yooker

New York Giants

yooker
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
5 937


Utolsó 10 fórum hozzászólás

23 órája
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Köszi fiúk!
Feltettem egy 0.22-es monofilt fluorocarbon előkével, mert a Battyán Carp Lake-en nem engedélyezett a fonott. Csiszoltam a technikán, amin még mindig van mit, és sikerült konstansan dobni a 96-7-et, illetve egy ízben 107 is összejött. Alakul, de még hiányzik 20 méter, ami állandóan megy.

48 órát voltunk kint péntek reggeltől vasárnap reggelig. Egy db. kárászt sikerült fognom, egészen addig, míg dacból nem feküdtem le, pedig ha leülök 2 perc és szunya, de végigálltam a ma hajnalt, hátha és bejött a dobásgyakorlás. Távolabbról érkezett meg életem legnagyobb, 14.2-es nyurgája. Bírta a 0.22-es monofil, egy szavam sem lehet. Brutálisan jó érzés. 😊 Pedig nem nevezném egy sikeres pecának a 7 botból 48 órán keresztül fogott két kapást, egy halat. (A másik egy barátomnak akadt, de nem szájon, partnál leakadt)
Jó tónak tűnik, de ki kell ismerni. (Nagyon sokat etettünk ebben a rettenetesen meleg vízben, de simán lehet, hogy elcsesztünk valamit mélységgel, bármivel. mert egy db. hal nem jött onnan, csak fürödtek ott a felszínen. Mi pedig fogtuk a fejünket, hogy miért nem esznek a fenéken se nappal, se éjszaka, de fesztáv hosszúságú halak folyamat ott ugranak ki)
kristóf17
Azertegy 14.2esnek tudnek orulni...😉grat!!
2 napja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Megérte részegen erkélyre mászni:
 www.nemzetisport.hu/tenisz/gyasz-balesete-utan-elhunyt-borsos-oliver-2775535
Matthew99
Nem is érti az ember az ilyeneket.
warr_b
Darwin-díj.
Sobri Jóska
Azert az elso emeletrol esett, ha igazak a hirek. Hulyeseg, de nagyon szerencsetlenul kellett esnie, hogy ilyen kimenete legyen.
rokaur
Nem kell úgy beállni, hogy ne tudja az ember hanyadikon van.
Sobri Jóska
Persze tudom szerinted egy igazi marha volt aki tul sokat kockaztatott es igazabol megerdemelte a sorsat es valoban jobb lett volna ha ul a seggen es megvarja amig kinyitjak a szobat de
Szerintem ez inkabb egy kurva nagy pech...
A legtobb ismerosomnek meg oersze jomagamnak is van legalabb 1-2 olyan esete amikor fiatalon hebrencs modon valami hulye dolgot csinaltunk ami utolag egy jo kis story lett...neki igazan balul sult el egy hasonlo ..rohadtil sajnalom de igy alakult....
7 napja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Ez a sztori is gyönyörűen mutatja a rendszer életképtelenségét. Történik valami, amire nincs előre kiadott ukáz, vagy nem illik bele a soros-migráns vonalba, és lefagynak.

Nem tudják hogy mit írjanak le, mert nem tudják hogy a tényeket szabad-e, (nyilván nem😊 ) és muszáj megvárniuk, amíg fent valaki kitalálja, és lediktálja hogy mi mehet ki. Ha az eldöntő ember éppen nem elérhető, vagy kicsit többet kell gondolkodnia valamin, akkor óráig nem jön ki semmi. A messze legtöbb pénzből működő kormánymédia pont ennyire képes.
Jan
De most őszintén, te hagynád hogy valaki még nálad is ostobább vagy aljasabb ember lebasszon vagy kirúgjon a zsíros kis állásodból? Esetleg a többi rajtad röhögjön?
Amúgy meg minek dolgozni feleslegesen, ha odaföntről leküldik az egészet?
Solymi
Keresnek ezek az emberek annyit, hogy ez megéri?

A következő hatalom váltásnál már nem fog működni az, ami 90-ben, hogy megúszásra játszanak. Nem én voltam, nem voltam ott, nem tudtam róla...

A netkorszakban kicsit több minden van lementve, archiválva, pontosan lehet majd tudni, hogy ki mennyire volt benne a trágyaszórásban.
Jan
Ha jól tudom, keresnek annyit.
És de, sajnos működni fog a megúszás, ezen a szinten szted számonkérik őket?
Solymi
Attól függ, milyen lesz a váltás. OV határozottan olyan irányba tart, ami elvágja egy normál, békés hatalomátvétel esélyét. Ha durva váltás lesz, akkor utána durva számonkérés következik. Így szokott lenni.
Azt pedig pont napjainkban vési bele mindenkinek a fejébe OV, hogy az ellenséggel hogyan kell bánni, ezért nem hinném hogy ők másra számíthatnak, ha egyszer buknak.
Jan
Illúzió.
Két okból.
Egyrészt a NER annyira beágyazott a magyar mindennapokba, hogy nem lehet úgy levágni, kiműteni, mintha egy kelés lenne, mindenkihez kapcsolódik valamennyire (az Ungár-Schmidt szituk csak a jéghegy csúcsa, rengeteg unokatesó, sógor, volt osztálytárs van most külön politikai oldalon, de gazdaságból csak egy van), mindenkinek valakije érintett. Mint a Kádár-redszerben. Persze, lehet pár látványos számonkérés, valami félkülsős középsenkit meghurcolhatnak, de nagykutyát kizárt. (Ahogy nagykutyához a Fidesz se nyúlt a mai napig se, Gyurcsány, Bajnai, Kóka, Puch, Leisztinger, stb.)
Másrészt globális világban élünk. Ha valakinek itthon meleg a talaj, ma már nem kunszt milliárdokat pikk-pakk kimenteni, főleg, hogy az okosabbja már most nagyrészt külföldön tartja a nehezen összekuporgatott milliárdocskákat, többáttételes legitim üzletekben, amik nem köthetők hozzá.
Sobri Jóska
No ez nem igaz....marmint az igaz hogy magas a beagyazottsag de nincs kegyelem senkinek csak a legmagasabb szinteken...lojalis barati "kisebb" cegeknel is kapjak az ellenorzest ha eppen ugy alakul
mert aggodnak hogy kilopjak azt ami" nekik jarna" az egy a tabor egy a zaszlo jelszo alatt(paranoia es irigyseg on)...es amugy teljesen legalis ceghalokat is durvan ellenoriznek es ezeknel a kishalaknal ez azert kiveri a biztositekot es elobb utobb beintenek onnan a piramis aljarol....
7 napja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Pont Catanzarot igazoljátok le? Érdekes.
Beki
Nem tök mindegy?😀
11 napja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Szemesen az egyik szabadstrand szélén a nádasnál vagyok éjszakánként és alapból kb 80-120 cm-es a víz de vagy 200 méterig ( beljebb vannak benne picit mélyebb részek is de azokat nem tudom már dobni...) utána kezd mélyülni rendesen
teljesen tiszta meder sok kagylóval kisebb árkok gödrök de nem nagyok
szóval itt valszeg igen igen számít 20-30 cm mínusz sajnos
yooker
Aug 3-tól Szárszón leszek. Milyen most a peca, kb ugyanarra lehet számítani mint tavaly, vagy van valami változás, a vízállást kivéve?
Jan
Szárszót nem ismerem de nálunk Szemesen amíg nem csökkent ennyire a vízszint voltak szép esték , fogtuk a pontyokat is , jó pecák voltak.Most az utóbbi 3-4 alkalom viszont gyenge lett pedig voltunk szélben, eső előtt, után,nyugodt vízen minden...
most kb még 10 nap szünet mert bringázunk de aztán újra próbálom...ha más nem marad a móló de azért ott estenként nagyon sokan vannak!
azért ha beindul Szárszón és találsz valami jó helyet lehet átnézek! 😊
merre nyomod ott?
11 napja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Abban viszont semmi szexuális fogyatékosság nincs, hogy tudtára adom egy csinos nőnek, hogy tetszik nekem és ha neki sincs ellenére, akkor szívesen töltenék vele időt. Márpedig az infók alapján itt ennyi történt, nem több.
nexion218
Melóhelyen csajozni, ismerkedni, ajánlatot tenni fogyatékosság.
Összekeverni a pénzkeresetet a pinavadászattal fogyatékosság.
Nekem egyetlen alkalmazottam volt, aki a figyelmét nem száz százalékban arra fókuszálta, amiért fizettem, az első alkalommal, amikor ezt tapasztaltam elköszöntem tőle.

Sobri Jóska
Köszönöm, ez esetben kekszuális fogyatékos vagyok, mert jelenlegi páromat is egy korábbi munkahelyemen ismertem meg, ráadásul még ki is fejeztem neki, hogy tetszik. Arra nem emlékszem, hogy láttam-e hirdetőtáblán, hogy hozzászólhatok.

A munkahelyi teljesítmény kérdésében teljesen egyetértek. Amíg viszont a munka minimum 100%-ban el van végezve és nincs törvénysértés/botrány/munkahelyi szabályzat megsértése, addig a magánélet nem a munkáltató hatásköre.

Azt hiszem a világunk legnagyobb problémája a kettes számrendszer...
nexion218
😊
hát ez a kicsit off meg pár napos téma de nem bírom ki hogy ne reagáljak...
minket anno elvittek (konkrétan az egész céget 2 charter géppel Antalyába 4 napra és 0-24 -ben ment a bulizás , itatás saját discoval medence , minden amit csak akarsz...
na ott aztán a legkockább irodisták is ledobták a gátlásokat a 3. napra...
úgy néz ki az a cég nem osztotta azt a nézetet hogy a munkahelyi csajozás nem pálya jó hogy nem Te vezetted a a céget Jóska...😊
jah és hát ha belegondolok mai szemmel nézve elég sok zaklatás ért az alatt a 4 nap alatt a hölgyek részéről...😊

Szerkesztette: yooker
12 napja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
reggelente kb 15 percet szoktam a melóba úton hallgatni Balázsékat de asszem lassan le kell tennem róla..
úgy érzem valami eléggé megcsúszni látszik...
gyakorlatilag folyamatos ömlengő monologizálás az egész Balázstól miközben érezhetően teljesen el van alélva a saját véleményétől és tájékozottságától ( ami kb ilyen Indexről összeeszedett infókból áll) ami poén az Jani amikor éppen közbe tud valamit szólni...szóval nyilván monopóliumuk van és még sokáig a csúcson lesznek és rengeteg ember kajálja ezt de régebben ,picit szerényebben sokkal sokkal jobbak voltak...jobb volt az egyensúly lényegesen !
kár...
yooker
szerintem lassan 15 éve nem hallgatok rádiót, kocsiban pláne sem, ott a spotify és csá
briareos
Sose értettem a rádióhallgatókat.
Véletlenül se olyan zenét játszanak, amit szeret az ember, de abból legalább ugyanazokat rogyásig. Hírekre ott a net, az meg hogy 2-3 faszkalap valami random dologról beszélget és közben a saját vélt szellemességén vihog, őszintén ki a túrót érdekel? 25, 30 éve még volt létjigosultsága a rádiónak, de ma? Eszembe nem jutna magamtól rádiót hallgatni, ha valahol megy, ahol épp tartózkodok, akkor is csak idegesít.
warr_b
most mondhatnám hogy én meg sosem értettem a Was szurkolókat de ezt inkább hagyjuk...😉
kurva sok színvonalas rádióműsor van amúgy csak szólok nem is értem hogy gondolod hogy nincs létjogosultsága úgy általánosságban csak azért mert te éppen nem hallgatsz rádiót vagy idegesít...
tipikusan olyan szitu amikor valamiről úgy alkotsz véleményt hogy fogalmad sincs róla egyébként magad mondod hogy eszedbe sem jutna bekapcsolni! de azért minden rádióhallgató egy lúzer hülye....
most komolyan nem érzel ebben némi furcsaságot?
12 napja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
reggelente kb 15 percet szoktam a melóba úton hallgatni Balázsékat de asszem lassan le kell tennem róla..
úgy érzem valami eléggé megcsúszni látszik...
gyakorlatilag folyamatos ömlengő monologizálás az egész Balázstól miközben érezhetően teljesen el van alélva a saját véleményétől és tájékozottságától ( ami kb ilyen Indexről összeeszedett infókból áll) ami poén az Jani amikor éppen közbe tud valamit szólni...szóval nyilván monopóliumuk van és még sokáig a csúcson lesznek és rengeteg ember kajálja ezt de régebben ,picit szerényebben sokkal sokkal jobbak voltak...jobb volt az egyensúly lényegesen !
kár...
12 napja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
furcsa lesz majd gondolom sokaknak hogy indulhatunk a
mi is az a sárga vonal szintről....
legalább az is megérti esetleg hogy van értelme a kevésbé vájtfülűeknek szóló
kommentárnak is aki NFL-ben (10-15év nézői tapasztalattal ) kizárólag erre vágyott 😊
persze ez most indul , tehát a legnagyobb lesz azok aránya akik ismerkednek ezért kritikus is lesz az első időszak hogy ott tudják tartani az egyszerű érdeklődőt a képernyő előtt de azért mindig minden sportban jönnek(jönnének az új nézők )
ezért is szép feladat ezt összehangolni hosszútávon is
12 napja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Nálunk meg Balatonon olyan alacsony a víz hogy sajnos teljesen elmentek a méretesebb pontyok az elmúlt hetekben arról a részről ahol szoktam horgászni !
alacsony a víz eleve szóval én ebben látom az okát , az pedig szerintem túlzott leengedésből van mert tavasszal még tök jó volt a vízállás és hát nem volt 35 fok hetekig hogy párologjon...
...sosem voltak amúgy túl nagyok de azért a halászlébe, rántott filének pont megfeleltek!persze lehet még menni a mólóra de itt az volt a jó a fogás mellett hogy ha elfogyott a sör akkor bementem a házba másikért...😊
azért még próbálkozom majd persze!
yooker
Melyik részen vagy? Számomra pont, hogy lenyűgöző volt, hogy Ábrahámhegyen 3 méterre a parttól 120cm volt a víz és szépen mélyült. 70 méterre már teljesen jó mélységek lehetnek nem?
kristóf17
Szemesen az egyik szabadstrand szélén a nádasnál vagyok éjszakánként és alapból kb 80-120 cm-es a víz de vagy 200 méterig ( beljebb vannak benne picit mélyebb részek is de azokat nem tudom már dobni...) utána kezd mélyülni rendesen
teljesen tiszta meder sok kagylóval kisebb árkok gödrök de nem nagyok
szóval itt valszeg igen igen számít 20-30 cm mínusz sajnos

Szerkesztette: yooker

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
tavaly év végén tesómék becsaltak az idei Ultrabalaton csapatba félmaratonos távval...
novembertől kezdtem felkészülgetni és mivel most lett volna nagyjából megtartva
és a mai időjárás így délutánra tökéletesen alakult gondoltam megcsinálom itt nálunk a patakparton ahová járok!
kellemes 14 fok napsütés enyhe szél!perfect!a vége nagyon kemény volt soha nem futottam még 16km-nél többet egyszerre de meglett!!!
21,1 km 1:59 perc !! (2 órán belüli idő volt a terv )
mindezt versenyen kívül egyedül!!
kurva boldog vagyok!
most bevonulok egy rehabra valahová... és szarok a futásra 😊
több mint 6 éve
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
több mint 7 éve
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Ma délelőtt megszületett a kislányunk Kovács Inez!
Nehéz volt a vége, nagyon vártuk már!!!
A fórum focin szerzett TD-t természetesen Neki ajánlom!! 😊
több mint 7 éve
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
több mint 5 éve
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Veet szőrtelenítő krém férfiaknak. Vásárlói vélemény:

Miután a golyóim úgy néznek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és megveszem a Veet-et, mivel korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket.

Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára időzítem, hogy érezze a törődést. Jóval előtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az előző vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt!

Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésre, lementem a fürdőszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen.

Nem kellett sokáig várnom. Először kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égető érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égető érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szőrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektől elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hűtőszekrényig valami hűsítő fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hűtőgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak időleges volt, mivel a jégkrém meglehetősen gyorsan elolvadt és az égető érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hűsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhűtőfiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetősen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amiről később kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem működött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómű dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetőleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amiből látható, milyen mélyre lettem volna képes süllyedni a fájdalom csillapítása érdekében. Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt.

Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utána járjon a zajok forrásának, akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó …

Érthető módon megrázta a látvány, felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában.

Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést…
4 hónapja
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Pathetic hsz !


jó!akkor jöjjön néhány pozitív hozadéka ennek a szemét vírusnak:
1. 10. napja itthon a családdal !mivel nekem nincs home office ennyi minőségi időt a gyerekeimmel tán sohasem töltöttem ! Isteni ! Egész másképp működünk így hogy valóban rájuk tudok koncentrálni !
2. Kezd kurva nagy rend lenni itthon mindenhol !Elképesztő mennyi felesleges holmitól szabadultunk meg !😊
3. az Öregeimmel eddig is jó volt a kapcsolat de most még inkább közelebb kerülünk a bajban!
4. Barátokkal ugyanez ! ( + ki is derül majd ki is az valójában )
hirtelen ennyi...

Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
mi az Isten ez a szőnyegbombázás??
több mint 1 éve
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Buday Zolinak nincs topikja ezért ide.. Bocs! Hatalmasat fejlődött az eleje óta, a play elemzések élmény számba mennek, felnyitjak az ember szemét sokkal komplexebben Láttatja a játékot mint eddig bárki.. Nyilván ez a szakmája de attól még nem mindig szokott osszejonni! +van bátor vélemény és még csipetnyi humor is! Grat Neki is!
több mint 2 éve
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
Akkor összegezve az eddigieket :most hoztunk egy kurva szar játékost kurva drágán? ☺️
több mint 2 éve
yooker New York Giants 5 937 — Expect the Best !
csak nem tudsz kibújni a bőrödből....
faszra húzott Jags D okádék Jags O és mégis L...
ha egy ilyen csapattól kikaptok akkor inkább örülni kellene hogy eddig eljutottatok nem SB-ról álmodozni basszus....
yooker
Mi a bajod? Mi nem tetszik?

Leírtam az okokat:
- A Steelers D-t megsemmisítették
- botrányos edzői döntések.

Jogosan, megérdemelten, elismerten (vagy nevezd aminek akarod) nyert a JAX. Hol vitattam ezt?

Ettől még szétaláztuk az agyonmagasztalt D-jüket és ettől még okádék az O-juk. Viszont az adott meccsen megérdemelten nyertek, mert mi kb 11 vizesfiút küldtünk a pályára D címén, legalábbis ez volt a benyomásom, illetve az edzők sem stratégiai, sem time management, sem játékelméleti szempontból nem hívtak jó playeket kulcsszituban (4. downokra FG vagy nekimész, onside vagy punt).


Azért mert nyer egy csapat, az nem azt jelenti, hogy az O-ja, D-je, Spec Teamje vizes fiúja is jobb volt...
Soldados
a bajom az hogy továbbra is abban az álomvilágban élsz hogy jobb csapat a Steelers....csak most az edzők meg a D ...
hát ők nem egy csapat részei? fizikálisan,mentálisan,edzői fronton minden téren fölétek nőttek tegnap is!ezek nem egy jobb csapat ismérvei?
leírod hogy adott meccsen ! megérdemelten nyertek de kb 0 tisztelet továbbra is a Jags felé!okádék túlértékelt stb jelzők röpködnek egy főcsop döntőt játszó csapatra akik 2x kaptak el Titeket idén ... süt a frusztráltság, gyűlölet a hsz-eidből