NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 101
42
18:00, Net4+, DAZN
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
A január 31-et arra írtam hogy akkor kezdik meg az értékesítést. Ma kaptam mailt róla 😉Köszi. Utána jártam, ők jegyüzérek. Ettől még lehet hogy jól tetted hogy vettél (foglaltál?) , én nem tudom hogy innen akarok-e jegyet.Itt tuti már vannak jegyek, tegnap vettem is kettőt:A Cards meccsre még nincs jegyértékesítés, csak regelni lehet hogy érdeklődsz. Legalábbis a TicketmasterenMeg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.Az időpont nincs meg, de jegyet már vehetsz.
harras
ticketmaster-en meg a viagogo-n is látok jegyeket pl.
csongi
Illetve season ticketet lehet venni de az mind a 4 meccsre szól így nem éppen óccsóé adják 😊
silent7939
www.viagogo.com/ww/Sports-Tickets/NFL/NFL-London-Tickets/E-2011795
Meg mernék esküdni, hogy tegnap láttam jegyeket a ticketmasteren is, de most nem találom a linket. Lehet, hogy tényleg még nem indult el a sale, csak próbaüzem volt. Vagy hallucináltam 😊
csongi
harras
több mint 9 éve
Nézzetek be itt, a bowl.hu-n is az aktuális topicba: sokan megvették a season ticket-et, amiről csak 2-3 meccs érdekli őket. A többit jutányos áron meg lehet tőlük venni, mindenki jól jár!
több mint 9 éve
Köszi. Utána jártam, ők jegyüzérek. Ettől még lehet hogy jól tetted hogy vettél (foglaltál?) , én nem tudom hogy innen akarok-e jegyet.Itt tuti már vannak jegyek, tegnap vettem is kettőt:A Cards meccsre még nincs jegyértékesítés, csak regelni lehet hogy érdeklődsz. Legalábbis a TicketmasterenMeg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.Az időpont nincs meg, de jegyet már vehetsz.
harras
csongi
Illetve season ticketet lehet venni de az mind a 4 meccsre szól így nem éppen óccsóé adják 😊
silent7939
Meg mernék esküdni, hogy tegnap láttam jegyeket a ticketmasteren is, de most nem találom a linket. Lehet, hogy tényleg még nem indult el a sale, csak próbaüzem volt. Vagy hallucináltam 😊
csongi
több mint 9 éve
Itt tuti már vannak jegyek, tegnap vettem is kettőt:A Cards meccsre még nincs jegyértékesítés, csak regelni lehet hogy érdeklődsz. Legalábbis a TicketmasterenMeg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.Az időpont nincs meg, de jegyet már vehetsz.
harras
csongi
silent7939
Szerkesztette: csongi
több mint 9 éve
Januar 31
több mint 9 éve
A Cards meccsre még nincs jegyértékesítés, csak regelni lehet hogy érdeklődsz. Legalábbis a TicketmasterenMeg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.Az időpont nincs meg, de jegyet már vehetsz.
harras
csongi
Szerkesztette: silent7939
több mint 9 éve
Meg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.Az időpont nincs meg, de jegyet már vehetsz.
harras
több mint 9 éve
Meg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.Nincs sajnos
harras
több mint 9 éve
Meg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.
több mint 9 éve
nesztek atombomba 😊)Hehe, szeptemberben a CBS szerint Arizonában a "most hated" személy Pete Carroll volt.
NFC West forever!
Go Hox!
Cardinalis
több mint 9 éve
nesztek atombomba 😊)hubazmeg..... kimondtaaaa a szóóóóót 😀
NFC West forever!
Go Hox!
Cardinalis
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 9 éve
D-Wash nyilatkozta hogy visszatérne, optimistán áll a dolgokhoz szerinte 2017-ben játszik majd. Meglátjuk RG is így gondolja-e. Lehet h egy teljes szezon is kevés lenne a felzárkózáshoz.
több mint 9 éve
Hát lehet hogy nem voltam egyértelmű, szóval bíródarling csapatoknak képtelen vagyok szurkolni. Ezért NFC-ben Atlanta, de mondjuk feleannyira se mint Detroit. Csak most kivételesen a többiek ellen, nem valakiért drukkolok.
több mint 9 éve
Nem értem miért utáljátok így a Falconst, egy szimpatikus csapat. 😀hát remélhetőleg mélytorok lesz az nekik 😀Azokra a torkokra vagy így, vagy úgy lesz szükség😊Szurkolj nekünk. A Falcons ellen minden torokra szükség van. Köszi 😀Én is így jártam, csak én még megfűszereztem a Raidersel is 😀 Ezek után nem merem elárulni ki a favorit a következő körben 😀az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
nem is tudom kinek drukkoljak....
harras
Löfli
silent7939
BigBaltazar
dankodavid
petey
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
hát remélhetőleg mélytorok lesz az nekik 😀Azokra a torkokra vagy így, vagy úgy lesz szükség😊Szurkolj nekünk. A Falcons ellen minden torokra szükség van. Köszi 😀Én is így jártam, csak én még megfűszereztem a Raidersel is 😀 Ezek után nem merem elárulni ki a favorit a következő körben 😀az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
harras
Löfli
silent7939
BigBaltazar
dankodavid
több mint 9 éve
Azokra a torkokra vagy így, vagy úgy lesz szükség😊Szurkolj nekünk. A Falcons ellen minden torokra szükség van. Köszi 😀Én is így jártam, csak én még megfűszereztem a Raidersel is 😀 Ezek után nem merem elárulni ki a favorit a következő körben 😀az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
harras
Löfli
silent7939
BigBaltazar
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Jó memóriád van. Am akkor is inkább az érzelmek szóltak belőlem mint sem a valóságot állították volna szavaim, de tény hogy nem gondoltam volna hogy ilyen gyenge szezonunk lesz. Mindegy attól még remélem nem nyertek😊Mi ez az ellenszenv? Szeptemberben azt mondtad, hogy feltörlitek velünk a padlót a Super Bowlban, persze, csak ha eljutunk addig. Most meg már mindegy, csak ne mi? Nem széééépaz NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekMivel most kiesett a NYG, így nálam marad az Atlanta vagy a KC. Ha ők is kizúgnak akk mindegy csak ne a NE nyerjen.
a negyedik az az Atlanta
harras
Ka'deemCarey25
Wyatt
több mint 9 éve
Szurkolj nekünk. A Falcons ellen minden torokra szükség van. Köszi 😀Én is így jártam, csak én még megfűszereztem a Raidersel is 😀 Ezek után nem merem elárulni ki a favorit a következő körben 😀az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
harras
Löfli
silent7939
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Mi ez az ellenszenv? Szeptemberben azt mondtad, hogy feltörlitek velünk a padlót a Super Bowlban, persze, csak ha eljutunk addig. Most meg már mindegy, csak ne mi? Nem széééépaz NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekMivel most kiesett a NYG, így nálam marad az Atlanta vagy a KC. Ha ők is kizúgnak akk mindegy csak ne a NE nyerjen.
a negyedik az az Atlanta
harras
Ka'deemCarey25

több mint 9 éve
Nekem a Packers mindig is szimpi volt, Rodgers szerintem a liga egyik legnormálisabb fazonja, elit QB, még sincs elszállva magától. Szóval vagy ők, vagy a Texans, akiket meg senki sem várt sehova. Kb mint minket 2008-ban 😊
több mint 9 éve
Én is így jártam, csak én még megfűszereztem a Raidersel is 😀 Ezek után nem merem elárulni ki a favorit a következő körben 😀az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
harras
Löfli
több mint 9 éve
az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
harras

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekMivel most kiesett a NYG, így nálam marad az Atlanta vagy a KC. Ha ők is kizúgnak akk mindegy csak ne a NE nyerjen.
a negyedik az az Atlanta
harras