Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Na mivel kurva nagy a csend elmesélek egy storyt aminek igazából semmi jelentősége...
A draft idején lejárt Live 24/7-es előfizetésem. Na mondom kiprobálom a GamePass-t mart úgyis ingyé van 7 napig 😊
Be is regeltem le is töltöttem, el is fogadtam a feltételeket.... amit persze basztam elolvasni 😀
Eltelt 10 nap és nézegetem a bankszámla egyenlegemet és feltűnt hogy valami nem stimmel.... erre kiderült hogy a 8. napon levonták a GamePass előfizetés díját, ami 200 dodo volt.
Persze csak ekkor olvastam a el a feltételeket, én looser hogy ha nem mondom le a 7. napon akkor automatikusan élesedik a szerződés. Persze jól elküldtem magam mindenhova hogy ekkore faz voltam.

Csajom mondja hogy írjak nekik hátha visszautalják.... Mondom az ki van zárva ennyire hülyék nem lehetnek még ha amcsik is.

De persze írtam egy síros levelet hogy huha meg bocsi meg elcsesztem.... rá fél órára a GP support már válaszolt is hogy rendben visszaküldik a pénzt... a teljes összeget ráadásul.... na mondom majd hiszem ha látom.... és láss csodát 2 nap mulva csippant a telóm és visszajött a teljes befizetett összeg.

Azt hiszem ha ez valamelyik kis hazánkba telepedett szolgáltatónál történik meg simán buktam volna a lóvét.

Bocs az OFF-ért 😊
több mint 8 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Eddig sem voltunk bőven CB poszton, de ezek után elképzelni sem tudom, hogy miként fogunk felállni.
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 163 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Powers (volt CB) nálunk landolt, szerintetek mit várhatunk tőle?-Nem láttam sok Cards meccset, viszont azokon tetszett a játéka, igaz a társak jók voltak mellette.
cikesz
slotban megbízható, kívül kevésbé

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
cikesz Baltimore Ravens 590
Powers (volt CB) nálunk landolt, szerintetek mit várhatunk tőle?-Nem láttam sok Cards meccset, viszont azokon tetszett a játéka, igaz a társak jók voltak mellette.
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Off: |  bowl.one/forum/alairasok/kirakat/1484858 |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
láttátok a PR-t? a mienk nagyot szolt :o))

THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Nkemdiche, Cristian és Toner is aláírta szerződését.

Szerkesztette: Fucu

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 8 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de én elégedett vagyok ezzel a draftal és nem csak az Arizónai mantra miatt. 😊
több mint 8 éve
Nem hivatalos UDFA lista:
Elie Bouka – DB, University of Calgary
Matthias Farley – DB, Notre Dame
Amir Carlisle – WR, Notre Dame
Clay Debord – OT, Eastern Washington
Chris King – WR, Duquesne
Danny Dillon – LS, Campbell
Garrett Swanson P, Fresno State
Hakeeem Valles – TE, Monmouth
Chris Hubert – WR, Fayetteville State
Trevon Hartfield – DB, Southwestern Oklahoma State
Jake Coker - QB, Alabama

Jövő hét péntektől rookie minicamp oda még hívnak pár játékost tryoutra.

több mint 8 éve
az új scoutunk, Adrian Wilson nagy kedvence volt Marqui Christian

twitter.com/Kyle_Odegard/status/726521673806057472

Don't blink!
több mint 8 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Sajnos idén nem volt időm a draftra, így nem nagyon tudok okoskodni, de a pickek tetszenek. Az első körösünknek még láttam a debütáló meccsét az egyetemen, ott Wesley Johnson eléggé megette emlékeim szerint.
több mint 8 éve
Na ezt nem láttam időben, de nem is tudtam volna sok okosat mondani mert a hátsó körös prospecteket még annyira sem ismerem mint a korai körösöket. : )

Amúgy Keimék nem hazudtolták meg önmagukat mert az utolsó három pickkel alacsonyabb osztályú játékost húztunk, de nem volt elkapó és sanszosan a kezdő center is megérkezett Evan Boehm személyében.

több mint 8 éve
Matyi, John Brown, Kareem Martin, David Johnson. eddig csak Martin nem szólt nagyot a 3. köröseinkből, reméljük Brandon Williamst is stealként fogjuk emlegetni pár év múlva 😀
Löfli
Matyinál jobban lehetett sejteni, hogy ha a focira koncentrál és a pályán kívüli ügyeit elhagyja akkor kurva jó játékos lesz belőle. Smokey és DJ meglepőbb volt.
A hátsó körök a mi terepünk. 😊
Fucu
A hátsó körösök későbbi produktuma nagyban függ az edzőtől. Ha sikerül a képességeiknek megfelelő az erősségeiket kidomborító, és a gyengeségeiket háttérbe szorító szerepet kitalálni a számukra, és ezt a csapat taktikájába precízen beilleszteni, akkor a gyengébb adottságokkal, és játéktudással rendelkező playakból is lehet meghatározó ember.

Én még ide sorolnám Bethelt is, aki lerakott már egyet s mást az asztalra. Jefferson is UDFA volt, ehhez képest lehet kezdő lesz az idei szezonban. Szóval van egy jó edzői brigádunk, akikben lehet bízni, és elég jó keretünk hozzá.

Fucu a megmaradt játékosok közül szerinted vannak e bent még olyanok akik akár a kezdőbe is kerülhetnek, vagy annak közelébe, és akik akár nálunk is kiköthetnek még. Kiket gondolsz kihagyhatatlan értéknek 4. körtől fölfelé.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy lesz e QB húzás.
több mint 8 éve
Jó kis írás Nkemdiche-ről:
 www.azcentral.com/story/sports/nfl/cardinals/2016/04/29/boivin--robert--nkemdiche--cardinals--nfl--draft--mississippi--peterson--keim--bidwill--arians--balcony--mathieu/83728036/

több mint 8 éve
Matyi, John Brown, Kareem Martin, David Johnson. eddig csak Martin nem szólt nagyot a 3. köröseinkből, reméljük Brandon Williamst is stealként fogjuk emlegetni pár év múlva 😀
Löfli
Matyinál jobban lehetett sejteni, hogy ha a focira koncentrál és a pályán kívüli ügyeit elhagyja akkor kurva jó játékos lesz belőle. Smokey és DJ meglepőbb volt.
A hátsó körök a mi terepünk. 😊

több mint 8 éve

Don't blink!
több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Jött Brandon WIliams aki CB, 5-11 magas és 197 font súlyú és csak 2015-ben szerepelt CB poszton mert előtte RB volt. Gyors, hosszúak a karjai és man to man védekezésben erősebb. Ráadásul a special teamben is villoghat.
Fucu
Max ST játékos lesz sztem. Am rohadtul tud cselezni ha cipeli a bőrt.
Ka'deemCarey25
Vagy akár trukkos end a round playeknel is fent lehet.... Van benne potenciál... Special weapon 😀 csak simán st-be drága lenne ☺
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Jött Brandon WIliams aki CB, 5-11 magas és 197 font súlyú és csak 2015-ben szerepelt CB poszton mert előtte RB volt. Gyors, hosszúak a karjai és man to man védekezésben erősebb. Ráadásul a special teamben is villoghat.
Fucu
Max ST játékos lesz sztem. Am rohadtul tud cselezni ha cipeli a bőrt.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Washingtont felejtsük el örökre. Nem jön vissza. Pont.

Amúgy nem örömködni vannak ott hanem dolgozni minden staff máshogy éli meg a draft dolgot. Hajnalban nekem is volt egy olyan megérzésem, hogy miattunk jött feljebb a Denver és húzták be előttünk Lynch-et.
No problem vannak még jelöltek a project QB posztra.

Nkemdiche lesz a 90-es. Jó döntés. 😊

több mint 8 éve
A közvetítésben nem éppen az látszódott, hogy nagy a boldogság. Mintha Lynch lett volna a célpont, és ezt megsejtette volna a Denver. Kicsit úgy tűnt, mintha nem igazán tudtuk volna, hogy kit is lenne jó húzni. Kimentek a S, és a CB-ek, ráadásul Lynch is. Kicsit a tanácstalanságot láttam inkább.
Aztán jött ami jött.
Nkemdiche valóban talent, csak az a problémám, amit Höri is mondott a közvetítésben. Az első éve óta nem igazán fejlődött, ráadásul a szorgalma sem az igazi. Vannak pályán kívüli ügyei, tehát elég problémás a srác. remélem a jó közeg jó hatással lesz rá, és elkezd végre komolyan dolgozni, és akkor nem lesz kidobott pick amit érte adtunk.
Egyébként fizikailag brutális, egy állat a csávó, van benne potenciál, csak ki kell hozni belőle. Ha kihozzuk belőle a maximumot akkor brutál lehet a srác.
Azért eltudnék képzelni egy jó kis front sevent: Nkemdiche Gunter Campbell, Jones, Bucannon, Minter / Washington/ Golden Ha jó formában vannak akkor brutál kis brigád lenne. 😊
több mint 8 éve
Megnéztem a sajtótájékoztatókat. Szerintem örültünk, hogy Nkemdiche-t húztuk. A tavalyi első körös picknél mindenki feszült volt itt most sokkal jobb volt a hangulat Keiméknél.
Arians szavaival élve No risk it no biscuit. Remélem Docketti magasságokba fog emelkedni, vele hasonlítják össze, a játéka és ügyei alapján is van alapja : D és nagyon remélem, hogy nincs köze Tunsil twitter fiókjához : D
emberke22
John Randle (Vikings, Seahawks DT) a példaképe.

több mint 8 éve
Nem tetszik ez a pick mert nehéz leírni a vezetéknevét LOL
Szakzizik (nem úúúúgy!) nehogy valamelyik sajtótájékoztatón elkezdjen játszani az újságíróknak. 😀
Another 2nd chance játékos és ahogy PromeTime Sanders is tanácsolta neki haverkodjon PP-vel és Matyival és akkor nem lesz gond vele.

A mai nap kicsit unalmas lesz, így hogy csak a harmadik kör végén van húzás, de azért várós.

több mint 8 éve
emberke22 Arizona Cardinals 571
Megnéztem a sajtótájékoztatókat. Szerintem örültünk, hogy Nkemdiche-t húztuk. A tavalyi első körös picknél mindenki feszült volt itt most sokkal jobb volt a hangulat Keiméknél.
Arians szavaival élve No risk it no biscuit. Remélem Docketti magasságokba fog emelkedni, vele hasonlítják össze, a játéka és ügyei alapján is van alapja : D és nagyon remélem, hogy nincs köze Tunsil twitter fiókjához : D
több mint 8 éve
füvezés nélkül top10 talent, szóval igazi steal lehet, nálunk meg Ariansék értenek a karakterproblémás emberekhez 😊

LB majd jön később, Raglandért kár lett volna rícselni.

Don't blink!