andree

Arizona Cardinals

andree
Lakhely
Szeged
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
1 267


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
Na jó asszem ignorállak, mert ez nem beszélgetés vagy vita, hanem egy összefüggéstelen böfögés a pult mellől. Én voltam az őrült, hogy megpróbáltam veled kommunikálni.
2 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
Vákuumban, ha már.....

és mit szerettél volna mondani?
Fungus
Jogos, az értelmezést meg rád bízom. Annyira nem nehéz feladat. Max majd holnap reggel.
andree
Bocsánat, de mondatok egymás mellett, mondhatnók implicite egy sértést rejtve "Éjjenek a konzervatív emberek, az isteni morál földi helytartói", azért úgy földre dobott kesztyű.. HA érted.

Élek a gyanúperrel Te speciel nem hiszel Istenben.
Fungus
Miért gondolod ezt? Attól, hogy nem kedvelem a Fideszt, vagy ezt a konzervatívnak hazudott förtelmet a világban? Magamról nem beszélnék, de olyan valódi hívő családban nőttem fel, akik semmit nem utáltak jobban, mint ezt a cinikus, undorító, sátáni vallásosságot, amit általában a jobb oldal tol a világban. PL egy példa: Mikor a lengyel elnök azt mondja, minden gyereket meg kell szülni, mert csak akkor lehet megkeresztelni és így kerülhet a mennybe, az a legundorítóbb, cinikus blaszfémia amit valaha hallottam, amely a túlvilágot egy rosszul működő postahivatalnak mutatja, Istent egy tehetetlen szerencsétlennek, aki csak óbégat, hogy jaj szegény gyerek én beengedném de nincs rajta bélyeg. Gratula!
2 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
Vákuumban, ha már.....

és mit szerettél volna mondani?
Fungus
Jogos, az értelmezést meg rád bízom. Annyira nem nehéz feladat. Max majd holnap reggel.
2 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
Az értékrendek a politikában csak addig számítanak amíg a másikhoz képest tudjuk meghatározni magunkat a segítségével. Vákumban vizsgálva már más lenne a helyzet, de az nem érdekel senkit. Pl az adott vitában olyan jó olvasni a kormány húzásairól a "nem etikusak de jogszerűek" sort. Éjjenek a konzervatív emberek, az isteni morál földi helytartói. Ha úgy halmoznám a nem etikus de jogszerű húzásokat mint a Fidesz, akkor már nem nagyon venné fel nekem senki a telefont, de nekik lehet mert ugye különben nyer a "baloldal" és Magyarország elesik.
2 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
Hírek 1 percben a kézilabda meccs félidejében a sportcsatornán, hol máshol:
Új sorozatot indít a közmédia határvédelem címmel. Minden hétköznap reggel helyszíni beszámoló a déli határkerítésnél. Mint. Egy. Kibaszott. Falat. Kenyér.
Aztán szabályos legyen ám, ahogy szétzavarják a médiatanácsot, meg ahogyan kibasszák Polt Pétert, nehogy hiba legyen benne! Még a végén megharagszik a Budaházy, aztán elfoglalja az Erzsébet hidat.
csipkelli
Jó a felütés a végén, de amúgy pont ez a lényege az egész vitának. Ha az orbán-rendszert csak forradalommal lehet leváltani, akkor ahhoz nagy társadalmi támogatás kell, mert különben az nem forradalom lesz hanem polgárháború. Viszont az a szép a demokráciában, ha megvan a nagy többség, akkor nem kell forradalom mert lehet 2/3os törvényeket hozni. A mostani rendszerben nem kell őrült nagy szavazatfölény ehhez. 2/3-nyi tuti nem. Szóval a feladat adott. Ha nem jön össze csak szűk többség, akkor el kell fogadni ez egy ügyvezető kormány lesz, aki ettől még működhet baromi jól, minden eszköze meglesz kommunikálni, hogyan akadályozzák a Fidesz megmaradt nyúlványai, csak el kell fogadni hogy a forradalom elmarad.

Ezért veszélyes erre felhúzni a kampányt, mert minden kormány népszerűsége leesik az első pár évében és ha elmaradnak a beígért akasztások, akkor elég magas hegyet kell majd megmászni ahhoz, hogy ne legyen gigantikus bukta ez a project 2026-ra. Azt továbbra is tartom, ha precedenst teremtünk a 2/3 meghekkeléséhez, akkor Lázár János miniszterelnök úr 2030-ban első intézkedésével bevezeti az első éjszaka jogát, mert talált három jogászt akik nem is értik ez hogyan veszett ki az évszázadok során.
2 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
 24.hu/tudomany/2021/12/06/koronavirus-covid-19-emlekezteto-oltas-astrazeneca-pfizer/
empty taxi
ez is onnan 😊
 24.hu/tudomany/2021/12/06/koronavirus-fertozes-covid-19-erekcios-problemak/
NB2
Na nincs több stressz, csak le kell fénymásolni a pozitív tesztlapot, és vinni buliba. Könnyebb mint a sokat ittam/cigiztem az este kifogások.

Komolyra fordítva a szót. A poszt covid szindróma nekem sokkal szarabb mint maga a betegség volt. Ott leginkább a fejfájás volt elviselhetetlen, de mióta nagyjából kijöttem belőle, brutális alvászavarom van(Uccsó 3 napban összesen ha aludtam 5 órát és ebben benne volt egy nem túl okos meggyógyítom pár(sok) wiskeyvel próbálkozás is), szaglás ízlelés baromi limitált, és folyamatos izomfáradtság, ízületi fájdalom, kimerültség, szar általános közérzet a jellemző, némi náthával megtámogatva. Ma mentem először melózni. 4:15kor csörög az óra, esete fél 12kor keltem... Aki tudja minimalizálja a fertőzés kockázatát, mert igaz nagyjából egészségesen és beoltva nem halálos kockázat, de nagyon feldúlja az ember életét.
3 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
Amúgy ti mennyi esélyt láttok rá, hogy kitologatják a veszélyhelyzetet a rendkívüli kormányzással és offolják az áprilisi választásokat?
warr_b
Semmit. Most kb coinflippen vannak. Szerintem nem várják meg míg még mélyebbre rágja magát a társadalomba az infláció, meg az osztogatás negatív hatásai elkezdenek megmutatkozni. Igazából ha nyernek jó, mert 4 év alatt majd megoldják a gondokat, ha vesztenek akkor ha nem is lesz nagy az öröm, de elfogadható kimenetel, mert az ellenzéknek egyszerre kell küzdenie a felállított hatalmi bástyák, a rogyadozó gazdaság és az aktuális covid hullám ellen.
5 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
A két lábon járó redundancia.
5 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?
Köszi,
#JC6
Egy darabig biztos védve vagytok, de hogy meddig, ahhoz tesztek kellenének. Volt olyan, aki egy hónap után újra elkapta. Szóval a 3. oltás erősen ajánlott így is.
ender1112
Kérdés hogy mikor vehetjük fel?
#JC6
3-4 hónap
Negritis
Barmikor felveheti.
Janek
Komoly?? Most mondta a doki h 6 honap
#JC6
anyámnak 4 hónapot mondtak
nekem tegnap az oltóponton 2-t
Negritis
tetszik ez az egységes álláspont.
csi77
Nekem apu azt mondta, hogy Január végén nyugodtan felvehetjük bátyámmal a 3. oltást(Most végeztünk a karanténnal).
8 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
"Péter, egy céges hasonlattal élve, a kampányban ügyvezető, és nem elnök akar lenni, azaz a napi operatív ügyekben is ő akar dönteni" - mondta egy másik forrásunk. Már a hódmezővásárhelyi polgármesterről írt portréban is említettük, hogy a politikus még a hívei szerint is annyira biztos a saját igazában, hogy nem igazán hallgat senkire. "Persze lehet, hogy megint csoda történik, és a végén tényleg minden bejön neki. Végülis eddig minden választást megnyert, amin valaha elindult" - szólt az optimistább vélemény erről a makacsságról. (Márki-Zay eddig kétszer győzött a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson, illetve legutóbb az ellenzéki előválasztáson).

Nem a röszkei kivonulás volt Márki-Zay egyetlen ötlete, amit visszadobtak a pártok. Úgy tudjuk, hogy magányos akciója volt az is, amikor a lakcímbejelentések laza kezeléséről szóló, és szerinte választási csalásra alkalmat adó törvény ellen azzal lépett fel, hogy az ellenzéknek szükséges esetben fel kell vennie a versenyt „a Fidesz legaljasabb eszközeivel is”. Ennek értelmében ha a Fidesz szavazókat jelent be a billegő körzetekbe, akkor az ellenzéknek is ezt kell tennie.

Márki-Zay szeretett volna aláírásgyűjtést, vagy valami látványosabb akciót is a törvény elleni tiltakozásul, de egyelőre ez se ment át a pártközi egyeztetésen. A pártok végül annyira jutottak, hogy felszólították a Nemzeti Választási Irodát, hogy naponta hozzák nyilvánosságra, hogy egy választókerületben hányan laknak hivatalosan, hogy nyomon lehessen követni a változásokat, de utcai megmozdulás vagy erősebb kampány nem szerveződött ennek támogatására."

 444.hu/2021/11/30/hova-tunt-az-ellenzek

Nagyon érdekes lesz ez tavaszig.
Amadeus
Azt előre jelezném, hogy kb semmivel nem értek egyet MZP húzásai közül, de jól látható, hogy ő az egyetlen aki érti, hogy az előválasztás által felkavart állóvizet nem szabadna hagyni így leülni. Sikerült egy egész nagy tömeget bevonzani, témává tenni az ellenzéki politizálást, erre lemegy a buli és ennyi volt. Nagyjából leosztották ki mennyi körzetet vihet reálisan, van aki a választások előtt fél évvel újraszervezi a pártvezetést, a többiek lapítanak mint szar a fűben. Sikerült összehozni egy összellenzéki beégést 23-án, ami már alapból jól mutatta milyen gyorsan lankadnak ezek a dolgok.

A Fidesz ki is használja csöndet, és ebben a vákumban rohadt nagyot szólnak az olyan tartalmatlan ügyek, mint ez az városháza dolog, ami amúgy károsabb mint az ember gondolná. Az átlag emberekbe elég jól beleégnek ezek. Pl az uccsó szegedi fideszes polgiról is annyi maradt meg az emberekben, hogy egy alkoholista volt aki még az sztk-t is el akarta adni, miközben valszeg privatizálni akarta, a Fidesz székházeladását is mindenféle kontextus nélkül szokták felemlegetni, és ebből is az lesz 10 év múlva a fejekben, hogy a Karácsony nagy spíler volt még a városházát is majdnem elbugázta. Nagy szerencse hogy nem lett belőle jelölt, mert ennél amatőrebb módon nehezen kezelhette volna a dolgot.

Visszatérve MZP-re és az ellenzékre, szerintem nem jó taktika várni tavaszig a kampánnyal, fent kéne tartani az érdeklődést és kihasználni azt, hogy egy olyan réteg is érdeklődést mutatott a politika iránt ami kb egy évtizede le se szarja. Ügy az van bőven és az nem kifogás, hogy most áll össze a stáb. Nyugodtan megszólalhat egy jelölt, elindíthat megmozdulásokat 20 ember segítsége nélkül is, mert február végén már nem lehet visszautalgatni késő őszre. Kövér szösszenete ugyan úgy tűnik el pár hét alatt, mint a panama papírok, Rogán bármelyik lebukása, vagy a Fudan dolog, ahol pl Karácsony kifejezetten ügyesen politizált.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
andree Arizona Cardinals 1 267
A kritikákban sok igazság van a dolog profizmusát tekintve, de szerintem magyar nyelven nem éri meg elmenni ebbe az irányba. A 2 évvel ezelőtti adásban bizonyítottátok, hogy megfelelő körülmények között össze tudtok hozni egy kifejezetten profi adást, de önző módon sokkal jobban örülök a fél-amatőr megoldásnak.

Aki élőben fent marad a draftra, annak úgy is meg van nyitva 3 big board, 2-3 fórum topic, kb 5 helyen olvashat azonnali szakértői kritikákat, szóval én a magyar közvetítéstől azt várom, hogy szórakoztasson hajnalban. Ezt ebben a belterjes, inside joke-okkal telepakolt, laza formában tökéletesen megkapom, szóval ez úton is köszönöm a belefektetett időt. Tudom milyen szar egy két napig írt cikk után megkapni összesen 2 kommentet, hogy "jó írás volt köszi!", szóval maximális respect a beletett munkáért és remélem jövőre is össze tudjátok hozni az adást.

Amit észrevételként megemlítenék, hogy volt 1-2 ember, aki az orra alatt, halkan motyogott. Ha közben nézitek vissza az adást, akkor érdemes lenne cserénél mondani neki, hogy hangosabban beszéljen, mert kifejezetten zavaró tud lenni a dolog. Az tényleg sajnálatos, hogy nem lehetséges a technikai főpróba, mert második napra elég jól összeállt az egész, és az egy kifejezetten gördülékeny adás volt.
több mint 2 éve
andree Arizona Cardinals 1 267
1/1 hátránya, hogy nem csak egy játékost szerzel, hanem egy egész szakértőbrigádot is a topicodba.

Szerkesztette: andree
2 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 267
Nekem személy szerint az összes ilyen szarral(Sportesemények, kiállítások, stb.) az a bajom, hogy akár annak a bizonyítéka is lehetne, hogy egy szép, nyugathoz tartozó ország vagyunk, aki képes ilyen világszínvonalú rendezvényeket lebonyolítani, de mégis olyan érzésem van tőlük, hogy ott a vidéki rokon, aki végzi a fos melót egész évben, aztán leugrunk hozzá disznóvágásra zabálni meg berúgni egy hétre, ő meg egész évben erre készül. Mo is bevállalja az alja melót aztán a világ pénzét elkölti reprezentálásra, utána meg lehet kölcsönöket felvenni a mindennapokra.

A vadászokat különösen utálom. Személyesen ismertem kb 4-et, mindegyiknek undorító volt az állatokhoz való hozzáállása. Csillogó szemekkel hencegtek hány hozzájuk áttévedő háziállatot lőttek le, hány kutyájukat mészárolták le ahelyett, hogy állatorvoshoz vitték volna, meg ugye apu háziorvos kis faluban és megszámolni nem tudom hányszor hoztak úgy vadhúsból kóstolót, hogy ne nagyon mondjuk senkinek mert most nem szabadna lelőni, de hát arra járt. Volt barátnőmék kutyáját is agyonlőtte a szomszéd vadász mikor kiszökött a kapun, mert hát úgy is ment volna vadat hajtani. Szép kép ez a természet pulzusán ujját tartó puskájával a természetet járó vadász, de soha sehol nem tapasztaltam, hogy ilyesmi létezne. Persze kis minta, lehet rossz felé jártam.
több mint 1 éve
andree Arizona Cardinals 1 267
Illetve egy konkrét kérdés:
Hogy mentsen meg a kormányzat a rendezvényszervezésben vagy turizmusban esetleg a vendéglátásban bármilyen céget, amikor ezek az ágazatok technikailag megszüntek?

Minden airbnb-t üzemeltető cégtől bérelje ki a fele lakást, hogy legyen munkája a rengeteg takarítőnónek, ágyneműmosónak, kulcsosfiúnak, és tartson random helyeken titkos munkacsoportgyűléseket?
Szervezzen rendezvényeket fellépőkkel, full hangosítással, fénnyel, biztonsági szolgálattal, fizesse ki, csak ne mehessen el senki?
Csak Budapesten a 10ezer állás nélkül maradt felszolgálót képezze át egy hét alatt ápolóvá, és elegánsan, az alkarjukon 4 ágytállal egyensúlyozva mászkáljanak a korházfolyosókon?
Vagy csak adjon pénzt a Szimpla Kert tulajának, aki a szokásos 1 rész bejelentve, 2 rész feketén, x rész jatt alapon ossza szét az alkalmazottak között?

A bulinegyedben, és egész Pesten kb a vendéglátóhelyek 80 százaléka egyértelműen NER-lovagokhoz köthető. Mennyit kapjanak, és miként?

stb, stb...
Sobri Jóska
takarítóra, ágyneműmosóra, egyéb olyanra akinek a vírus miatt megszűnt a munkája van megoldás...

Az állam által átvállalt bérköltségek a környéken:

Ausztria 90%
Csehország: 80%
Románia: 75%
Bulgária: 60%
Lengyelország: 50%
Magyarország: 0%.

Ugye látod a különbséget?... És ne mondd hogy nincs miből, mert mindenhol van erre keret, csak nálunk nem. Mert elment stadionra...
És igen, ha nem épült volna stadion akkor se lett volna több pénz egészségügyre, de akkor talán lenne pénz erre. Bár szerintem lenne most is, csak ki kéne venni a zsebekből...

Persze, Brüsszelben Soros emberei ülnek a buborékban, csak a vitya a helikopter...És hülyíti a népet, hogy az eddigi legnagyobb Gazdasági mentőcsomag, aha, meg a faszom az.
De a fideszeseknek Vitya a király, mert hát felfüggeszti a hitelek visszafizetését... Nem kellett volna felfüggeszteni, ha a fentiek közül nem a miénk a 0.
eaglesmcnabb
Mellékzönge, de ide tartozik, hogy most jön ki az mennyire szar ez az összekacsintós rendszer amiben élünk. Egyetlen enyémhez hasonló munkakörben dolgozó emberrel se beszéltem, aki ne zsebbe kapná a fizetése x%-át. És mi még sehol se vagyunk volt barátnőmhöz képest, aki pizzériában volt 2 órás bejelentéssel és 16 órákat 2+2 napozott.

Elmebeteg magas járulékok, amit mindenki kijátszik, az állam ezt kb tudja, de oké, mert a rendszer működik, ráadásul mindenki szabadon büntethető amikor épp úgy jön ki. Csak azt akarom kinyögni, hogy ha most az államtól kapnánk mondjuk 70%-ot, rengeteg ember kerülne a létminimum közelébe, úgy hogy amúgy eddig jól elvolt. Iszonyat hülye rendszer ez. Inkább csökkenteném a járulékokat értelmes szintre, de komolyan ellenőriznék és felszántanám azt aki trükközik. Persze ez is csak vákumban hangzik jól, ebben a rendszerben ugyan úgy egy fos lenne.
2 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
 24.hu/tudomany/2021/12/06/koronavirus-covid-19-emlekezteto-oltas-astrazeneca-pfizer/
empty taxi
ez is onnan 😊
 24.hu/tudomany/2021/12/06/koronavirus-fertozes-covid-19-erekcios-problemak/
NB2
Na nincs több stressz, csak le kell fénymásolni a pozitív tesztlapot, és vinni buliba. Könnyebb mint a sokat ittam/cigiztem az este kifogások.

Komolyra fordítva a szót. A poszt covid szindróma nekem sokkal szarabb mint maga a betegség volt. Ott leginkább a fejfájás volt elviselhetetlen, de mióta nagyjából kijöttem belőle, brutális alvászavarom van(Uccsó 3 napban összesen ha aludtam 5 órát és ebben benne volt egy nem túl okos meggyógyítom pár(sok) wiskeyvel próbálkozás is), szaglás ízlelés baromi limitált, és folyamatos izomfáradtság, ízületi fájdalom, kimerültség, szar általános közérzet a jellemző, némi náthával megtámogatva. Ma mentem először melózni. 4:15kor csörög az óra, esete fél 12kor keltem... Aki tudja minimalizálja a fertőzés kockázatát, mert igaz nagyjából egészségesen és beoltva nem halálos kockázat, de nagyon feldúlja az ember életét.
22 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
Napról napra győzünk.
Ez a "járványkezelés" a Lego Duce életművének koronagyémántja.Vrij6
Magyarország a 13. havi nyugdíjjal védekezik a járvány ellen.
Beki
Szerintem a járvánnyal védekezik a 13. havi nyugdíj ellen.
8 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 267
Nem tudom, ezekből mi valós és mi nem, de
- 2020. június, szeptember, október, november hónapokban történtek az események.

Megkerdezném, hogy az azóta eltelt időben nem buzgott a feljelentőkben a sérelem, a megaláztatás, csak most került felszínre? Eddig hol volt az igazságerzet?

Nekem minden ilyen jellegű sztoriban ez bűzlik de nagyon. Pláne ha hirtelen egy ügyvéd előáll x darab sértettel. Mellesleg pont a kamufeljelentest is alátámasztja hogy soha sehol nincs tanú, csak a két szereplő, majd az ügyvéd összeszed 20 golddiggert, hogy kaptok lóvét csak álljatok bele a sztoriba, így máris 20 ember állítása van szemeben egyével, holott igazából mindenhol 1 vs 1.

Következő kérdés, milyen masszőr szolgáltatas az, ahol csak ketten vannak?
Mert sztem az inkább mar nem masszás, de biztos én gondolom félre.

Illetve, ezek gondolom életükben nem találkoztak egymással, így biztos nem adták volna tovább az infót, hogy ne menj a Watsont masszírozni, mert hozzád dörgöli a faszát, inkább csináljak fél éven keresztül, majd mégfél évre ra feljelentik.
Életszerű, én is hasonlóképp jarnék el.
gabokocka
Még véletlenül se szeretnék túlzottan belebonyolódni ebbe az ügybe, de a te érveid se túl erősek. 2020 nem 23 évvel ezelőtt volt. Ebben a totál lezárt világban lényegében tegnap. Én is millió dolgom halasztom covid utánra, annyira nem valószerűtlen, hogy eltelik pár hónap mire összeáll egy ilyen ügy. Sztem a legtöbb privát masszázson ketten vannak, és nem minden masszőr kurva. Persze vannak férfiak akik ezt hiszik, ismerek csajt aki emiatt lett azonnali pályaelhagyó.
Mi van ha tényleg kapcsolatban vannak egymással, és megunták, hogy végigdörgöli a faszát fél városon. Totál megérdemli, hogy megszívassák. Egyik sztori se arról szól, hogy heti négyszer hüledeztek, hogy "már megint csinálja", aztán most kell a lóvé, mert akkor tényleg jogos lenne, de no. 6 pl alig bírta levakarni az eset után. Nem mondom hogy traumatizálva lett ettől minden szereplő, jó esély van rá, hogy többen röhögtek rajta egyet(viszont van akit kicsinál az ilyesmi), de ettől még nincs semmi gond azzal, ha bíróság elé cibálják. Utálom a cancel kultúrát, meg sok ilyen eset valóban kamu, de ne ilyen hülye érvekkel védekezzünk már ellene.
több mint 7 éve
andree Arizona Cardinals 1 267
jééé, a Chargers-el kétszer is játszunk, egymás után... külön érdekes lesz így az uccsó preszínön mecsáp 😉
Cardinalis
Roppant izgalmas lesz. A cserék cseréi tolják majd, a kutya alól kiszedett 10 éves gameplannel. 😀
több mint 7 éve
andree Arizona Cardinals 1 267
Néhány bátrabb tipp így szezonra hangolódva:
- Palmer: 80-90 közötti QB rating-e és 4000 körüli yardja lesz
- 1 futónk 1000 yard fölé kerül.
- Floyd 800 yard fölött zárja a szezont
- 1 Tight end-nek kiemelkedő szezonja lesz, és nem Housler lesz az.


- Matyi szezon végére kezdő free safety lesz, és legalább 1 visszahordott TD-je lesz(Int vagy Punt visszahordás után).
-A védelem engedett yardok alapján se futás, se passz ellen nem lesz az élmezőnyben, de TOP10 lesz engedett pontok és labdaszerzések tekintetében.

- 6 és 9 győzelem között leszünk a szezon végén.andree
Na lássuk:
-4274 Yard 83,9 pipa
-Futásban megosztották Ellingtonék, de elkapásokkal pont megvan neki.
-Ez vastagon megvolt.
-Hát, ez nagyon nem, de legalább szezon végén életjeleket mutatott Rob és Ballard se tűnt rossznak.

-Matyinak nem kellett túl sok meccs ehhez. A visszahordás nem jött be, de cserébe kaptunk nem egy hatalmas playt.
-A védelem még túl is tejesített. A Rush D zseniális volt. Engedett pontokban hetedikek, Intekben holtversenyben 5. lett a csapat.

-A 9 győzelmet még túl is szárnyaltuk.

Összességében sokkal jobb szezon lett ez, mint amire számítottam.

A támadósorban Palmernek és Ariansnak is kellett idő, hogy ne sírja az ember végig a meccseket, de a végére szépen összeálltak a dolgok. A fék végre kikerült a csapatból. Levi távozásával remélhetőleg magunk mögött hagytunk egy nagyon sötét időszakot. Sajnos Palmer továbbra is dobálni fogja a ronda inteket, de összességében nem kell szégyenkeznünk. Voltak nála nagyobb nevű irányítók, akik felsültek idén. Összességében vele azért működött a támadósor. A tavalyihoz képest pedig álomszerű QB játék volt idén.

Az elkapóalakulat szépen megosztotta a feladatokat. Több random emberke hozott le jó meccseket, Fitz szállította a kulcs elkapásokat és a TD-ket, Floyd pedig megmutatta, hogy nagyon sok van benne. Erre a párosra kényelmesen lehet építeni. Robertsen nem kell sokat problémázni. Átlagos szezonja volt, lesz olcsóbban hasonló ember.

A futószekcióban sajnos Williams egyáltalán nem, Taylor pedig alig kapott lehetőséget. Alfonso Smith is gyorsan kikopott a csapatból. Sok könnyet nem hullattam érte. Mendenhall korrekt szezont hozott le, de túl sok pénzt nem adnék neki. Hullámzó volt, sok komoly hibával. Az ő sérülésmúltjával nem hiszem, hogy ki kéne tömni. Ellington nagy kedvenc lett. Jó pass blockoló, átlagon felüli elkapó, és brutálisan jó futó. Őrült nagy fogás volt.

TE fronton sokáig katasztrófálisak voltunk, de szezon végére az is alakulgatott.

A támadófalon lesz mit alakítani, de egyáltalán nem volt vészes. Különösen ha tavalyhoz képest nézzük az előrelépést.

A védelemre nincsenek szavak. A dögrováson lévő OLB-kkel együtt is brutális front 7. Abraham és Dansby a tőlük elvárhatóhoz képest nagyon sokkal többet hoztak. Nem tudom tudják-e ezt tartani, de kulcsszerepe volt a két veteránnak. A kiegészítő emberek is mind jó szezont hoztak. Öröm volt nézni őket.

A secondary nem volt rossz. PP és Matyi brutális párost alkotnak, melléjük pedig rendben voltak a kiegészítő emberek. SS mindenképpen kell majd, de ez nem egy megoldhatatlan feladat.

Nagy kár, hogy ez a csapat nem kerülhet PO-ba, mert tényleg mindenkit el tudunk verni, de a Saints pl szétcincált minket, így jogosan vannak ott helyettünk. Voltak elengedett meccsek, amivel más lett volna a vége, de azt se felejtsük el, hogy sok kiszenvedett szoros meccsünk is volt a győzelmek között. Nagyon jó volt nézni ezt a csapatot, méltó vetélytársává váltunk a két többre értékelt NFC West csapatnak, ami hatalmas lépés volt előre. Arians zseniális edző, Keim pedig remek munkát végzett. Majd minden húzásuk bejött és ütőképes gárdást pakoltak össze nagyjából a semmiből, beleértve a stáb kialakítását is. Bowles remélhetőleg marad még 1-2 évet.

Bőven vannak még kiaknázatlan lehetőségek a csapatban. A tavalyi draft felét nem is láttuk még, van beragadva egy mázsa deadmoney, a free agentjeink között pedig nincs olyan játékos, akinek őrült pénzt kéne osztani. A sorsolás nem lesz könnyű most sem, de tőlünk féljenek, ne mi fossunk. Jövőre is harapunk, és remélhetőleg összehozzunk a PO-t.
20 napja
andree Arizona Cardinals 1 267
Feltételezem Gaius minden héten beír a sajtóklubba, hogy ne hívják demens vén hülyének Bident, vagy ne nevezzék rondának az ellenzéki politikus nőket, mert hát illem, tisztelet, értékek, stb. Hozzá teszem akkor se lenne igaza. Amíg ezzel nem sért törvényt, közszereplőkről mindenki azt mond amit akar. Nyilván ez a megszólalót is minősíti, de pl ezt a típusú kommunikációt nem a "balos fiatalok" találták ki, hanem az ország kulturális állapotának az egyik tünete, aminek a koporsójába a Fidesz verte be az utolsó szöget, mikor megpróbálták Viktor kommunikációs stílusát áthangolni erre az újhullámos tökösjobber Bolsonaro, Trump és Duerte fémjelezte stílusra.