NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pizsama

Los Angeles Rams

Pizsama
Link
www.therams.com
Lakhely
Pápa/Veszprém
Utoljára láttuk
4 napja
Regisztrált
több mint 16 éve
Fórum hozzászólások
2 744


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 napja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Kis érdekesség:
"The Rams scored 28 points in the second quarter against the Giants. This was the first time they had scored 28 points in a quarter since Week 17, 2002, versus San Francisco, when they erased a 20-3 deficit in the fourth quarter to win 31-20. It also marks the first time in his career that Matthew Stafford threw for three TDs in a quarter." (nfl.com)
5 napja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Rams saját magát szopatja.
5 napja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Azt lehet tudni hogy miért annulálja két egymást kioltó unsportsmanlike conduct penalty magát a játékot?
Pizsama
minden kettős szabálytalanság annulálja az adott játékot
Szesze
Oh, értem. Csak nem tudtam hogy ez az unsportsmanlike-ra is vonatkozik.
5 napja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Azt lehet tudni hogy miért annulálja két egymást kioltó unsportsmanlike conduct penalty magát a játékot?

Szerkesztette: Pizsama
19 napja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Beáraztuk magunkat, főként McVay.
Mikor már kezdtük elhitetni a ligával, hogy mi vagyunk az SB esélyesei, akkor egyszer csak jön egy nullázás a részünkről. Nullázás, már nem eredményben, mert raktunk fel pontokat, inkább a játék minden más szegmensében. Támadásban, védekezésben és főként edzői oldalon.
McVay nagyon fifikás akart lenni, ezért úgy gondolta, hogy meglepi az ARZ-nát. Mi mindig rúgással szoktunk kezdeni, amit nem nehéz kivitelezni, mert ha az ellenfél nyeri a pénzfeldobást, akkor úgy is a visszahordást válasszák. Amennyiben mi nyerjük, akkor pedig rúgást választunk. Eleinte bosszantott, de már rég megszoktam, hogy mi a 2. félidőben kezdünk. Na most mi nyertük a pénzfeldobást, s visszahordást választottunk. Gondolom ezzel akarta McVay összekuszálni az ARZ-i terveket. Nem sikerült, de szerintem bennünket jól megzavart, amíg a Cards észre sem vette. Bravó! Ezzel nagyjából el is lőtte az összes puskaport McVay, mert innen sikerült olyan egysíkú játékot mutatnunk, ami egyenes út volt a biztos vereségbe.
Persze ahogy lenni szokott, ilyenkor aztán semmi sem sikerül. Biztos, hogy volt egy kis nagyképűség is a játékunkban, ami előbb tehetetlenségbe, később kétségbeesésbe fordult át. McVayen nem először látom, hogy teljesen tehetetlen, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy elképzelte. Engem az SB vereségre emlékeztetett az edzői hozzáállás.
Nem működött semmi. Stafford elképesztően rossz volt. Hátba dobálta Kuppot, az INT-nél meg közelebb volt egy szabad ember, de ő az előre "kitalált" DeSean Jackson játékot szerette volna megjátszani. Nem jött be.
A védelmünk egyszer nem tudta megállítani az ARZ-t (az utolsó 10 percet nem néztem már, lehet akkor volt punt). S ilyenkor még az eddig hibátlan Gay is kihagyja a field goalt.
Szóval ez úgy volt szar, ahogy volt. Nem hiszem, hogy játszunk még ilyen rosszul.

A Cardinals dicséretére szóljon, hogy nem volt olyan eleme a játéknak, amiben ne nőttek volna fölénk.
Al
216 futott yard, 5.4-es átlaggal. Borzasztó a futás elleni védekezésünk. Szerintem bárki előveszi a tegnapi meccset, tudni fogja hogy verjenek meg minket.
1 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Hú, hát ez majdnem nem lett meg.
Felemás érzéseim vannak. Stafford jobb mint Goff, de ha siettetve van, akkor ő is tud hibázni.
Kenny Young hülye volt, meg kell tanulnia kezelni a taunting-ot.
Látszik hogy Bones már nincs itt, az ő idejében nem nagyon fordultak elő ilyen ST hibák. Kb. visszahoztuk a Colts-ot a meccsbe.
Wentz elemében volt, és ha nincs a sérülése, talán még végig is megy 2 perc alatt vagy max kiegyenlít.
Ami nem jó az a futás és a futás elleni védelem. A D is felemás. Néha villan, néha meg tökre benéz play-eket.
De nem panaszkodom. Megvan a W. Nagyon szezon elején vagyunk. Nagy baj nincs. Ki kell javítani a hibákat!
1 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Szerintem ha nem sérül le Wentz, akkor lett volna esélye a Coltsnak az egyenlítésre/fordításra.
A Rams ST hiba és Kenny Young kiállítása viszont kihatással voltak a meccsre. Azok nélkül lehet nem lett volna ennyire szoros.
1 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Mi a jó büdös franc...
1 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Jeff Fisher érában voltunk mindig ilyan balfaszok, hogy eladtuk a vezetést. 😕
1 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Nem szeretem az ilyen benézett szabálytalanságokat.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

8 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Ma van 5 éve hogy Mátrai Zoli, aka DiamondsHead44 itt hagyott bennünket. 😕
több mint 1 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Délután unatkoztam itthon. Gondoltam megcsinálom a saját kosfej értelmezésemet.
Nem tökéletes, de 5 óra alatt ennyire tellett.

ramsheadsktech

logoterv_V1

logoterv_V2
8 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Tegnap éjszaka álmatlanul forgolódtam, és azon pörgött az agyam, hogy vajon mégis mi vezethetett odáig, hogy a vezetés (Snead/McVay) és Goff között hirtelen ennyire megromlott a kapcsolat.

Nyilván volt előélete a dolognak, és McVay már évek óta frusztrált lehetett valamelyest Goff olykor meglepően inkonzisztens játékával, de mégis kellett idén valami, ami miatt végleg elromlott kettőjük kapcsolata.

Fontos, hogy a következő 'okoskodás' csak az én véleményem és hipotézisem, sok helyütt egyáltalán nem megalapozott állításokkal. Előre szólok, hosszú lesz.

A 12. héten a 49ers elleni vereség (0 TD, 2 INT, 1 Fumble) után bírálta talán először nyíltan McVay Goff-ot: "Our quarterback has got to take better care of the football".
És bár Goff kellően diplomatikusan kezelte a dolgot, szinte biztos vagyok benne, hogy ott valami elindult a szakításhoz vezető lejtőn, és tuti nem esett jól Goff-nak, hogy az edzője nyíltan bírálja, és talán először érezte pályafutása során azt, hogy az edzője nem bízik benne eléggé.

Utána jött ugyan egy bounceback win a Cardinals ellen, majd egy otthoni "elmegy" meccs a Patriots ellen (2 TD, 1 INT), és úgy tűnt, talán elsimítódnak a dolgok. De aztán jött a Jets elleni überciki vereség (2 TD, 1 INT) majd pedig a Seahawkstól is kikaptunk (0 TD, 1 INT). Goff ráadásul megsérült, és műteni kellett az ujját.

A két vereség miatt még az is benne volt akár a pakliban, hogy a Rams nem jut PO-ba. És valahol itt fogyhatott el talán McVay türelme, és szerintem már megkereshette Snead-et, hogy beszéljenek arról, hogy Goff teljesítménye és a fizetése nagyon nincs köszönőviszonyban, és hogy milyen lehetőségek lennének arra, hogy esetlegesen változást eszközöljenek a QB poszton. Ez mindössze feltételezés a részemről, de szinte biztos vagyok benne hogy valamilyen szinten téma volt McVay és Snead között Goff ügye.

Jött a szezon utolsó meccse a Cardinals ellen, Wolford kezdett a sérült Goff helyett, és bár rögtön egy INT-tel kezdte NFL-es karrierjét, a meccs során szép lassan kibontakozva egész vállalható teljesítményt mutatott. Sokan jönnek itt, hogy ezek felépített drive-ok voltak, Wolford "csak menedzselte" az offense-t, de nem tagadhatjuk, hogy mutatott olyan jeleket, hogy ha fizikálisan és dobásokban nem is ér fel Goff-hoz, valamelyest jobban képes a pályán bekövetkezett változásokat lereagálni, mint az első számú irányító. A csapattársainak is tetszett a teljesítmény, folyamatosan spannolták, biztatták a meccs folyamán. És szinte biztos vagyok benne, hogy McVay-nek is feltűnt valami. Valami új, amit eddig nem látott a kezdő irányítójában. És szinte biztos vagyok benne, hogy ez az 'újdonság' valahol tetszett neki. Tény hogy Wolford nem váltotta meg a világot, csak lehozta a meccset, de mégis megváltoztatott valami apró dolgot a csapat addigi erőviszonyain.

Megvan a PO, lehet készülni a Wild Card körre, újra a Seahawks ellen. Goff ujja gyógyul ugyan, day-to-day értékelik az állapotát, de McVay Wolford-ot tréningezi a kezdőkkel. Goffnak nem tetszik ez. Azt állítja, elég jó az ujja, kezdeni akar a Seahawks ellen.
Egyes információk szerint órákon át vitázott McVay-el erről, és próbálta győzködni, hogy hadd kezdjen ő. De McVay hajthatatlan maradt. Wolford-ot jelölte meg kezdőként. Hogy azért mert esetleg a szezon végén mutatott teljesítménye miatt nem bízott Goff-ban, vagy esetleg a Wolfordban rejlő lehetőségek piszkálták a fantáziáját, vagy csak simán Goff sérülése miatt? Lehet sosem fogjuk megtudni.
Viszont szerintem ezen a ponton Goffban végképp elszakadt valami. Sose történt még vele ilyen a pályafutása során, és egész egyszerűen nem tudta megemészteni a dolgot.

És aztán persze a meccsen jön a fordulat. Wolford lesérül, Goffnak be kell jönnie. És a sérülése ellenére szépen lemenedzseli a meccset, amit inkább a D és Akers nyer meg, de azért ne kisebbítsük Goff érdemeit sem, tényleg jól játszott a sérülése ellenére.

Mindenki boldog (kivéve Wolford), nyertünk, megyünk tovább a divízió körre. Viszont a Packers elleni meccs előtt kiderült, hogy Kupp térde nem jó, Donaldot pedig bordasérülés hátráltatja. Goff igazából nem játszik rosszul, de több 3rd down nem sikerül, van pár benyelt sack is, és a Rams sokszor puntolni kényszerül. Egy passzolt TD azért összejön, nincs INT és fumble. Viszont a Rams D a limitált Donald-dal betlizik a jól összeszokott és hatékony Packers offense ellen. A végeredmény természetesen vereség. A Rams szezonjának vége.

A meccset egyáltalán nem lehet Goff nyakába varrni. De a HC-QB kapcsolat már rég nem ideális, és McVay fejében talán tényleg érik a gondolat a szakításra, így az évek óta gyűlő frusztráltságában egy kissé túlreagálva a dolgot úgy válaszol egy újságírói kérdésre, ami Goff pozícióját firtatja, hogy "ő az irányítónk jelenleg". Ami persze igaz állítás, és lehet nem kéne belegondolni túl sokat, de a 'jelenleg' szó valahogy ott marad a levegőben, és boldog-boldogtalan hipotéziseket kezd el gyártani belőle.

Szóval ott tartunk, hogy McVay frusztrált a kezdő (örökölt!) irányítója miatt, Goff csalódott mert az edzője már nem bízik benne, és akkor ott van még Snead, aki 2019-ben egy valag pénzt odaadott ennek a srácnak, és most valahogy a teljesítmény-fizetés nincs nagyon összhangban, a fizetési sapka alatt meg kb. nulla zseton van. És akkor itt jön egy plusz őrült hipotézis: mi van ha a háttérben Snead megkereste Goff ügynökét, hogy tárgyaljanak már egy szerződés átstrukturálásról, Goff ügynöke azonban nemet mondott erre?!

Tehát te vagy a GM. Szarul áll a büdzsé. Van egy túlfizetett kezdő QB-d, aki nem igazán játszik jól, be is van rágva a HC-ra, és fizetésátalakításról hallani sem akar. Van egy frusztrált HC-d, aki nem elégedett a QB-val, és alternatív megoldásokon gondolkozik. Jah, és a komplett rebuild nem opció, mivel most még van egy max. 2-3 éves SB ablak a keretben, tehát ütni kell a vasat, amíg lehet. Mit teszel?

Kivágni túl megterhelő volna Goff-ot a garantált fizetés és a dead money miatt. Nekimehetsz a szezonnak a Wolford/Bortles/Hodges trióból valakivel, és Goff-ot drágán padoztatod, de egyrészt mindenki őrültnek tart, Goffnak meg kb. a maradék önbizalmat is kinyírod, és úgy már végképp életképtelen cserealap lenne bármire. Nem marad más, el kell cserélni mihamarabb a QB-éhes piacon. McVay rábök Watson-ra, Snead kiröhögi. Akkor legyen Rodgers. Snead még jobban röhög. Jön a hír hogy Stafford szabadulna Detroit-ból. Bingó! Beépített emberünk is van Holmes személyében, valami mindkét fél számára előnyös deal-t összehozunk. És voilá!

Az már csak hab a tortán, hogy mikor McVay szombaton felhívja Goff-ot, hogy közölje vele, egycserélik, egy 'OK' szalad ki Goff torkán, majd gyorsan elköszön, mert az apja is hívja közben. Elég dicstelen búcsú.

Sok pick-be fájt anno megszerezni Goff-ot a csapatnak. Nyert nekik jó pár meccset, eljutott velük egy Superbowl-ba, keresett egy rahedli pénzt. Okozott jó pár fejtörést és frusztrációt. A végén egy megromlott edző-játékos kapcsolatot. Meg még a végén vitt magával pár fájó pickket a szerződése miatt.

És hát végül így ért véget ez a 'nagy szerelem' a Rams és Goff között.

Szerkesztette: Pizsama
több mint 2 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Mindeközben a Rams-nél:
több mint 1 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Megint unatkoztam, és úgy döntöttem, hogy kicsit továbbfejlesztettem a logo koncepciómat:

RL_Evo1_Mean
RL_Evo2_Edge

Kiváncsi vagyok, nektek melyik tetszik a jobban: a lekerekített, részletesebb, vagy inkább a legegyszerűsített, szögletes?!

Szerkesztette: Pizsama
több mint 2 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Hú a rohadt életbe, én megkönnyeztem ezt a győzelmet, pedig "csak" egy alapszakasz meccs volt.
Al
5 óra alvás után 4 óra alatt 3 évet öregedtem. Most meg megyek dolgozni. De leszarom! Mekkora meccs volt már ez. És megvan az újabb W! Jöhet a pihenőhét, a csapatnak és a szurkolóknak egyaránt.

DiamondsHead44, this is for you!!!!! #rams4ever
több mint 2 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Fournette reakciója.
 twitter.com/_fournette/status/1184272139815456769
iktriad
Nem tudom miért sír Fournette, hisz jövőre ő is jön LA-be. A 2022-es és 23-as elsőköröse még megvan a Rams-nek és ha meglesz a 14/15/16/17 Jaguars 1st round pick, akkor az színsor, és arra sokat fizet Vegas!
több mint 3 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Mikor a 14. héten Wentz lesérült a Rams elleni meccsen, nagyon megsajnáltam az Eagles-t. Az egész szezon során látszott hogy valami rendkívüli csapat állt ott össze Phily-ben, és hogy nagy dolgokra lennének képesek.
Akkor ott még nem sejtettem, hogy a kezdő irányító elvesztése nemhogy hátráltatja, de még szívósabbá teszi majd a csapatot!
Én se hittem volna hogy Foles képes lesz SB-be vezetni a csapatot. De nem is kellett neki, hisz a kiemelkedő egyéni teljesítmények (khm...MVP-cím) ellenére ez mégiscsak egy csapatsport!
És idén az Eagles volt a legjobb csapat!
Gratula hozzá! Kiharcoltáktok! Megérdemeltétek! Most élvezzétek!

Szerkesztette: Pizsama
több mint 2 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Lehet, hogy túlzás ezt 7. héten 3-3-as állásnál kijelenteni, de szerintem ez a Rams idén nem fog PO-ba jutni.

Cap hit szempontjából a 2020-as év már tavaly is nehezen menedzselősnek tűnt a sok gigaszerződés miatt, de tavaly tényleg WinNow módban volt a csapat, nem foglalkoztunk annyira vele.
Erre itt van 2019, sérülések tizedelik a rostert (Matthews, Noteboom, Talib), gyenge az OL és a D is, Goff és McVay SB kómában, és erre a GM eladja a csapat jövőjét egy CB-ért?

Ne is próbáljatok meggyőzni arról, hogy én látok valamit rosszul, és nem őrült meg a Rams FO, mert normális csapat ilyen körülmények között nem trade-el el két elsőkörös draftcetlit, az hótziher!
10 hónapja
Pizsama Los Angeles Rams 2 744 — pizsama@gmail.com
Ez után a meccs után írjon valaki, valami szépet Goffról.
Al
Jó csaj a barátnője.