Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Cardinals signed former Vikings G Alex Boone
több mint 8 éve
Andy Lee érkezett Matt Wile pedig távozott ahogy az várható volt.TJ Logan pedig ment az IR-re.
több mint 8 éve
Butler, GilmoreÉn tudok.😊Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Alább amúgy egy f*sza cardsos wallpaper/poszter magyar kezdési időpontokkal, ha valakihez még nem jutott volna el:pin.it/pjEjvQeBtw elkapó fronton szerintem lesznek bajok idén, mert Fitzet leszámítva elég kákabélű a brigád; sebességgel nem lesz gond de nagy blokkokra onnan nem kell számítani, és hogy mennyire tudnak elszakadni szintén rejtély lesz.
A lions ellen azért magabiztos győzelemre számítok, GO CARDS!!
Kexandro
Ka'deemCarey25
Hirtelen nem is tudok olyan csapatot mondani ahol 1-nél több igazán jó corner lenne, gondolom főleg anyagi okok miatt...
Kexandro
Denver(Talib, Harris).
Ka'deemCarey25
Jenkins, Cromartie
Ramsey, Bouye
Hayward, Verrett
Alford, Trufant
egész korrekt kis párosok
Szerkesztette: gordon
több mint 8 éve
Igaz, de azért nem ez az általános 😊. Szerintem a secondary nagyjából rendben lesz, inkább a futást fogjuk nyelni, illetve a sok blitz miatt menetrendszerűen összejön az 1-1 nagy játék az ellenfeleknek.Én tudok.😊Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Alább amúgy egy f*sza cardsos wallpaper/poszter magyar kezdési időpontokkal, ha valakihez még nem jutott volna el:pin.it/pjEjvQeBtw elkapó fronton szerintem lesznek bajok idén, mert Fitzet leszámítva elég kákabélű a brigád; sebességgel nem lesz gond de nagy blokkokra onnan nem kell számítani, és hogy mennyire tudnak elszakadni szintén rejtély lesz.
Kexandro
Ka'deemCarey25
Hirtelen nem is tudok olyan csapatot mondani ahol 1-nél több igazán jó corner lenne, gondolom főleg anyagi okok miatt...
Kexandro
Denver(Talib, Harris).
Ka'deemCarey25
több mint 8 éve
Én tudok.😊Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Kexandro
Ka'deemCarey25
Kexandro
Denver(Talib, Harris).
több mint 8 éve
Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Kexandro
Ka'deemCarey25
több mint 8 éve
Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Kexandro
több mint 8 éve
Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Alább amúgy egy f*sza cardsos wallpaper/poszter magyar kezdési időpontokkal, ha valakihez még nem jutott volna el:
pin.it/pjEjvQeBtw elkapó fronton szerintem lesznek bajok idén, mert Fitzet leszámítva elég kákabélű a brigád; sebességgel nem lesz gond de nagy blokkokra onnan nem kell számítani, és hogy mennyire tudnak elszakadni szintén rejtély lesz.
több mint 8 éve
RB Chris Johnson cut
több mint 9 éve
Jogos, de azt a pár W-t sanszos hogy ellenünk szerzik majd 😀. A front7 mindkét helyen erősnek tűnik, nálunk viszont elég hullámzó a pass protection, szóval lehetnek gondok.Iden a Rams es a 49ers szerintem jelentosen feljavulnak, es a Hawks se lett gyengebb szoval piszkosul nehez ev lesz ez.egy sörbe, hogy egyik se lesz 5-11-nél jobb 😛
Kexandro
Löfli
több mint 9 éve
Iden a Rams es a 49ers szerintem jelentosen feljavulnak, es a Hawks se lett gyengebb szoval piszkosul nehez ev lesz ez.egy sörbe, hogy egyik se lesz 5-11-nél jobb 😛
Kexandro

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Szepen felavattuk az uj Falcons stadiont 😀. Az offense kicsit docogosen indult be, de egesz szep lett a vege. Kulon orom hogy John Brown kezd visszaterni; ha egyszerre jatszanak JJ-vel elegge meg tudjak majd nyujtani a palyat 😊.A defense itt-ott csunyan nyelte a futast, de Buccanon es Nkemdiche visszateresevel ez javulhat.
Iden a Rams es a 49ers szerintem jelentosen feljavulnak, es a Hawks se lett gyengebb szoval piszkosul nehez ev lesz ez.
több mint 9 éve
Most látom és számolom, David Johnson tavaly 400 dollárért hozott minden yardot ?Brutál....
több mint 9 éve
Jó marketing jó pr de ez a hajó már elment. Valóban az utolsó évük így együtt hármasban. A következő szezonban egy teljesen új csapatot fogunk látni és csak bízom benne hogy nem egy újabb Warner utáni időszaknak nézünk elébe. Huuu ha visszagondolok.... Anderson, Hall, Skelton, Kolb..... micsoda nevek és eredmények voltak 😀
Cardinalis
több mint 9 éve
Indulhat is az anyakönyv-vezetőhöz h őt már Byron LeftwiHC-nek hívják 😀Ha ez így megy tovább, jövőre meg már ő lesz itt a HC és nem Arians. 😊Lefty HC képzése megkezdődött. Ő hívja majd a playeket a Raiders ellen!és a Bears ellen is!
iktriad
Cardinalis
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ha ez így megy tovább, jövőre meg már ő lesz itt a HC és nem Arians. 😊Lefty HC képzése megkezdődött. Ő hívja majd a playeket a Raiders ellen!és a Bears ellen is!
iktriad
Cardinalis
több mint 9 éve
Lefty HC képzése megkezdődött. Ő hívja majd a playeket a Raiders ellen!és a Bears ellen is!
iktriad
több mint 9 éve
Lefty HC képzése megkezdődött. Ő hívja majd a playeket a Raiders ellen!Szegény Palmer nem akarta elhinni, hogy öregebb az edzőjénél. Utánanézett és de....
profootballtalk.nbcsports.com/2017/08/09/byron-leftwich-to-call-cardinals-offensive-plays-against-raiders/
iktriad
több mint 9 éve
elkapó gondjaink vannak...“I must’ve been seeing things back in the spring when I said we had had 12 guys who could play in the NFL,” Arians said. “We might have two.”
több mint 9 éve
Megvan az elso win, raadasul hazai palyan 😊. Az elso negyedet lattam, plusz a statok alapjan- a tamadok nem voltak rosszak, a passzok egesz szepen el voltak osztva
- Nkemdiche tenyleg fejlodni latszik; talan CC hianya nem fog annyira erzodni
- pass rush kb nulla volt, es engedtek is par hosszu jatekot a sracok, de a 10 kapott pont vallalhato
- Reddick egyenlore csalodas, nem sokat volt a labda kozeleben. Alapvetoen nem tragedia, ha Buccanon vissza tud terni hamar.
GO CARDS!!