Leon78

Arizona Cardinals

Leon78
Lakhely
Hódmezővásárhely
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
1 944


Utolsó 10 fórum hozzászólás

14 órája
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Szerintetek lesz valahol élő közvetítés a draftról?
1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Jonah Williams jobb lenne, mint Humphries? mondjuk utóbbi aclből jönne vissza, plusz nagy a cap hitje, de annyira azért nem jó igazolás ez szerintem
Löfli
Arról már nem is beszélve, hogy talán lett volna rá érdeklődő, és lehetett volna érte kapni valamit. Szerintem ez nem volt valami jó lépés.
3 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Most tènyleg ilyen balfasz ez az Phili, hogy elcseszi a draft pozinkat? 😊
4 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Lehangoló amikor 12 hétig az ember versenyben van, pici választ el a playofftól aztán az utolsó fordulóra és a playoffra teljesen összeesik a csapat. Kiesnek a legjobb kezdők, azok is percekkel a kezdés előtt, de a többiek is elfelejtenek pontokat gyűjteni. Sokkal jobb lett az idényem mint a tavalyi borzalom, de a vége elrontotta a kedvemet.
De majd jövőre. 😊 (Már, ha bent maradok. 😀 Ilyen összezuhanással még azt se zárom ki, hogy rájátszás tökutolsó leszek 9. helyről...)
peterk2005 udvari bolond
Nekem mondod? Az elődöntőben meccs előtt 2 out, meccs közben pedig 4 sérülés, ebből két játékos 0 pont, ráadásul a többiek nagy része is terített betli. Hogy Mostert sérüléséről már ne is beszéljek, ami azt jelentette, hogy spóroltak vele. Ilyenkor nekem is elmegy a kedvem.
4 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Basszus a hibás benchelés miatt csak 2,3 ponttal vezetek Kamino ellen. Remélem nem lesz változás, felesleges izgalom.
Leon78
Állítsuk át 10 pontra a hazai csapat kezdő pontszámát 😀
caminoi
Ne már 😊 Most először vagyok ilyen magasságokban. 😊
4 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Basszus a hibás benchelés miatt csak 2,3 ponttal vezetek Kamino ellen. Remélem nem lesz változás, felesleges izgalom.
4 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Én meg bízom benne, hogy megmarad a 2,8 pont előnyöm. Hú nem gondoltam volna, hogy QB nélkül lesz esélyem a győzelemre. 😊 A Jaguarsos különítménynek köszönhető, ha megnyerem a meccset.
Leon78
Gratulálok! 😉
caminoi
Köszi, de volt egy jó adag szerencsém 😊 A sors fintora, hogy hiába nyertem 1 hellyel mégis hátrébb kerültem a tabellán a kevés szerzett pont miatt 😊 egyébként brutál szoros a tabella, még a végén a szerzett pontok fognak dönteni, ráadásul valószínűleg csak 10-20 pont lesz majd a kölönbség.
4 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Én meg bízom benne, hogy megmarad a 2,8 pont előnyöm. Hú nem gondoltam volna, hogy QB nélkül lesz esélyem a győzelemre. 😊 A Jaguarsos különítménynek köszönhető, ha megnyerem a meccset.
4 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Van valakinek esetleg egy eladó QB-je?
Leon78
Van
Janek
Engem is érdekelne. Kit kérnél cserébe?

Carr is eladó 😀
Jakehomer
Még mindig? Kit kérnél cserébe?
Zolika
Támado oldalon kéne WR/TE vagy egy LB
Janek
Hát a kezdőből nem nagyon tudok adni senkit, de ha a cserepadról jó lesz valaki, akkor szívesen cserélek Carr-ért, vagy egy silányabb QB-ért.
Leon78
De Carr nincs is nálam
Janek
Ne haragudj, de top futót minek adnék egy közepes irányítóért, ráadásul csak 1 fordulóra kell. Mostert Browningért kicsit erős lenne. Csak olyanok jelentkezzenek, akiknek van fölös QB-ja cserejátékosokért, vagy közepes játékosokért cserébe.
Leon78
Tehát te egy kezdő QB-t szeretnél egy cserejátékosért.
Értem
Janek
Azért irányító, meg irányító között is van különbség asszem . 😊 Top 3-as, meg top 4-es játékos szerintem többet ér, mint egy Browning, vagy egy Ridder. 😊 Meg a Mostert Browning párosítás is elég necces.
Leon78
de bazdki a posztján egy top4es játékosért adtam volna egy top15-t + egy kezdő qb-t. olyan nincs basszameg, hogy csak jól jarjon az ember és kicsit se fájjon. ezt nem nagyon bírják egyesek felfogni.

@Sanco de bezzeg az kurva korrekt lett volna, hogy fred warner egy az egyben love-ért 😀 komolytalan
peach
Nyugi Cukor... Nem mondtam, hogy kötelező a csere Egyszerűen arról van szó, hogy mi a fasznak csináljak még egy lyukat a csapatban, azért, hogy 1 hétre szerezzek egy átlag alatti QB-t? Az a lényeg, ha valakinek kellene egy olyan játékos, a csapatomból, akit tudok továbbra is helyettesíteni, de van egy QB-ja, aki tök fölösleges a csapatában, akkor nyélbe üthetünk egy üzletet.- Ha nincs ilyen lehetőség, akkor nem cserélek ennyi. Nem kell pattogni, elegem van már a sok okoskodásból, mindenki úgy játszik, ahogy, ezt el kell fogadni. Természetesen mindenki azon van, hogy saját maga járjon jól egy egy üzlettel, ha ez nem megy legfeljebb nem cserél ennyi.
4 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Akkor fordítsuk meg . Ha kell valakinek Marcus Williams S, vagy Walker LB akkor csinálhatunk üzletet. Ennyi.....

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Sziasztok....

Örömmel jelenthetem, hogy megérkezett a legfiatalabb Cardinals szurkoló.... 12:43-kor jelezte, hogy szeretne csatlakozni a magyarországi kemény maghoz, és engedelmetekkel Zsombor Cardinals szurkerré avanzsált. 😊

😊
7 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Na nézzük mi sikerült, várom a véleményeket. 😊
QB: 1/11 Allen, Mac Jones 16/310 Alennel nincs gond, szerettem volna őt vagy Mahomes-t kihúzni az első körben, ahogy szoktam, ez össze is jött, szerintem minden jó csapatnak az alapja egy kompetens QB. Sokig kerülgettem Carr-t, de végül csak Jones jutott cserének, ha nem lesz sérülés, akkor jó lesz ez a sor.
RB: N. Harris 2/30 , R. Mostert 9/171, D. Dallas 22/430, Keaontay Ingram 25/491 Nem szoktam elől RB-t húzni, de meglepődtem, hogy benn van még Harris, ezért gyorsan kihúztam, szerintem sok lehetőséget fog kapni, nem lesz egy pontgyáros, de hozni fog egy jó szintet. Mostert szerintem ajándék volt a 9. körben, a másik kettő valószínűleg csak sérülések esetén fog pontokat hozni, de backek esetében ez mindig benne van. Szerintem nem sikerült rosszul a back sor.
WR.: Mike Williams 6/110 , Sutton 10/190, Tuttu Attvell 20/ 390, Duvernay 24/470, Zay Jones 26/ 510 4 db kezdőnek kinéző, és egy returner WR van a roosteren. Ennél jobbat nehezen tudtam volna összehozni valahogy nálam mindig lyukas kicsit ez a poszt. Egy jó közepes teljesítményt hozhatnak, ha mindenki beválik.
TE: Evan Engram 11/ 211 Bízom benne, hogy legalább a tavalyi formáját hozza, akkor nem lesz gond.
DT: Jeffery Simmons 13/251, Zach Sieler 15/ 291 Akiket akartam azokat sorra kivették előlem, úgyhogy halogattam a DT választást, ami m,eg is látszik rajtuk. Csere nincs, talán hozhatnak egy átlagot, ha nem lesz sérülés, és persze jöhet folyamatában a kukázás.
DE: Zaven Collins 7/131 J. Bosa 8/150 Deatrich Wise Jr. 21/411 Kicsit erősebbre szerettem volna ezt a csapatot, de bízom benne, hogy talán kicsit korán húztam Collins-t, de több poszton fogják használni, és átlag feletti pontokat fog hozni. Reméljük Bosa végre végig fog játszani egy szezont, és hozza amit tud, Wise pedig egy jó átlagot, mint tavaly.
LB: Tremaine Edmunds 3/51 Jordy Brooks 4/70, Christian Rozeboom 14/270 Christian Elliss 23/451 Mint mindenkit kicsit engem is megzavart a LB run, és mire észbe kaptam, csak ez jött össze. Túl sokat nem várok tőlük, pláne ha bejön egy két sérülés is. Általában szoktam húzni 2-3 kompetens LB-t, de ez most nem jött össze, de bízok benne, hogy mindenki egy stabil teljesítményt tud hozni, vagy ha nem akkor vége a dalnak. 😊
CB: Marco Wilson 17/331, Cam Taylor-Britt 19/371 Az Arizóna valószínűleg sokat fog védekezni, ezért hoztam Wilsont, TB-nek tavaly voltak kiugró meccsei, ezt szeretném látni idén is. Csere nincs, majd kukázok még valakit.
S: Budda Baker 5/91 Marcus Williams 12/230 Jordan Whitehead 18/350 Bakert mindenképpen szerettem volna, talán kicsit korai, de az indokaim ugyanazok, mint Wilson esetében, sokat fog védekezni az Arizona, ami jót tehet a pontátlagnak. Williams szerintem jobb lesz mint tavaly, bízok benne Whitehead is kezdő, szerintem ez a sor rendben van, remélem nem kell csalódnom majd.
ST: Greg Zuerlein 27/531, Pressley Harvin III 28/550, Broncos Coach 29/571 Itt azt húztam ami jutott, ahhoz képest nem lett rossz.
Összességében szerettem volna egy erősebb védelmet összerakni, de ez nem nagyon sikerült, bízom benne, hogy a támadók többet tesznek hozzá a csapathoz, mint az előző idényekben, és ez fogja kompenzálni a gyengébb védelmet. Cél a bennmaradás. 😊
több mint 3 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...
FLZOLI
Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
Szesze
Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.
több mint 3 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Magyarázzuk a bizonyítványt. 😊
QB: Jackson, Fitzpatrick Első ránézésre nem tűnik rossznak az egység, tsőt talán átlag feletti, de ha hozzá teszem, hogy Lamar helyett Mahomes-t szerettem volna, akkor máris árnyaltabb a kép. 😊 Összességében ha a tavalyi pontok jönnek, akkor elégedett leszek.
RB: Cohen, Scott, Jamal Williams A csapat talán leggyengébb egysége, úgy is mondhatnánk, hogy cserék a kezdőben, akkor dobhatnak nagyot, ha sérülések lesznek.
WR: Marvin Jones Jr., Marquise Brown, Mecole Hardman. DeSean Jackson, Steven Sims Jr. Vannak lehetőségek ebben a brigádban, ahhoz képest, hogy nem túl elől lettek húzva sokat várok tőlük, ez szerintem jól sikerült.
TE: Higbee JÓ lenne, ha a tavalyi szezonjának a végét hozná, akkor nem lesz panasz, egyébként auto pick volt
DT: Seldon Richardson, Akiem Hicks,, Zach Allen, Allen-től fejlődést várok, szerintem sokat fog játszani, ha meg nem sérül, a két kezdő pedig adott, Richardsonban benne lehet akár egy nagy év is.
DE: T.J. Watt, Melvin Ingram III, John Simon, Talán a csapat legerősebb egysége. Egy origi DE a cserepadon, a kezdőben viszont két OLB- poszton játszó, vagy legalábbis tavaly ott játszó sack, tackle gyáros játékos. Remélem bejön a számításom, és átlag felett hoznak majd.
LB: Joe Schobert, Cory Littleton, Matt Milano,Sean Lee, Nem tűnik rossznak, bár nem túl nagy playmaker csapat, Milano ráadásul sérülékeny, és amúgy is auto pick. Sajnos alighogy kihúztam Lee-t IR-re került. Mindenesetre ól indul a szezon. Összességében elég közepes az egység.
CB: Logan Ryan, Roby, Jalen Ramsey Egy tackle gyár playmaker, aki ráadásul valószínűleg safety lesz majd, és 2 stabil kezdő, ha nem lesz sérülés, akkor jó lesz ez az egység.
S: Jimmie Ward,Vaccaro, Hát mit mondjak, az utolsó pillanatra hagytam ezt a posztot, pedig Baker volt a cél, de lemaradtam róla. Ez meg is látszik az egységen sajnos.
K: Luts, remélem a Saints támadók a tavalyi formájukat hozzák majd a tavalyi lesz majd.
P: Joseph Charlton Car. : Szerintem sokat fog szerepelni.
HC: Arizona : Bízok a csapatban
több mint 4 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Ezen a cserén én is gondolkodtam már és 3 első +1 második körnek én is örülnék. Akkor felcserékkel lehetne vinni Tuát és 2 jó támadó fal embert. WR-t idén nem hoznék, oda elég lenne jövőre húzni.
Bár a múltkor azt álmodtam, hogy 2 első körért odaadtuk Burrow-t. Nagyon rossz álom volt.
ikuvihar
Bocsánat, hogy beleszólok, de jó nagy marha lenne a Miami, ha adna 3 elsőt, meg 1 másodikat az 1/1-ért, úgy hogy igazából nem ér annyival többet Burrow, min Tua. Arról már nem is beszélve, hogy a Cinci könnyen olyan helyzetbe kerülhet, hogy addig zsonglőrködik a pickekkel, amíg két szék közül a padlóra eshet, és sem Tua, sem Burrow nem kerül hozzájuk, amivel nem tudom hogy számolnának el a drukkerek felé. Ha pedig vissza felakarnának cserélni a top háromba, hát akkor nyugodtak lehetünk, hogy jobban le fogja húzni őket az adott csapat, mondjuk a Detroit, mint ahogy ők lehúzták a Miamit. 😊 Egyszóval amit nyernének réven, szerintem elvesztenék a vámon.
több mint 6 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Állítólag benne vagyunk a 4 legesélyesebb csapatban akik harcban vannak Cousins kegyeiért. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy elég mélynek tűnik ez a QB class, ráadásul sokkal olcsóbb megoldás is. Úgyhogy szeretnék egy első körös QB draftot. Az utána következő 3 körben van még 4 választásunk, ott megerősíteni a védelmet és a falat. Stantont vissza kell hozni nem túl sokért, WR meg jöhet FA-ról, esetleg Dansby vissza apróért, mehet Branch, Matyi fizu csökkentés, Iupati, Veldheer mehet amerre lát, és a maradék pénzből mélyítés. Röviden ennyi, milyen egyszerűnek is tűnik 😊
több mint 8 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Vagy mindkettő.
Lehet akaratereje Riversnek is akkora simán.
Janek
De mivel nem szokott lesérülni, akkora küzdő sem lehet... 😀
peach
Lehetséges, hogy ami BB-nek game out sérülés, az Rivers-nek csak egy szúnyogcsípés. 😊

Szerkesztette: Leon78
több mint 8 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Közben hagy jelentsem be, hogy sikerült megnyernem a bowl.hu div. 3./C fantasy csoportot. A döntőben 231-159-re sikerült győznöm, ami így feljutást ér. Remélem a Cards is döntőzik, és ugyanilyen simán nyer is majd. 😊
több mint 8 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Boldog Karácsonyt mindenkinek.......
Hajrá Pintyek 😊
több mint 8 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 944 — Defender
Valóban Silent elég pesszimistán állsz a dolgokhoz, lássuk miből élünk, SVSZ ha nincs sérülés.

O:

QB.: Palmer megtanulta a rendszert, ismeri az elkapókat. Idén jó átlagnál rosszabb teljesítményt nem hozott, és becsúszott néha egy két elit teljesítmény is. Ha nem sérül meg akkor a 4500 yard simán meglehet szezon végére. Nincs ok panaszra. A cseréket hagyjuk.
WR, TE álllomány átlag feletti képességű, van 4-5 azonnal bevethető játékos 3 totál kezdő kaliber, akik gyakorlatilag bárhova beférnének a ligába, és két korrekt csere kaliber.
OL.: A kezdő sor ha nem is elit, de véleményem szerint átlag feletti, és van még taertalék a cserék között, akik már bizonyítottak, pl.: Watford
RB.: Mióta a Cardsnak szurkolok, én nem emlékszem ilyen jó futó felhozatalra, pedig már követem néhány éve a csapatot. Limitálni kell a fumble-ok számát, és nem lesz probléma. Szerintem, ez az egység is egy jó erős átla, ha a neveket nézzük, ha a yardokat, akkor talán még jobb is.

D.: Ha nem is vihar gyorsan, de a bekapott yardok tekintetében szerintem fejlődik a csapat a rotáció megfelelő, de nézzük részletesebben.

DL.: Szerintem CC (elit) viszi a hátán ezt az egységet, a többiek jól kiegészítik, lefoglal két embert folyamatosan, ezt a többiek megpróbálják kihasználni , ez többé kevésbé sikerül is. Egy ember nem csinál nyarat, de ha nem sérül meg, akkor ezt a színvonalat tudják hozni végig. SZVSZ egy átlagos sor ez, de amíg nem látszik addig jó nekünk. 😊
LB sor. Ez is egy jó átlag Minterrel, és Bucannonnal, amit tudnak azt hozzák. Talán még Minter kerülhetne többet labda közelbe, az javíthatna a teljesítményén. Az OLB szekció ha a veteránokkal is kiegészülve, de megvan, megfelelő a mélység is. Kicsit össze kellene kapni magukat sack-ek terén, és nem érhetné kritika ezt az egységet sem. Goldennél látok némi fejlődést, kezd egy kicsit agresszívabb lenni, ami jó, viszont nem csinál sack-et ami rossz. Remélhetőleg Freeney érkezésével, és Okafor visszatérésével több lehetősége lesz a rotációnak köszönhetően arra, hogy nyomjon egy két sack-et. Az egyértelmű, hogy Okafor-tól is sokkal több kell, knem kellenek a lecsúszott szerelései, de jöhetnének viszont a sackjei.
CB.: Kicsit vékonyka a keret, de van egy elit playa a poszton, és 2 nem olyan rossz játékos. A kapott yardok száma a levegőben ennek megfelelően elfogadható.
S: Itt is vannak playmaker játékosok, szerintem ez a csapat egyik legkomplettebb része, megbízhatóan szerelnek, az egy kicsit aggasztó, hogy elég sok takle-t kell megcsinálniuk, de ez már nem igazán fog javulni szerintem.

Szóval tele vagyunk jó játékosokkal, aránylag jók az eredménye, majd meglátjuk mi lesz, de szerintem kár előre károgni, és temetni a csapatot. Nekem kicsit most vagy soha érzésem van a szezonnal kapcsolatban, bár biztos túl elvakult vagyok.

Végezetül néhány stat, amit biztosan már láttatok, de hátha nem.:

Total offense: 3. Arizona Cardinals 417.4 y/g
Total diffense: 4. Arizona Cardinals 312.8 y/g

Nem tudom volt e már ilyen a csapat történetében. 😊