Pizsama

Los Angeles Rams

Pizsama
Link
www.therams.com
Lakhely
Pápa/Veszprém
Utoljára láttuk
5 napja
Regisztrált
több mint 17 éve
Fórum hozzászólások
2 940


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Hát ahogy elnézem, ez a Rams - Fórum itt teljesen behalt.
Azért kár érte😒
Nünüke
Szerintem ez a SuperBowl hangover eléggé betett nem csak a csapatnak, de az itteni törzsgárdának is.
Hosszú volt az offseason is, az FA piacon is csak a távozókat néztük, és a draft se a Rams "nagy húzásaitól" volt hangos. Nem tudom AI vagy dogbite visszatérnek-e valamikor az előszezonra. Meglátjuk!
1 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Azért több WR jó lett volna.
1 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Eddig amúgy hibátlan a Rams az idei drafton!
2 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Akkor ez már a nagy reset?
 theramswire.usatoday.com/2023/03/16/rams-cleared-61-2-million-in-cap-space-for-2024-with-ramsey-floyd-and-wagner-moves/
2 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Szerintem Big Whit elég jól látja a dolgokat.
Ennyit ért Ramsey más csapatoknak. A Rams meg most nyögi az all-in és double down terheit. 2024-ben talán már jobb lesz.
 heavy.com/sports/los-angeles-rams/andrew-whitworth-on-jalen-ramsey-trade/
2 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Ez vajon ilyen 2022-es szezon emléksapka?! Mert a galambfos kvázi jól szemlélteti milyen volt.
 www.neweracap.eu/en-fr/default/headwear/caps/la-rams-x-staple-blue-59fifty-fitted-cap-b7801-h43/
4 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Megnéztem a sajttájt. Szerintem le fog lépni.
4 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
McVay még sose épített csapatot saját maga által draftolt ember köré. Goff-ot örökölte, Staffordért cserélt, de hogy hozzon egy újoncot és köré építsen egy rendszert, az még nem volt meg.
Kérdés ez mennyire motiválja. Mert ha nem, akkor tényleg menjen, csináljon gyerekeket, kommentárkodjon, ami csak jól esik neki. Döntse el, aztán lépjünk tovább már!
6 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Na, lehet Donaldot is elveszíti a Rams egy időre: ankle sprain injury

 www.turfshowtimes.com/2022/11/28/23483027/los-angeles-rams-injury-news-aaron-donald
6 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Nosztalgia hangulatom van. Hétről-hétre szar Rams meccseket nézek. Mintha visszamentem volna az időben 10-15 évet. Lehet nem zavarna annyira ha nem épp regnáló bajnok lenne a csapat…

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
DiamondsHead44, képzeld, SuperBowl győztes a Rams. Kár hogy ezt már nem érhetted meg. Nyugodj békében!
több mint 2 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Ma van 5 éve hogy Mátrai Zoli, aka DiamondsHead44 itt hagyott bennünket. 😕
több mint 3 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Délután unatkoztam itthon. Gondoltam megcsinálom a saját kosfej értelmezésemet.
Nem tökéletes, de 5 óra alatt ennyire tellett.

ramsheadsktech

logoterv_V1

logoterv_V2
több mint 1 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
El se hiszem. 22 év után újra SB-győztes a csapat. Az a sok keserű év, a rosszabbnál rosszabb szezonok, borzasztó edzők és bust 1/1-es irányítók. Hogy milyen mélységeken ment keresztül aki ennek a csapatnak szurkolt.
S bár most meccs alatt McVay-t is többször elküldtem melegebb éghajlatra, de a végén Kupp és Donald csak megcsinálta a játékot,megnyerte nekünk, és csak ez számít!
Nem érdekel mit hoz a jövő, ez most tényleg kijárt már nekünk.

Minden elismerésem a Bengals-é. Remek csapat. Burrow a jövő nagy irányítója, és biztos nem utoljára láttuk itt.

Big Whit gyűrű, Weddle gyűrű, Miller második gyűrű. OBJ gyűrű. Kupp gyűrű + SB MVP cím. Stafford gyűrű! És természetesen Donald, a future HoF! Ezek a játékosok mind megérdemlik ezt a címet. Örülök hogy Rams játékosként érték el!!!

Talán mától kicsit kevésbé leszek szkeptikus és nem fogok folyton elégedetlenkedni.
több mint 2 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Tegnap éjszaka álmatlanul forgolódtam, és azon pörgött az agyam, hogy vajon mégis mi vezethetett odáig, hogy a vezetés (Snead/McVay) és Goff között hirtelen ennyire megromlott a kapcsolat.

Nyilván volt előélete a dolognak, és McVay már évek óta frusztrált lehetett valamelyest Goff olykor meglepően inkonzisztens játékával, de mégis kellett idén valami, ami miatt végleg elromlott kettőjük kapcsolata.

Fontos, hogy a következő 'okoskodás' csak az én véleményem és hipotézisem, sok helyütt egyáltalán nem megalapozott állításokkal. Előre szólok, hosszú lesz.

A 12. héten a 49ers elleni vereség (0 TD, 2 INT, 1 Fumble) után bírálta talán először nyíltan McVay Goff-ot: "Our quarterback has got to take better care of the football".
És bár Goff kellően diplomatikusan kezelte a dolgot, szinte biztos vagyok benne, hogy ott valami elindult a szakításhoz vezető lejtőn, és tuti nem esett jól Goff-nak, hogy az edzője nyíltan bírálja, és talán először érezte pályafutása során azt, hogy az edzője nem bízik benne eléggé.

Utána jött ugyan egy bounceback win a Cardinals ellen, majd egy otthoni "elmegy" meccs a Patriots ellen (2 TD, 1 INT), és úgy tűnt, talán elsimítódnak a dolgok. De aztán jött a Jets elleni überciki vereség (2 TD, 1 INT) majd pedig a Seahawkstól is kikaptunk (0 TD, 1 INT). Goff ráadásul megsérült, és műteni kellett az ujját.

A két vereség miatt még az is benne volt akár a pakliban, hogy a Rams nem jut PO-ba. És valahol itt fogyhatott el talán McVay türelme, és szerintem már megkereshette Snead-et, hogy beszéljenek arról, hogy Goff teljesítménye és a fizetése nagyon nincs köszönőviszonyban, és hogy milyen lehetőségek lennének arra, hogy esetlegesen változást eszközöljenek a QB poszton. Ez mindössze feltételezés a részemről, de szinte biztos vagyok benne hogy valamilyen szinten téma volt McVay és Snead között Goff ügye.

Jött a szezon utolsó meccse a Cardinals ellen, Wolford kezdett a sérült Goff helyett, és bár rögtön egy INT-tel kezdte NFL-es karrierjét, a meccs során szép lassan kibontakozva egész vállalható teljesítményt mutatott. Sokan jönnek itt, hogy ezek felépített drive-ok voltak, Wolford "csak menedzselte" az offense-t, de nem tagadhatjuk, hogy mutatott olyan jeleket, hogy ha fizikálisan és dobásokban nem is ér fel Goff-hoz, valamelyest jobban képes a pályán bekövetkezett változásokat lereagálni, mint az első számú irányító. A csapattársainak is tetszett a teljesítmény, folyamatosan spannolták, biztatták a meccs folyamán. És szinte biztos vagyok benne, hogy McVay-nek is feltűnt valami. Valami új, amit eddig nem látott a kezdő irányítójában. És szinte biztos vagyok benne, hogy ez az 'újdonság' valahol tetszett neki. Tény hogy Wolford nem váltotta meg a világot, csak lehozta a meccset, de mégis megváltoztatott valami apró dolgot a csapat addigi erőviszonyain.

Megvan a PO, lehet készülni a Wild Card körre, újra a Seahawks ellen. Goff ujja gyógyul ugyan, day-to-day értékelik az állapotát, de McVay Wolford-ot tréningezi a kezdőkkel. Goffnak nem tetszik ez. Azt állítja, elég jó az ujja, kezdeni akar a Seahawks ellen.
Egyes információk szerint órákon át vitázott McVay-el erről, és próbálta győzködni, hogy hadd kezdjen ő. De McVay hajthatatlan maradt. Wolford-ot jelölte meg kezdőként. Hogy azért mert esetleg a szezon végén mutatott teljesítménye miatt nem bízott Goff-ban, vagy esetleg a Wolfordban rejlő lehetőségek piszkálták a fantáziáját, vagy csak simán Goff sérülése miatt? Lehet sosem fogjuk megtudni.
Viszont szerintem ezen a ponton Goffban végképp elszakadt valami. Sose történt még vele ilyen a pályafutása során, és egész egyszerűen nem tudta megemészteni a dolgot.

És aztán persze a meccsen jön a fordulat. Wolford lesérül, Goffnak be kell jönnie. És a sérülése ellenére szépen lemenedzseli a meccset, amit inkább a D és Akers nyer meg, de azért ne kisebbítsük Goff érdemeit sem, tényleg jól játszott a sérülése ellenére.

Mindenki boldog (kivéve Wolford), nyertünk, megyünk tovább a divízió körre. Viszont a Packers elleni meccs előtt kiderült, hogy Kupp térde nem jó, Donaldot pedig bordasérülés hátráltatja. Goff igazából nem játszik rosszul, de több 3rd down nem sikerül, van pár benyelt sack is, és a Rams sokszor puntolni kényszerül. Egy passzolt TD azért összejön, nincs INT és fumble. Viszont a Rams D a limitált Donald-dal betlizik a jól összeszokott és hatékony Packers offense ellen. A végeredmény természetesen vereség. A Rams szezonjának vége.

A meccset egyáltalán nem lehet Goff nyakába varrni. De a HC-QB kapcsolat már rég nem ideális, és McVay fejében talán tényleg érik a gondolat a szakításra, így az évek óta gyűlő frusztráltságában egy kissé túlreagálva a dolgot úgy válaszol egy újságírói kérdésre, ami Goff pozícióját firtatja, hogy "ő az irányítónk jelenleg". Ami persze igaz állítás, és lehet nem kéne belegondolni túl sokat, de a 'jelenleg' szó valahogy ott marad a levegőben, és boldog-boldogtalan hipotéziseket kezd el gyártani belőle.

Szóval ott tartunk, hogy McVay frusztrált a kezdő (örökölt!) irányítója miatt, Goff csalódott mert az edzője már nem bízik benne, és akkor ott van még Snead, aki 2019-ben egy valag pénzt odaadott ennek a srácnak, és most valahogy a teljesítmény-fizetés nincs nagyon összhangban, a fizetési sapka alatt meg kb. nulla zseton van. És akkor itt jön egy plusz őrült hipotézis: mi van ha a háttérben Snead megkereste Goff ügynökét, hogy tárgyaljanak már egy szerződés átstrukturálásról, Goff ügynöke azonban nemet mondott erre?!

Tehát te vagy a GM. Szarul áll a büdzsé. Van egy túlfizetett kezdő QB-d, aki nem igazán játszik jól, be is van rágva a HC-ra, és fizetésátalakításról hallani sem akar. Van egy frusztrált HC-d, aki nem elégedett a QB-val, és alternatív megoldásokon gondolkozik. Jah, és a komplett rebuild nem opció, mivel most még van egy max. 2-3 éves SB ablak a keretben, tehát ütni kell a vasat, amíg lehet. Mit teszel?

Kivágni túl megterhelő volna Goff-ot a garantált fizetés és a dead money miatt. Nekimehetsz a szezonnak a Wolford/Bortles/Hodges trióból valakivel, és Goff-ot drágán padoztatod, de egyrészt mindenki őrültnek tart, Goffnak meg kb. a maradék önbizalmat is kinyírod, és úgy már végképp életképtelen cserealap lenne bármire. Nem marad más, el kell cserélni mihamarabb a QB-éhes piacon. McVay rábök Watson-ra, Snead kiröhögi. Akkor legyen Rodgers. Snead még jobban röhög. Jön a hír hogy Stafford szabadulna Detroit-ból. Bingó! Beépített emberünk is van Holmes személyében, valami mindkét fél számára előnyös deal-t összehozunk. És voilá!

Az már csak hab a tortán, hogy mikor McVay szombaton felhívja Goff-ot, hogy közölje vele, egycserélik, egy 'OK' szalad ki Goff torkán, majd gyorsan elköszön, mert az apja is hívja közben. Elég dicstelen búcsú.

Sok pick-be fájt anno megszerezni Goff-ot a csapatnak. Nyert nekik jó pár meccset, eljutott velük egy Superbowl-ba, keresett egy rahedli pénzt. Okozott jó pár fejtörést és frusztrációt. A végén egy megromlott edző-játékos kapcsolatot. Meg még a végén vitt magával pár fájó pickket a szerződése miatt.

És hát végül így ért véget ez a 'nagy szerelem' a Rams és Goff között.

Szerkesztette: Pizsama
több mint 4 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Mindeközben a Rams-nél:
több mint 1 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Én csak azt nem értem sokszor és most Rodgers is kivágta a biztosítékot és értem azt,hogy egy hülyének mondhatod,de orvostudomány egyik nagy fegyvere a vakcinák és a védőoltások,amit kurva nagy koponyák tesznek hatékonnyá. Évtizedeket áldozva életükből. Jön ebben az esetben Rodgers,olvas x oldal redditet meg interneten talált dolgokat,eltölt vele maximum összesen 10 órát,0 biológiai tudással és na majd ő jobban tudja. És fogadd el a véleményét,mert QB király.
Ha egy orvos odamenne hozzá és mondaná neki,hogy olvasta,hogy hogyan is kell Qb lenni akkor tiszteletben tartaná és mondaná,hogy oké jövőhéten te vagy a kezdő?
Nagy az Isten állatkertje.
DrChef
várjál, de az nfl azt mondja, hogy dönthetsz úgy, hogy nem oltatod be magad és joe rogan podcastjének tanácsait alkalmazod covid ellen, de akkor hordd a maszkot! senki nem kötelezte őt oltásra és hogy erről hazudjon.
gedam
Pontosan. Nem az a baj hogy elutasítja a vakcinákat. Szíve joga. Viszont az kurvára nem oké hogy utána kamuzni próbál, hogy elkerülje az oltás elutasításának következményeit. És persze lehet nem egyetérteni az NFL covid protokolljával, de a szabály az szabály, ami kivétel nélkül mindenkire vonatkozik.

Amúgy meg nálam mindenki leégeti magát aki a vakcinagyártó big pharma cégek ellen ágál, miközben ugyanúgy pénzt ad a bizonyítottan hatástalan homeopátiás szereket árusító profitorientált cégeknek. Akkor menjen inkább kristályterápiára, auramasszázsra vagy a piócás emberhez, mert bár azok is baromságok, de legalább nem mond ellent önmagának hogy ugyanúgy mohó cégeknek fizet csodabogyókért.

Szerkesztette: Pizsama
több mint 3 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Megint unatkoztam, és úgy döntöttem, hogy kicsit továbbfejlesztettem a logo koncepciómat:

RL_Evo1_Mean
RL_Evo2_Edge

Kiváncsi vagyok, nektek melyik tetszik a jobban: a lekerekített, részletesebb, vagy inkább a legegyszerűsített, szögletes?!

Szerkesztette: Pizsama
több mint 4 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Hú a rohadt életbe, én megkönnyeztem ezt a győzelmet, pedig "csak" egy alapszakasz meccs volt.
Al
5 óra alvás után 4 óra alatt 3 évet öregedtem. Most meg megyek dolgozni. De leszarom! Mekkora meccs volt már ez. És megvan az újabb W! Jöhet a pihenőhét, a csapatnak és a szurkolóknak egyaránt.

DiamondsHead44, this is for you!!!!! #rams4ever
több mint 3 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 940 — pizsama@gmail.com
Fournette reakciója.
 twitter.com/_fournette/status/1184272139815456769
iktriad
Nem tudom miért sír Fournette, hisz jövőre ő is jön LA-be. A 2022-es és 23-as elsőköröse még megvan a Rams-nek és ha meglesz a 14/15/16/17 Jaguars 1st round pick, akkor az színsor, és arra sokat fizet Vegas!