Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
De jó hogy ink aludtam 😀Koton mekkora fg-t hagyott ki?
Nem voltak túl jó esélyeink..... főműsoridő is csere QB is.... 😊
Szerkesztette: silent7939
több mint 8 éve
Hát ezt a meccset gyorsan felejtsük is el.Az elején O és a D is totál homály volt, a végén pedig megint bokán lőtte magát a csapat.
Pozitívum viszont Fitz és DJ menetelése.
több mint 8 éve
ervinator
1 700
www.sportingnews.com/nfl/news/larry-fitzgerald-retirement-plans-after-season-cardinals/ftc1hwblmqnq1vufbbynrq3xp?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterMeg is van az idei győztes.
empty taxi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
www.sportingnews.com/nfl/news/larry-fitzgerald-retirement-plans-after-season-cardinals/ftc1hwblmqnq1vufbbynrq3xp?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Á, illene azért legalább 10-ig jutnia 😊Amíg szabályosan teszi nem zavar ha nyom 8-9 sack-et. 😊Nem lesz Gronk és Cooper. Egy komoly celponttal kevebb Gerappanak. Remélem idén lekuzdjuk a csere QB-s átkot 😃Solder se lesz...szóval Jones állatkodhat😉
silent7939
gordon
Rozo
Amúgy nagyon kellemetlen lesz így ez a hazai vereség :/
több mint 8 éve
Amíg szabályosan teszi nem zavar ha nyom 8-9 sack-et. 😊Nem lesz Gronk és Cooper. Egy komoly celponttal kevebb Gerappanak. Remélem idén lekuzdjuk a csere QB-s átkot 😃Solder se lesz...szóval Jones állatkodhat😉
silent7939
gordon
több mint 8 éve
Nem lesz Gronk és Cooper. Egy komoly celponttal kevebb Gerappanak. Remélem idén lekuzdjuk a csere QB-s átkot 😃Solder se lesz...szóval Jones állatkodhat😉
silent7939
több mint 8 éve
Nem lesz Gronk és Cooper. Egy komoly celponttal kevebb Gerappanak. Remélem idén lekuzdjuk a csere QB-s átkot 😃
több mint 8 éve
Az edzői stábnak sem. A PS-ba jött két QB is Aaron Murray és Zac Dysert személyében.Barkley meg a Bears PS-ba ment.
több mint 8 éve
Barkleynak be be csúszik egy-egy jó meccse amivel el hitetné hogy talán...aztán mégse. Nem fog hiányozni.
több mint 8 éve
53 ember lehet csak a keretben mindig vannak fájó távozók.A corner poszt tavaly nem volt vékony? Ja, de...
Meg az ilb is évek óta.
A 9 DL a meglepő és az hogy van egy srác akiről semmit nem olvastam az edzőtábor alatt.
Amúgy tavaly is 2 QB lett volna az 53-ban ha nem cserélünk Barkley-ért. Idén mehet PS-be.
Engem a Golden cut lepett meg nagyon jó ST playa.
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
A Momah cutot nem vágom. Ink Niklast kellett volna kibaszni. Semmit nem mutatott mióta draftoltuk. Az 5 wr is kevésnek tűnik.Hát ja szemöldökráncolós. Emlékszem a Raiders ellen mi ütések után maradt talpon csóri. Am Shipley-t se nagyon értem cserének bőven elférne.
silent7939
több mint 8 éve
A Momah cutot nem vágom. Ink Niklast kellett volna kibaszni. Semmit nem mutatott mióta draftoltuk. Az 5 wr is kevésnek tűnik.
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Elnézve a rostert engem még mindig aggaszt kicsit a corner és az ilb poszt. Elég vékony a keret."Fizikalisan rendben van. Nem balhes, normalis srac. elso eveben nagyon jo volt. Azota nem. Jo az itt alkalmazott verekedos vedelemben. Kiismertek a hibait, keptelen volt szintet lepni."
silent7939
Ezt mondta a most szerzett Cooperől az egyik KC-s, hááát ezek alapján nem vagyok elragadtatva...😕
több mint 8 éve
Elnézve a rostert engem még mindig aggaszt kicsit a corner és az ilb poszt. Elég vékony a keret.
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Barkley cut... Szerintem boven lett volna benne potencial, raadasul Palmer ki tudja mikor zuzza le magat.PS-be marad ha nem viszi senki. Am engem is meglepett főleg a denver meccs után. Stanton meg amit mutatott az egy híg fos volt ahogy Palmer is de legalább róla tudjuk h faja lesz...
Igy viszont a 17-es drafton mar tuti jon egy QB, csak kerdes mennyi ideje lesz betanulni
Kexandro
több mint 8 éve
Barkley cut... Szerintem boven lett volna benne potencial, raadasul Palmer ki tudja mikor zuzza le magat.Egy év mivel cp nem jövőre is van szerződése
Igy viszont a 17-es drafton mar tuti jon egy QB, csak kerdes mennyi ideje lesz betanulni
Kexandro
több mint 8 éve
Barkley cut... Szerintem boven lett volna benne potencial, raadasul Palmer ki tudja mikor zuzza le magat.Igy viszont a 17-es drafton mar tuti jon egy QB, csak kerdes mennyi ideje lesz betanulni
több mint 8 éve
Szerváltunk egy cornert aki nem túl jó 😀
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Milyen bombákat szórt Shipley-éknek csak lestem. Igaz 2.3. vonalas D-k nek.Catanzaro 59 yardról az erős☺.annyira, h frencsájz rekord! 😊
Ka'deemCarey25
Barkley meg szép csendben összedobált egy 120as rétinget 😊
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
persze ha ezt szízün meccsen tolta volna...Catanzaro 59 yardról az erős☺.annyira, h frencsájz rekord! 😊
Ka'deemCarey25
Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
Catanzaro 59 yardról az erős☺.annyira, h frencsájz rekord! 😊
Ka'deemCarey25
Barkley meg szép csendben összedobált egy 120as rétinget 😊
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Catanzaro 59 yardról az erős☺.
több mint 8 éve
Nem láttam a meccset, sőt az előzőeket sem, de nálunk talán okosabbak szerint nincs ok az aggodalomra (legalábbis a támadósort tekintve...):