Leon78

Arizona Cardinals

Leon78
Lakhely
Hódmezővásárhely
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
1 900


Utolsó 10 fórum hozzászólás

18 napja
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
...Leon78
Gratula!

Az előző három hétben nem kis szerencsém volt, hát ez most visszaütött. Három WR -> -0,1 pont
Ha megsérül Jeudy és Kupp, akkor egy futóm lesz a draftkori kezdőből.

Eddig szerintem ez a leggyengébb évem.
zinedine5
Mihez gratulálsz, szerintem még mindig neked van nagyobb esélyed a győzelemre. 😊
28 napja
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Tua Tagovailoa megfelelő ellenérték fejében elérhető.
1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Nem mintha ezen múlt volna, de:
Jeff Wilson ha a a padomon ül: 3 - 10 - 9,6 - 13,4 - 21.2
Jeff Wilson ha kezdőbe rakom: -0,5

Rühellem a Frisco futókat!!!!!!😀

Grat Leon78!
Tony Adams
Nagy szerencsém volt, egy két játékosnak sikerült a terített betli megint. 😊 Igazából magam sem hiszem el, hogy a második vagyok, a draft után biztos kiesőnek mondtam volna magam. Ennyi szerencsém nem volt az elmúlt 3 évben.
2 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Mikortól tudok belépni a draft központba?
4 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Sziasztok, jönnék én is.
11 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Szerintem az sem ártott volna, hogy ha a mai meccsen legalább a nagyobb holdingok felét befújják a bírók a Colts támadófal ellen. a bíráskodás kritikán aluli volt, ráadásul DPI-t is fújtak ellenünk nem is egyet, ami nagy kamu volt. Nem akarom felmenteni a csapatot, de volt 2-3 olyan támadása a patkósoknak amelyekből nem lett volna pont, ha befújják amit kell, vagy nem fújják be amit nem kell. Nem értem miért a kis csapatokat kell állandóan súlytani. Röhej az egész.
11 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Akkor mar kiestem?
Janek
Ha jól nézem, akkor még egy esélyed van, ha a hétvégén nyersz ÉS a Csehszlovák Hidegburkolók kikap, akkor ő az egyik tuti kieső, Te pedig ki-ki meccset játszol a Waiver Warriors - BKV Conductors vesztesével, aki kikap, az a második kieső ebben az esetben (mondjuk ha Rajna kiesne ezzel a csapattal, az a világ igazságtalansága lenne).

Ha Te és a Hidegburkolók is nyernek, akkor Te vagy az egyik kieső, és a Warriors - Conductors vesztese a másik, ebben az esetben ebben a fordulóban eldőlnek a dolgok.

Ha Te kikapsz, akkor kiestél, és megy veled vagy a Hidegburkolók (ha ők is kikapnak), vagy a Warriors - Conductors vesztese (ha a Hidegburkolók nyernek).

Remélem, nem kavarodtam bele. 😊
somoskovig
Jó bonyolult. 😊 Szerencsére én már nem tudok kiesni 😊 Egész jó lett a csapat a végére. 😊
11 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Megindultunk a bennmaradás felé 😊
gabokocka
Iszonyat szerencsés vagy 😊 Hozod a fis fos meccseket, de amikor kell, akkor mindenki extrát hoz. 😊
11 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Mondjuk én azt hittem ez a +5 pontos dolog csak a felsőházi PO-ban lesz bevezetve.
Szesze
Hát úgy lett volna fair.
11 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Valaki elmagyarázná, hogy hányan esnek ki, és azt sem értem, ha 14. lettem, akkor miért a 13.-al játszok, és miért nem a 15. helyezettel? Gyakorlatilag aki mögöttem végzett, de kap 5 pont előnyt, az jobb helyzetben van mint én?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Sziasztok....

Örömmel jelenthetem, hogy megérkezett a legfiatalabb Cardinals szurkoló.... 12:43-kor jelezte, hogy szeretne csatlakozni a magyarországi kemény maghoz, és engedelmetekkel Zsombor Cardinals szurkerré avanzsált. 😊

😊
több mint 2 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...
FLZOLI
Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
Szesze
Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.
több mint 2 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Magyarázzuk a bizonyítványt. 😊
QB: Jackson, Fitzpatrick Első ránézésre nem tűnik rossznak az egység, tsőt talán átlag feletti, de ha hozzá teszem, hogy Lamar helyett Mahomes-t szerettem volna, akkor máris árnyaltabb a kép. 😊 Összességében ha a tavalyi pontok jönnek, akkor elégedett leszek.
RB: Cohen, Scott, Jamal Williams A csapat talán leggyengébb egysége, úgy is mondhatnánk, hogy cserék a kezdőben, akkor dobhatnak nagyot, ha sérülések lesznek.
WR: Marvin Jones Jr., Marquise Brown, Mecole Hardman. DeSean Jackson, Steven Sims Jr. Vannak lehetőségek ebben a brigádban, ahhoz képest, hogy nem túl elől lettek húzva sokat várok tőlük, ez szerintem jól sikerült.
TE: Higbee JÓ lenne, ha a tavalyi szezonjának a végét hozná, akkor nem lesz panasz, egyébként auto pick volt
DT: Seldon Richardson, Akiem Hicks,, Zach Allen, Allen-től fejlődést várok, szerintem sokat fog játszani, ha meg nem sérül, a két kezdő pedig adott, Richardsonban benne lehet akár egy nagy év is.
DE: T.J. Watt, Melvin Ingram III, John Simon, Talán a csapat legerősebb egysége. Egy origi DE a cserepadon, a kezdőben viszont két OLB- poszton játszó, vagy legalábbis tavaly ott játszó sack, tackle gyáros játékos. Remélem bejön a számításom, és átlag felett hoznak majd.
LB: Joe Schobert, Cory Littleton, Matt Milano,Sean Lee, Nem tűnik rossznak, bár nem túl nagy playmaker csapat, Milano ráadásul sérülékeny, és amúgy is auto pick. Sajnos alighogy kihúztam Lee-t IR-re került. Mindenesetre ól indul a szezon. Összességében elég közepes az egység.
CB: Logan Ryan, Roby, Jalen Ramsey Egy tackle gyár playmaker, aki ráadásul valószínűleg safety lesz majd, és 2 stabil kezdő, ha nem lesz sérülés, akkor jó lesz ez az egység.
S: Jimmie Ward,Vaccaro, Hát mit mondjak, az utolsó pillanatra hagytam ezt a posztot, pedig Baker volt a cél, de lemaradtam róla. Ez meg is látszik az egységen sajnos.
K: Luts, remélem a Saints támadók a tavalyi formájukat hozzák majd a tavalyi lesz majd.
P: Joseph Charlton Car. : Szerintem sokat fog szerepelni.
HC: Arizona : Bízok a csapatban
több mint 2 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Ezen a cserén én is gondolkodtam már és 3 első +1 második körnek én is örülnék. Akkor felcserékkel lehetne vinni Tuát és 2 jó támadó fal embert. WR-t idén nem hoznék, oda elég lenne jövőre húzni.
Bár a múltkor azt álmodtam, hogy 2 első körért odaadtuk Burrow-t. Nagyon rossz álom volt.
ikuvihar
Bocsánat, hogy beleszólok, de jó nagy marha lenne a Miami, ha adna 3 elsőt, meg 1 másodikat az 1/1-ért, úgy hogy igazából nem ér annyival többet Burrow, min Tua. Arról már nem is beszélve, hogy a Cinci könnyen olyan helyzetbe kerülhet, hogy addig zsonglőrködik a pickekkel, amíg két szék közül a padlóra eshet, és sem Tua, sem Burrow nem kerül hozzájuk, amivel nem tudom hogy számolnának el a drukkerek felé. Ha pedig vissza felakarnának cserélni a top háromba, hát akkor nyugodtak lehetünk, hogy jobban le fogja húzni őket az adott csapat, mondjuk a Detroit, mint ahogy ők lehúzták a Miamit. 😊 Egyszóval amit nyernének réven, szerintem elvesztenék a vámon.
több mint 4 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Állítólag benne vagyunk a 4 legesélyesebb csapatban akik harcban vannak Cousins kegyeiért. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy elég mélynek tűnik ez a QB class, ráadásul sokkal olcsóbb megoldás is. Úgyhogy szeretnék egy első körös QB draftot. Az utána következő 3 körben van még 4 választásunk, ott megerősíteni a védelmet és a falat. Stantont vissza kell hozni nem túl sokért, WR meg jöhet FA-ról, esetleg Dansby vissza apróért, mehet Branch, Matyi fizu csökkentés, Iupati, Veldheer mehet amerre lát, és a maradék pénzből mélyítés. Röviden ennyi, milyen egyszerűnek is tűnik 😊
több mint 6 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Vagy mindkettő.
Lehet akaratereje Riversnek is akkora simán.
Janek
De mivel nem szokott lesérülni, akkora küzdő sem lehet... 😀
peach
Lehetséges, hogy ami BB-nek game out sérülés, az Rivers-nek csak egy szúnyogcsípés. 😊

Szerkesztette: Leon78
több mint 6 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Közben hagy jelentsem be, hogy sikerült megnyernem a bowl.hu div. 3./C fantasy csoportot. A döntőben 231-159-re sikerült győznöm, ami így feljutást ér. Remélem a Cards is döntőzik, és ugyanilyen simán nyer is majd. 😊
több mint 6 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Boldog Karácsonyt mindenkinek.......
Hajrá Pintyek 😊
több mint 7 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
Valóban Silent elég pesszimistán állsz a dolgokhoz, lássuk miből élünk, SVSZ ha nincs sérülés.

O:

QB.: Palmer megtanulta a rendszert, ismeri az elkapókat. Idén jó átlagnál rosszabb teljesítményt nem hozott, és becsúszott néha egy két elit teljesítmény is. Ha nem sérül meg akkor a 4500 yard simán meglehet szezon végére. Nincs ok panaszra. A cseréket hagyjuk.
WR, TE álllomány átlag feletti képességű, van 4-5 azonnal bevethető játékos 3 totál kezdő kaliber, akik gyakorlatilag bárhova beférnének a ligába, és két korrekt csere kaliber.
OL.: A kezdő sor ha nem is elit, de véleményem szerint átlag feletti, és van még taertalék a cserék között, akik már bizonyítottak, pl.: Watford
RB.: Mióta a Cardsnak szurkolok, én nem emlékszem ilyen jó futó felhozatalra, pedig már követem néhány éve a csapatot. Limitálni kell a fumble-ok számát, és nem lesz probléma. Szerintem, ez az egység is egy jó erős átla, ha a neveket nézzük, ha a yardokat, akkor talán még jobb is.

D.: Ha nem is vihar gyorsan, de a bekapott yardok tekintetében szerintem fejlődik a csapat a rotáció megfelelő, de nézzük részletesebben.

DL.: Szerintem CC (elit) viszi a hátán ezt az egységet, a többiek jól kiegészítik, lefoglal két embert folyamatosan, ezt a többiek megpróbálják kihasználni , ez többé kevésbé sikerül is. Egy ember nem csinál nyarat, de ha nem sérül meg, akkor ezt a színvonalat tudják hozni végig. SZVSZ egy átlagos sor ez, de amíg nem látszik addig jó nekünk. 😊
LB sor. Ez is egy jó átlag Minterrel, és Bucannonnal, amit tudnak azt hozzák. Talán még Minter kerülhetne többet labda közelbe, az javíthatna a teljesítményén. Az OLB szekció ha a veteránokkal is kiegészülve, de megvan, megfelelő a mélység is. Kicsit össze kellene kapni magukat sack-ek terén, és nem érhetné kritika ezt az egységet sem. Goldennél látok némi fejlődést, kezd egy kicsit agresszívabb lenni, ami jó, viszont nem csinál sack-et ami rossz. Remélhetőleg Freeney érkezésével, és Okafor visszatérésével több lehetősége lesz a rotációnak köszönhetően arra, hogy nyomjon egy két sack-et. Az egyértelmű, hogy Okafor-tól is sokkal több kell, knem kellenek a lecsúszott szerelései, de jöhetnének viszont a sackjei.
CB.: Kicsit vékonyka a keret, de van egy elit playa a poszton, és 2 nem olyan rossz játékos. A kapott yardok száma a levegőben ennek megfelelően elfogadható.
S: Itt is vannak playmaker játékosok, szerintem ez a csapat egyik legkomplettebb része, megbízhatóan szerelnek, az egy kicsit aggasztó, hogy elég sok takle-t kell megcsinálniuk, de ez már nem igazán fog javulni szerintem.

Szóval tele vagyunk jó játékosokkal, aránylag jók az eredménye, majd meglátjuk mi lesz, de szerintem kár előre károgni, és temetni a csapatot. Nekem kicsit most vagy soha érzésem van a szezonnal kapcsolatban, bár biztos túl elvakult vagyok.

Végezetül néhány stat, amit biztosan már láttatok, de hátha nem.:

Total offense: 3. Arizona Cardinals 417.4 y/g
Total diffense: 4. Arizona Cardinals 312.8 y/g

Nem tudom volt e már ilyen a csapat történetében. 😊
több mint 9 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 900 — Defender
gyerekek megvan a végeredmény 0-7 😊