúgy bizony 😊 a stadionban meg ilyenekből poharazgattunk 😉
yooker
dehogy bántuk meg, hiszen szurkolóként megtettünk mindent, ittunk rendesssen 😉
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
eredeti arizonai fanok ültek előttünk 😀 (jobb felső sarok)és nem kell csalódnom..ahol látszik a képen a kezed ott sör van benne! 😊
a pintyfejes tetkómról a fotó már meg is érkezhetett Arizonába 😉
Cardinalis
több mint 7 éve
a magyar különítmény 😉Hmmm, van pár ismerős arc a szombat délutáni és a ma esti Ryanair gépről. Ha nem emlékeznének rám, én voltam az egyetlen Rams drukker mindkét repülőúton.
Cardinalis
Amúgy meg sajnáltam őket nagyon, pont egy ilyen meccsre kiutazni. És hiába nyert a csapatom, egy szorosabb, izgalmasabb meccsnek én is jobban örültem volna.
több mint 7 éve
A lányt mivel zsaroltátok? 😊 😊a magyar különítmény 😉Már aki ott volt a fotózáson ugye 😊
Cardinalis
csongi
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
me irl www.youtube.com/watch?v=i2Gd26zfSV8
több mint 7 éve
harras
515
Palmernek eltort a keze. Amugy is egy remenytelen szezon volt. Stantonnal meg mindenhol 10 pontos favorit lesz az ellenfel.www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/QB-Mike-Bercovici-Added-To-Practice-Squad/cf6732eb-469a-441c-b2ae-7f67b5e43899
Danny
több mint 7 éve
a magyar különítmény 😉Már aki ott volt a fotózáson ugye 😊
Cardinalis
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
eredeti arizonai fanok ültek előttünk 😀 (jobb felső sarok) a pintyfejes tetkómról a fotó már meg is érkezhetett Arizonába 😉
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Azért reménykedtem, hogy ha ki is kapunk, de legalább szép meccset látok Londonban. De ez az egyik legszánalmasabb produkció volt, amit valaha láttam. Talán, az a híres, pár évvel ezelőtti Pats elleni meltdown hasonlítható ehhez (az talán 7-47 volt).Nem akarom azt mondani hogy én megmondtam a Bucs elleni meccs után de azt fogom.... Sajnos.
És még Palmer is kidőlt, talán az egész szezonra, csak hogy teljes legyen a katasztrófa. Még az is lehet, hogy így ez volt az NFL-es búcsúmeccse 😕 Legalább élőben láttuk...
Az is kiderült hogy AP se fog itt, ilyen fal mögött csodát tenni.
Stanton meg.... teljesen fogalmatlan.
csongi
több mint 7 éve
Azért reménykedtem, hogy ha ki is kapunk, de legalább szép meccset látok Londonban. De ez az egyik legszánalmasabb produkció volt, amit valaha láttam. Talán, az a híres, pár évvel ezelőtti Pats elleni meltdown hasonlítható ehhez (az talán 7-47 volt).És még Palmer is kidőlt, talán az egész szezonra, csak hogy teljes legyen a katasztrófa. Még az is lehet, hogy így ez volt az NFL-es búcsúmeccse 😕 Legalább élőben láttuk...
Az is kiderült hogy AP se fog itt, ilyen fal mögött csodát tenni.
Stanton meg.... teljesen fogalmatlan.
Szerkesztette: csongi
több mint 7 éve
Palmernek eltort a keze. Amugy is egy remenytelen szezon volt. Stantonnal meg mindenhol 10 pontos favorit lesz az ellenfel.Legalább nem basszuk el a drafthelyunket és lesz esély rendes QB-t húzni.
Danny
több mint 7 éve
Danny
1 717
Palmernek eltort a keze. Amugy is egy remenytelen szezon volt. Stantonnal meg mindenhol 10 pontos favorit lesz az ellenfel.
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
alakul a díszítés 😊Darren Urban @Cardschatter 4 órával ezelőtt
The day before, @AZCardinals (and Adrian Peterson on the left) visit Twickenham Stadium. #AZvsLAR #BritishBirdGang
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
Találkozzunk vasárnap a Twickenham előtt az East tailgate-en az NFL "click and collect" boltja előtt fél 4-kor!THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Azt tudtátok, hogy 1983-ban is játszottunk Londonban? 😊www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/London-Called-Cardinals-Long-Ago/95897af6-1d00-49fb-8ad5-580c5e8bad5a
több mint 7 éve
Hát ugye novemberre lehet egy Palmer-Fitzgerald-David Johnson-A.Peterson támadóalakulatunk. SB szint !! És legalább ketten blokkolni tudnak közülük. Persze az O-falnak össze kellene állnia, a relatíve jónak tartott Boone-t legalább kétszer ráhajították Palmerre vasárnap.Azért nyugtaval a napot. A Bucs volt az ellen nem a Pats vagy a Chiefs. Majd ha vasárnap a Rams D ellen is ugyan így muzsikál az O akkor lehet bizakodni szerintem 😊
harras
több mint 7 éve
Adrian Peterson lett a hét NFC offensive playere. Csak tartson meg valamennyit ebből a lendületből a további meccseken is, legalább amíg DJ vissza nem tér.
több mint 7 éve
harras
515
Az ST-nél nagyon várom a hullámhegyet, remélem nem Baker egyyardosra letett labdája volt a csúcs.... pedig idén eddig de 😀.
több mint 7 éve
Na ja, ha lenne legalább egy közepes falunk, nem lenne a támadó oldalon akadálya egy PO menetnek. De azért még várjuk ki, hogy AP mit tud alkotni jövő héten az acélosabb Rams D ellen.A D meg elég hullámzó teljesítményt nyújt, a special teamről nem is beszélve. Most úgy néz ki, hogy 3 esélyes a csoport, de okosabbak leszünk ha túl vagyunk a következő három (csoport)meccsen.
több mint 7 éve
harras
515
Hát ugye novemberre lehet egy Palmer-Fitzgerald-David Johnson-A.Peterson támadóalakulatunk. SB szint !! És legalább ketten blokkolni tudnak közülük. Persze az O-falnak össze kellene állnia, a relatíve jónak tartott Boone-t legalább kétszer ráhajították Palmerre vasárnap.
Szerkesztette: harras