NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha kivágják cutlert chicagoból annyira adná magát ide... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Sanszos hogy ez a szezon eluszott, de azert van potencial ebben a keretben hosszabb tavon. A D# magja azt gondolom megvan, az O fal sem fog nagyon visszaesni par even belul ha nincs komolyabb serules, es meg ottvannak a skill playerek mint DJ vagy Brown.Nyilvan mindenkit nem sorolok fel de ha le tudunk akasztani valahonnan egy top QB-t szerintem nagyon nem fogunk szetesni a kovetkezo evekben sem.
Raadasul ebben a zavaros NFC W-ben meg barmi lehet, talan jokor jott a BYE 😊
több mint 8 éve
harras
515
És ha ennyi volt a szezon az mit jelent ? A húzóembereink és vezetőedzőnk együttvéve olyan öregek mint Yoda és mintha kezdenének olyan tempósak is lenni agyilag. Kezdhetünk draftolni vagy szerződtetni új QB-t, WR-t, HC-t ? Én nem vagyok szakértő, sose leszek, szóval a szemem azt látja amit az amatőröké, de mintha David Johnson lenne az egyetlen Offenseben aki korban és játékban egyaránt hosszú távon megtartandó vagy megtartható (de neki meg a posztja a daráló közepe, állítólag az RB eleve fogyóeszköz).Azért az egy vicc, hogy a fumbleról nem volt felvétel...Hát igen, beszoptuk a technikai problémát, egyértelműen forward pass volt, kapott a Carolina egy ajándék TD-t. Mondjuk ettől függetlenül is kikaptunk volna...
4l3x
A remek hétvége megkoronázásaként Veldheer IR, Matyi 3-6 hét kihagyás. 😕Ezért is mondom, hogy ennyi volt a szezon 😕
Natloz
csongi
Szerkesztette: harras
több mint 8 éve
tudtam hogy valamit elrontottam, de hogy ennyireÉs az is helyesírási hibával 😀keep calm, Jake Fischernek 7-9cel meglesz a PO, és valóraválik az álmaHogy jön ide a Bengals tackle-je? 😐
Heisman Trophy
Höri
| Fisher |
empty taxi
Jeff Fisher
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Jééé, nem én voltam. 😊keep calm, Jake Fischernek 7-9cel meglesz a PO, és valóraválik az álmaHogy jön ide a Bengals tackle-je? 😐
Heisman Trophy
Höri
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
És az is helyesírási hibával 😀keep calm, Jake Fischernek 7-9cel meglesz a PO, és valóraválik az álmaHogy jön ide a Bengals tackle-je? 😐
Heisman Trophy
Höri
| Fisher |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Azért az egy vicc, hogy a fumbleról nem volt felvétel...Hát igen, beszoptuk a technikai problémát, egyértelműen forward pass volt, kapott a Carolina egy ajándék TD-t. Mondjuk ettől függetlenül is kikaptunk volna...
4l3x
A remek hétvége megkoronázásaként Veldheer IR, Matyi 3-6 hét kihagyás. 😕Ezért is mondom, hogy ennyi volt a szezon 😕
Natloz
több mint 8 éve
Natloz
300
A remek hétvége megkoronázásaként Veldheer IR, Matyi 3-6 hét kihagyás. 😕
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 8 éve
4l3x
230
Azért az egy vicc, hogy a fumbleról nem volt felvétel...
több mint 8 éve
keep calm, Jake Fischernek 7-9cel meglesz a PO, és valóraválik az álmaHogy jön ide a Bengals tackle-je? 😐
Heisman Trophy
több mint 8 éve
keep calm, Jake Fischernek 7-9cel meglesz a PO, és valóraválik az álma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Ez a vonat elment. Bár a Hox lassan kinyiratja Wilsont úgyhogy még semmi sincs veszve de az esély nagyon kicsi. Azon sem lepodnek meg ha csak 3.-ok lennénk a csoportban.hihetlen ilyetleírni,de nem lennénk rosszabbak Wilson nélkül
silent7939
több mint 8 éve
Ez a vonat elment. Bár a Hox lassan kinyiratja Wilsont úgyhogy még semmi sincs veszve de az esély nagyon kicsi. Azon sem lepodnek meg ha csak 3.-ok lennénk a csoportban.
több mint 8 éve
Ráadásul lassan elfogy a teljes támadó fal is.
több mint 8 éve
Semmi esélyt nem látok arra, hogy beérjük a Seattlet ilyen játékkal, és kizárt hogy a csoportunk adjon idén wildcard csapatot.Ez a hajó szerintem elment idén...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Cardinals' LT Jared Veldheer needs surgery on partially torn triceps, per source. Veldheer had this surgery before and missed 10 weeks.
több mint 8 éve
harras
515
Egészen szomorú, hogy a tavaly valósággal infarktus szélén táncoló Arians idén mennyire súlytalan - az interjúiban hétről hétre azt látom, hogy végleg elfáradt fejben és lélekben is (nem tudom, lehet, hogy csak károgok, de ez áll Palmer esetében is). A pihenő talán éppen a legjobbkor jött, a szezon második fele jobban sikerülhet, noha több idegenbeli meccsünk lesz. Pihenő után SF, @MIN, @ATL - ha háromból kettőt megnyerünk, akkor szerintem a 16. heti Seattle-i meccsen dől a el a csoport első helye, nem megbántva a Rams és a 49ers híveket.Szerintem Palmer már a tavalyi alapszakasz utolsó meccsével kezdve nincs a csúcson lélekben. A két idegenbeli meccs rohadt kemény lesz, ha azokat hoznánk akkor le a kalappal a csapat előtt, addig meg kár számolgatni.
A Hawks következő három meccse: BUF, @NE, PHI. Van baj - mennyi sérülés, te jó ég?! - azért ott is, hiába a hazai pálya.
Szurkoljunk továbbra is, van remény, és hiába közhely, januárban mindig máshogy pattan a labda! 😊
Addig is!
azc
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
na jó estét jó szurkolást!mi történik itten?
végre tudom nézni a meccset! így tuti nyerünk 😀😀😀D
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
emberke22
571
Nem DJ-t hoztuk el hanem Goldent és el voltak eléggé keseredve az egész stáb, hogy lemaradtunk Abdullahról. Hát eddig Golden is igen beválni látszik és akkor ezek után jött a 3. körben DJ 😊A Lions elvitte előlünk a drafton Abdullah-t, a kiszemeltünket, úgyhogy helyette elhoztuk DJ-t. Asszem jó húzás volt 😊Az azért megér egy apró kis szösszenetet hogy az idei szezonban az első játékos aki átlépte scrimmage yardok számában az 1.000-es határ az David Johnson. 😊Ez már inkább egy nagy szösszenet csomó😊. Am ja kurva nagy játékos, nagyot fogtunk vele, nemtudom kinek az ötlete volt de nagyon bejött. Viszont nehogy kifulladjon a végére vagy megsérüljön kicsit talán visszább kéne venni a snapszámait lsd: 33 futás vs seahawks.
silent7939
Ka'deemCarey25
Az már eddig is látszik, hogy nagyon strapabíró playa, ilyen terhelés alatt / után az összes eddigi RB-nk kidőlt már (Beanie Wells vagy Ellington).
csongi
több mint 8 éve
A Lions elvitte előlünk a drafton Abdullah-t, a kiszemeltünket, úgyhogy helyette elhoztuk DJ-t. Asszem jó húzás volt 😊Az azért megér egy apró kis szösszenetet hogy az idei szezonban az első játékos aki átlépte scrimmage yardok számában az 1.000-es határ az David Johnson. 😊Ez már inkább egy nagy szösszenet csomó😊. Am ja kurva nagy játékos, nagyot fogtunk vele, nemtudom kinek az ötlete volt de nagyon bejött. Viszont nehogy kifulladjon a végére vagy megsérüljön kicsit talán visszább kéne venni a snapszámait lsd: 33 futás vs seahawks.
silent7939
Ka'deemCarey25
Az már eddig is látszik, hogy nagyon strapabíró playa, ilyen terhelés alatt / után az összes eddigi RB-nk kidőlt már (Beanie Wells vagy Ellington).
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Az azért megér egy apró kis szösszenetet hogy az idei szezonban az első játékos aki átlépte scrimmage yardok számában az 1.000-es határ az David Johnson. 😊Ez már inkább egy nagy szösszenet csomó😊. Am ja kurva nagy játékos, nagyot fogtunk vele, nemtudom kinek az ötlete volt de nagyon bejött. Viszont nehogy kifulladjon a végére vagy megsérüljön kicsit talán visszább kéne venni a snapszámait lsd: 33 futás vs seahawks.
silent7939
több mint 8 éve
Az azért megér egy apró kis szösszenetet hogy az idei szezonban az első játékos aki átlépte scrimmage yardok számában az 1.000-es határ az David Johnson. 😊
több mint 8 éve
harras
515
Kilenc meccsből hetet nyerni kell és az még mindig csak WC. A hétvégét be kell húzni azt rá kell készülni a nagy menetelésre. Mentálisan nagyon helyre kell tenni a csapatot.Carolina meg elég mumus lett az utolsó két évben, egyébként is van miért odarakni magunkat.
Szerkesztette: harras
több mint 8 éve
Jaron Brown ACL 😕Fakk. És közben John Brown sem százas.
Löfli
Ez viszont hatalmas 😊