yooker

New York Giants

yooker
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
7 162


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 napja
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Most mivan Kenny marad? 😮 vagy csak vicceltek? 😀
Kronos
Lehet o komolyan gondolja...!de egyebkent egy vicc! A durvabb fajtabol😀
10 napja
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..
Nem vagyok szulezett hater
10 napja
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Megha szuper csapatokat vernenek szorosan nyilvan belefer de szedett vefett serult csspatokat sorba es megy a menozes az gaz...
Szetintem
10 napja
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...
Ordas gyoker
yooker
Jo azert az nem szempont. Mondjuk lesz kinek szurkolni igy az SB-n legalabb
Blevi
Szerintem az nfl-nel igenis szempont!
Nem a legjobb reklam a liganak...
10 napja
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Na egxebkent ezert nrm kerul pl szoba Siriani mint ev edzoje ...
Ordas gyoker
10 napja
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Minden idok legkonnyebben megnyert SB-ja lehet ez az Eaglesnek...
Kipusztul mindenki elottuk😀
11 napja
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
na most mar "csupan" azon kell izgulni, hogy a Colts-Kafka parositas ne jojjon ossze, es akkor maradnak a coordinatorok (bar a spec teamnel tamogatnek egy valtast, de az a csavo vszeg meg nyugidjazasa utan is marad spec koordinatornak). viszont el kell gondolkozni vagy vkit kinevelni hazon belul off cordinatornak vagy szemezni mas csapatnal, mert Kafka, ha igy folytatja, jovore biztosan elkel.
csebi
Texanstól már nem kell tartani? Tényleg jó lenne ha maradna, de mondjuk amíg Daboll van, annyira én nem leszek betojva ha új OC kell.
Henderson
telleg meg a Texans is kepben van.
csebi
Elvileg a Texans DeMeco Ryanst szeretné nagyon. Kérdés várni fognak-e addig, amíg kiesik a 49ers, hogy interjúzhassanak vele.
 fuzovelkifele.com/2023/01/a-texans-is-a-49ers-vedokoordinatorat-akarja/
GJohnny74
En is ot akarnam egyebkent a helyeben
14 napja
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
a Giantshez hasonlóan mi magyarok is most benézhetttünk a nagyok ligájába..az eredmény is hasonló eddig! 😊
kérdés a dánok kiengednek-e
14 napja
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Fényévekre vagyunk a top szinttől, ez a tovabbjutás csak arra jó hogy évekig lehessen mire visszamutogatni mint eredmény.

TOP3 költségvetéssel ez hulladék, játékerőt tekintve ez bőven felülteljesítés. Chema jobb kapitánynak tűnik mint az elődei.
FLZOLI
Igazából volt egy 15 perces extra periódusunk/izlandi leolvadás, azon kívül semmi extrát nem produkált a csapat, halálba szoptuk magunkat a portugálok és a svédek ellen is, a gyengéket megvertük, ez irgalmatlan szerencsével 8-ba jutást ért. Én Chematól se láttam semmi különös hozzáadott értéket.
somoskovig
Na de több nem is elvárható ettől a csapattól. Frankó iparos munkát végeztünk, de mivel nincs világsztárunk, komolyabb eredmény nem lehet elvárás.
Szokol
Így van, Chema hozta amit ettől a kerettől el lehet várni, sőt, igazából még többet is Izland legyőzésével. A portugálok elleni betli anulálta ezt a bravúrt, de összességében sztem elégedettek lehetünk, a 3-4. hely a realitás a csoportban, szerencsével másodikak lettünk.

A probléma inkább az, hogy miért ilyen szintű a keretünk, miért még mindig a 30+os Lékai és Mikler a húzóember, miközbe tizenx éve csilliárdokat költünk az utánpótlásra.
gabokocka
Lékai húzóember?
Hat nem tudom...annyi technikai hiba,rossz dontes ,kihagyott hetes ziccert amit hozott ezen a vb-n az nagyon kemeny...volt par jo perce a brszilok ellen a vegen ami nemikepp javit de Hanusz nem lett volna rosszabb nala az biztos...
De ot meg nyilvan nem merte tobbet jatszatni Chema
17 napja
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Siriani nekem is eléggé wtf volt, értem én hogy együtt él, de azért ezek a TD utáni keménykedő majomkodások nem teszik túl szimpivé.
petey
Off

Nem szimpi akar lenni hanem győztes 😉 de ha megnèzed egy kicsit a nyilatkozatait, ahogy a mindenkori ellenfèlről beszèl teljesen respektálja. Ráadásul valóban pl Dabollal jó barátok. Nekünk furcsa ez az emocinális hozzáállás, ott rendben van. Ráadásul az is benne van, hogy neki 2x annyit kell küzdenie egy kicsi megbecsülèsèrt mint másoknak. Ez is dolgozik benne.

On
dande2
mondom, ez az én saját véleményem 😊
nekem az volt no-no amikor próbálta a TD után a 2 pontosnál beugrasztani a Giants-t. miért? kurvára felesleges. aztán nyomott egy ilyet a zebrának. sajnálom, irritálnak az ilyen edzők. még1x, ez csak én vagyok.

petey
Igen ez a két pontos eléggé WTF volt …
csebi
Ez semmi másról nem szólt, csak maximalizáltuk az erőforrásokat. Volt még két időkérés, semmi vesztenivaló nem volt a beugrasztásban, ellenben néha nyer vele 1 pontot.

Sirianni egyébként elég csodabogár, gyakran vannak fura nyilatkozatai, főleg az első pár hónapban volt ez így. A lényeg hogy ő mindig ilyen, nem tiszteletlenségből csinálja, a sajttájokon ugyanez a figura.

Szóval azt meg tudom érteni ha valakinek nem szimpi (pl amit petey írt), de az nettó faszság hogy a Giants-szel szemben akart tiszteletlen lenni.
Hulkeinstein
Nyilván 27-0nal kell az a plusz pint. Ez faszsag volt és mindenről szólt csak nem a tiszteletrol. De nem baj lehet ezt csinálni, csakhat legalább ne magyarázzuk meg h ez rendben van …
csebi
Gaz a pali annyi szent..Nem huztam magam fel rajta kulonosebben ,mar nem tudott tovabb rontani a hangulatomon se 😀de en nem szeretnek ilyen tipusu edzot!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
tavaly év végén tesómék becsaltak az idei Ultrabalaton csapatba félmaratonos távval...
novembertől kezdtem felkészülgetni és mivel most lett volna nagyjából megtartva
és a mai időjárás így délutánra tökéletesen alakult gondoltam megcsinálom itt nálunk a patakparton ahová járok!
kellemes 14 fok napsütés enyhe szél!perfect!a vége nagyon kemény volt soha nem futottam még 16km-nél többet egyszerre de meglett!!!
21,1 km 1:59 perc !! (2 órán belüli idő volt a terv )
mindezt versenyen kívül egyedül!!
kurva boldog vagyok!
most bevonulok egy rehabra valahová... és szarok a futásra 😊
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Ma délelőtt megszületett a kislányunk Kovács Inez!
Nehéz volt a vége, nagyon vártuk már!!!
A fórum focin szerzett TD-t természetesen Neki ajánlom!! 😊
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Veet szőrtelenítő krém férfiaknak. Vásárlói vélemény:

Miután a golyóim úgy néznek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és megveszem a Veet-et, mivel korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket.

Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára időzítem, hogy érezze a törődést. Jóval előtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az előző vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt!

Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésre, lementem a fürdőszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen.

Nem kellett sokáig várnom. Először kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égető érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égető érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szőrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektől elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hűtőszekrényig valami hűsítő fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hűtőgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak időleges volt, mivel a jégkrém meglehetősen gyorsan elolvadt és az égető érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hűsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhűtőfiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetősen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amiről később kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem működött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómű dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetőleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amiből látható, milyen mélyre lettem volna képes süllyedni a fájdalom csillapítása érdekében. Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt.

Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utána járjon a zajok forrásának, akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó …

Érthető módon megrázta a látvány, felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában.

Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést…
több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Pathetic hsz !


jó!akkor jöjjön néhány pozitív hozadéka ennek a szemét vírusnak:
1. 10. napja itthon a családdal !mivel nekem nincs home office ennyi minőségi időt a gyerekeimmel tán sohasem töltöttem ! Isteni ! Egész másképp működünk így hogy valóban rájuk tudok koncentrálni !
2. Kezd kurva nagy rend lenni itthon mindenhol !Elképesztő mennyi felesleges holmitól szabadultunk meg !😊
3. az Öregeimmel eddig is jó volt a kapcsolat de most még inkább közelebb kerülünk a bajban!
4. Barátokkal ugyanez ! ( + ki is derül majd ki is az valójában )
hirtelen ennyi...

Szerkesztette: yooker
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
mi az Isten ez a szőnyegbombázás??
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
Buday Zolinak nincs topikja ezért ide.. Bocs! Hatalmasat fejlődött az eleje óta, a play elemzések élmény számba mennek, felnyitjak az ember szemét sokkal komplexebben Láttatja a játékot mint eddig bárki.. Nyilván ez a szakmája de attól még nem mindig szokott osszejonni! +van bátor vélemény és még csipetnyi humor is! Grat Neki is!
több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
újabb 80km teljesítve a Kéken
4 nap alatt !ebből 1 szakadó esőben, de a sár elég durva volt végig majdnem...
ezt leszámítva újból fantasztikus élmény volt !
sok mindent csinálunk ezerfelé járunk de nekem toronymagasan ez a kedvenc programon így a családdal,barátokkal...
jókat ettünk ittunk dumáltunk a Cserhát gyönyörű!
Balaton-felvidék elbújhat
nagyon büszke vagyok a gyerekekre !igazi túrázók már !
délután jöhet a masszázs 😊
több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 162 — Expect the Best !
kicsit még idegesebb vagyok ezért ide
tegnap a gumistól elindulva az első 50 méteren leesett a jobb hátsó kerék basszus (egyszerűen nem húzták rá) ! elgurult és szépen bezúzta egy Auris ajtaját...pedig menetm vagy 15km/h-va mindössze! anyagi kár lesz vagy 5-600ezer + egy elég szövevényes biztosítósdi szerintem de a szervíz vállalja a felelősséget úgy néz ki....
de nem is a pénz a lényeg hanem hogy itt sokkal komolyabb dolgok is történhettek volna mondjuk városban nagyobb sebességnél vagy netán pályán melóba
szóval még örülhet mindenki inkább
közben ismerős is mesélt hasonló sztorit szóval rugdossa meg mindenki azt a rohadt kereket induláskor azt javaslom..😊

Szerkesztette: yooker