NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 8 éve
4l3x Arizona Cardinals 230
Önbizalom növelésre mindenképpen jó volt ez a győzelem. Ráfért ez pár játékosra, különösen Floydra és John Brownra. Az kifejezetten tetszett, hogy J.J.Nelson több lehetőséget is kapott.
4l3x
Floyd engem továbbra sem győzött meg...
silent7939
Engem sem. De talán erőt merít majd ebből és összekapja magát.
több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Önbizalom növelésre mindenképpen jó volt ez a győzelem. Ráfért ez pár játékosra, különösen Floydra és John Brownra. Az kifejezetten tetszett, hogy J.J.Nelson több lehetőséget is kapott.
4l3x
Floyd engem továbbra sem győzött meg...
több mint 8 éve
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
A Hox ellen beárazódunk, de alapvetően nem fűzök túl sok reményt hozzá ennyire szar paszblokkolással, mivel futni nem nagyon fogunk ellenük.
silent7939
az lesz a kulcs szerintem, h mennyire tudjuk megfogni Johnsont.
(a másik oldalon meg Golden/Jones kettős vs mi szuper OTink.)
több mint 8 éve
A Hox ellen beárazódunk, de alapvetően nem fűzök túl sok reményt hozzá ennyire szar paszblokkolással, mivel futni nem nagyon fogunk ellenük.
több mint 8 éve
DJ-re nincsenek szavak basszus. A forduló után vezeti a ligát scrimmage yardok tekintetében és ha csak a futottakat nézzük abban is a 3.

Mindettől függetlenül az első negyed kivételével láttam az egész meccset és a passz játékunk még mindig elég fos a fallal együtt.
több mint 8 éve
harras Arizona Cardinals 515
győőőztünk!
ebből még 13-3 is lehet... 😉
Cardinalis
Na ja, megint simán vertünk egy Offense nélküli csapatot, annyira simán hogy a végén el is aludtam. De legalább büszkén lengett a cardinalsos pokróc a házon.
Hoztuk a kötelezőket, ez is jó munka volt, de innentől csak nehezebb lesz.
több mint 8 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
győőőztünk!
ebből még 13-3 is lehet... 😉

THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Kiraktuk Dysertet, Kerwynn Williamst meg visszahoztuk.
több mint 8 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Eh, ez tényleg messze volt a playoff szinttől, a két csapat egymást múlta alul, főleg az első félidőben. NBII szint 😊 De lényeg hogy megvan a W.
Jetset jó lenne elkapni otthon, aztán sanszosan jön egy vereség a Hawks ellen, majd az NFC döntő visszavágója a bye előtt. Jó lenne 4-4-gyel szünetre menni.
csongi
Szegény Bowles. De miért lenne borítékolható a vereség a Seattle ellen ? Már nem akarunk nagyot alkotni a szezonban ?
harras
Nagyot álmodni mindig lehet, de jelenleg a Hawks jobb formában van. Én mindenesetre egy 4-4-gyel kiegyeznék a bye weekre.

Szerkesztette: csongi
több mint 8 éve
Eh, ez tényleg messze volt a playoff szinttől, a két csapat egymást múlta alul, főleg az első félidőben. NBII szint 😊 De lényeg hogy megvan a W.
Jetset jó lenne elkapni otthon, aztán sanszosan jön egy vereség a Hawks ellen, majd az NFC döntő visszavágója a bye előtt. Jó lenne 4-4-gyel szünetre menni.
csongi
Szegény Bowles. De miért lenne borítékolható a vereség a Seattle ellen ? Már nem akarunk nagyot alkotni a szezonban ?
több mint 8 éve
A hajnali meccs nem volt semmi 😀.
több mint 8 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Az új kezdő RG Earl Watford mivel Mathis IR-re került. Vagy Wetzel ha Iupati nem lesz bevethető a Jets ellen.
Elhoztuk a Dolphins PS-ből Ulrich John-t (G/T).

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 8 éve
Cooper kirakta a Pats. Eddig úgy néz ki mi jártunk jobban CJ-vel.
több mint 8 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
több mint 8 éve
amugy durva meccset tolt a secondary, minden WR le lehetett fogva, mert Gabbert sose talált célpontot, mindig futni kényszerült, vagy sackelték a sok várakozás miatt... 😀
braxa88
vagy Gabbert fölémellé dobta az üres elkapót vagy csúnya drop volt az elkapótól.
Fucu
igazábol ez egy Gabbert fikázos hsz volt, h mennyire fogalmatlan volt 😀
braxa88
Az irónia detektorom ki volt kapcsolva 😊

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
amugy durva meccset tolt a secondary, minden WR le lehetett fogva, mert Gabbert sose talált célpontot, mindig futni kényszerült, vagy sackelték a sok várakozás miatt... 😀
braxa88
vagy Gabbert fölémellé dobta az üres elkapót vagy csúnya drop volt az elkapótól.
Fucu
igazábol ez egy Gabbert fikázos hsz volt, h mennyire fogalmatlan volt 😀
több mint 8 éve
A Fitz - DJohnson kettős az összes yard 90%-át szerezte.

több mint 8 éve
braxa88

több mint 8 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
Hát céges csapatépítéses paintball miatt kihagytam a meccset, hosszú idő után az első amit nem élőben néztem, erre pont most nyer a csapat. De ha ez kell a W-hez akkor feláldozom magam. 😊

Viszont highlightsot elnézve voltak hibák, de legalább megint volt pár (DJ, Campbell és Fitz) húzó játékos. Reméljük, hogy most beindulnak a srácok.
több mint 8 éve
A győzelem megvan. De a meccs első fele elég ramaty volt. Pozítivum, hogy az ellenfél hibáit ki tudták használni. Ezzel a győzelemmel talán lendületbe jön a csapat.
több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Fhúú jó meccs volt (de inkább a 2. félidő).
Campbell egy állat + Fitz is hozta magát rendesen.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Szerintem jókor jött ez az önbizalomnövelő győzelem, a hosszú hét alatt lesz idő egy kicsit újraértelmezni a dolgokat.
A legutóbbi két PO részvételünk során az év elején voltunk lendületben és az fogyott el a végére, idén talán nem baj ha a szezon 2. felére pörögnek fel a srácok és áll össze a rendszer.
Mondjuk egy jó Palmer nagyon kellene, de félek hogy idén már nem fog nagyot robbantani, jövőre pedig jöhet a tanulóév egy újonccal...
Kexandro
Én inkább attól tartok, hogy túlságosan megnyugodnak. Szerintem Arians is.
több mint 8 éve
Kexandro Arizona Cardinals 561 — UDFA LS
Szerintem jókor jött ez az önbizalomnövelő győzelem, a hosszú hét alatt lesz idő egy kicsit újraértelmezni a dolgokat.
A legutóbbi két PO részvételünk során az év elején voltunk lendületben és az fogyott el a végére, idén talán nem baj ha a szezon 2. felére pörögnek fel a srácok és áll össze a rendszer.
Mondjuk egy jó Palmer nagyon kellene, de félek hogy idén már nem fog nagyot robbantani, jövőre pedig jöhet a tanulóév egy újonccal...
több mint 8 éve
Ezen a meccsen ennyi elég volt, profin kihasználtuk hogy az ellenfélnek még nagyobb gondjai vannak. De amúgy ez szerintem nem volt playoff szint, főleg nem tavalyi szint. Van baj elég, a tavalyi utolsó alapszakasz meccs óta (SEA alázott) úgy érzem, főleg pszichés.