Leon78

Arizona Cardinals

Leon78
Lakhely
Hódmezővásárhely
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
1 861


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Az elemzésed nagy részével egyetértek. Én azért meggondoltam volna Reddick visszahozatalát, pláne annyi pénzért, amennyiért a Panthers igazolta le. Illetve kíváncsi leszek arra, hogy mi lesz vajon Kennard sorsa, illetve mi a tervünk még azzal a szűk + 10 millióval ami jelen pillanatban rendelkezésre áll. Vajon ki, és hova lehet erősítés.
Megcsináltam egy két mock draftot és az az érzésem, hogy az 1/16 nagyon kapós lehet az idei drafton. Jó lenne szerezni plusz választási jogokat a 22-es draftra, nem tartom kizártnak, hogy benne lehet egy 2., vagy esetleg egy 1. kör is.
Mi a véleményetek?
Illetve szerintetek melyek azok a futók akik még erősítést jelentenének az idei drafton?

Szerkesztette: r.baggio
1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Azért az megint csak elgondolkodtató, hogy Reddick nekünk nem ért meg 8 milliót, de Green igen, ráadásul sehol nem látom, hogy ki lett volna baszarintva Kennard, Ha kivágjuk, akkor csak +5 misi és megvan Reddick. Hihetetlen milyen balfaszok vagyunk néha. ( igaz nem értek hozzá ).
1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Lehet visszahozzuk Kurt Warnert is, túl fiatal a csapat.
1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Egyébként sem értem, hogy mi a francnak elkapót igazolunk, amikor a draft is elég mély elkapó fronton, ráadásul később kedvezőbb áron lehetett volna szerződtetni elkapókat. Marvin Jones 14 millát kapott 2 évre, de ő folyamatába játszott, és stabilan kezdő elkapó. Hát nem tudom, akkor már inkább Jones.
1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Keim-et most kéne kibaszni, amíg még nagyobb hülyeséget nem csinál. Remélem az orvosin elhasal Green. Ez az egyetlen esélyünk.
1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Valaki mondja már meg, hogy mi a fasznak nekünk Green? Max 2 milliót adtam volna, nem hogy 8-at.
1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
kíváncsi lennék mik az igényei Reddick-nek.
1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Állítólag évi 10-11 millió körüli ajánlattal küzdünk Corey Linsley kegyeiért. Érdekes lenne megnézni a csapatot egy rendes centerrel. Nekem kifejezetten tetszene a dolog.
andree
Én személy szerint hiányolok egy két szerződés átalakítást, és azt sem értem, hogy mit keres még a roosteren Kennard, vele is lehetne spórolni 3-4 milliót
1 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Ez eddig igen biztató. Golden+Gardeck megtartása nagyon jó áron, szerintem jobb biznisz, mint itt tartani Reddicket bármi áron.
andree
Szerintem a sapka csökkenése miatt a játékosok is vissza fognak venni az igényekből, úgyhogy én még nem zárnám ki senki maradását. Ha tudnánk még egy két szerződést átalakítani, akkor lenne esély Peterson, és Reddick megtartására is szerintem. Nem hiszem, hogy más csapatok megdobnák őket nagy lóvéval. Ha ez sikerülne, akkor egy CB az első körben és gyakorlatilag megvagyunk hátul. Goldennek örülök, szerintem egy kicsit alul értékelt játékos, ráadásul igencsak ragaszkodik a csapathoz, ami értékelendő. Gardeck meg egy csupaszív hasznos playa szerintem.
3 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
A legjobban akkor járnátok, ha lecsúszna 1/7-re egy használható QB palánta, és ezek után még Goff-ot is sikerülne valamelyik QB hiányos csapatra rásózni egy 2. vagy 3. körért cserébe.
Leon78
Most fizetett a Rams 2 elsőkört hogy átvegyék tőlük Goffot😀. Gondolod hogy azért lenne olyan aki fizetne érte csak a Rams ilyen balfasz?
TSzabi
A Rams-nek elsősorban Stafford kellett, és egyúttal megszabadultak Goff-tól is. Összekötötték a kellemest a hasznossal. A két első kör inkább Staffordnak szól, és ne zárjuk ki, hogy nem állhat elő olyan helyzet amikor nem fog kelleni Goff valahova. Nagyon sok a QB hiányos csapat, és nem fog mindenkinek jutni 1/1-es. Hopkinst se gondoltuk, hogy el lesz tradelve, ráadásul így.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Sziasztok....

Örömmel jelenthetem, hogy megérkezett a legfiatalabb Cardinals szurkoló.... 12:43-kor jelezte, hogy szeretne csatlakozni a magyarországi kemény maghoz, és engedelmetekkel Zsombor Cardinals szurkerré avanzsált. 😊

😊
5 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...
FLZOLI
Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
Szesze
Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.
8 hónapja
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Magyarázzuk a bizonyítványt. 😊
QB: Jackson, Fitzpatrick Első ránézésre nem tűnik rossznak az egység, tsőt talán átlag feletti, de ha hozzá teszem, hogy Lamar helyett Mahomes-t szerettem volna, akkor máris árnyaltabb a kép. 😊 Összességében ha a tavalyi pontok jönnek, akkor elégedett leszek.
RB: Cohen, Scott, Jamal Williams A csapat talán leggyengébb egysége, úgy is mondhatnánk, hogy cserék a kezdőben, akkor dobhatnak nagyot, ha sérülések lesznek.
WR: Marvin Jones Jr., Marquise Brown, Mecole Hardman. DeSean Jackson, Steven Sims Jr. Vannak lehetőségek ebben a brigádban, ahhoz képest, hogy nem túl elől lettek húzva sokat várok tőlük, ez szerintem jól sikerült.
TE: Higbee JÓ lenne, ha a tavalyi szezonjának a végét hozná, akkor nem lesz panasz, egyébként auto pick volt
DT: Seldon Richardson, Akiem Hicks,, Zach Allen, Allen-től fejlődést várok, szerintem sokat fog játszani, ha meg nem sérül, a két kezdő pedig adott, Richardsonban benne lehet akár egy nagy év is.
DE: T.J. Watt, Melvin Ingram III, John Simon, Talán a csapat legerősebb egysége. Egy origi DE a cserepadon, a kezdőben viszont két OLB- poszton játszó, vagy legalábbis tavaly ott játszó sack, tackle gyáros játékos. Remélem bejön a számításom, és átlag felett hoznak majd.
LB: Joe Schobert, Cory Littleton, Matt Milano,Sean Lee, Nem tűnik rossznak, bár nem túl nagy playmaker csapat, Milano ráadásul sérülékeny, és amúgy is auto pick. Sajnos alighogy kihúztam Lee-t IR-re került. Mindenesetre ól indul a szezon. Összességében elég közepes az egység.
CB: Logan Ryan, Roby, Jalen Ramsey Egy tackle gyár playmaker, aki ráadásul valószínűleg safety lesz majd, és 2 stabil kezdő, ha nem lesz sérülés, akkor jó lesz ez az egység.
S: Jimmie Ward,Vaccaro, Hát mit mondjak, az utolsó pillanatra hagytam ezt a posztot, pedig Baker volt a cél, de lemaradtam róla. Ez meg is látszik az egységen sajnos.
K: Luts, remélem a Saints támadók a tavalyi formájukat hozzák majd a tavalyi lesz majd.
P: Joseph Charlton Car. : Szerintem sokat fog szerepelni.
HC: Arizona : Bízok a csapatban
több mint 1 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Ezen a cserén én is gondolkodtam már és 3 első +1 második körnek én is örülnék. Akkor felcserékkel lehetne vinni Tuát és 2 jó támadó fal embert. WR-t idén nem hoznék, oda elég lenne jövőre húzni.
Bár a múltkor azt álmodtam, hogy 2 első körért odaadtuk Burrow-t. Nagyon rossz álom volt.
ikuvihar
Bocsánat, hogy beleszólok, de jó nagy marha lenne a Miami, ha adna 3 elsőt, meg 1 másodikat az 1/1-ért, úgy hogy igazából nem ér annyival többet Burrow, min Tua. Arról már nem is beszélve, hogy a Cinci könnyen olyan helyzetbe kerülhet, hogy addig zsonglőrködik a pickekkel, amíg két szék közül a padlóra eshet, és sem Tua, sem Burrow nem kerül hozzájuk, amivel nem tudom hogy számolnának el a drukkerek felé. Ha pedig vissza felakarnának cserélni a top háromba, hát akkor nyugodtak lehetünk, hogy jobban le fogja húzni őket az adott csapat, mondjuk a Detroit, mint ahogy ők lehúzták a Miamit. 😊 Egyszóval amit nyernének réven, szerintem elvesztenék a vámon.
több mint 3 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Állítólag benne vagyunk a 4 legesélyesebb csapatban akik harcban vannak Cousins kegyeiért. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy elég mélynek tűnik ez a QB class, ráadásul sokkal olcsóbb megoldás is. Úgyhogy szeretnék egy első körös QB draftot. Az utána következő 3 körben van még 4 választásunk, ott megerősíteni a védelmet és a falat. Stantont vissza kell hozni nem túl sokért, WR meg jöhet FA-ról, esetleg Dansby vissza apróért, mehet Branch, Matyi fizu csökkentés, Iupati, Veldheer mehet amerre lát, és a maradék pénzből mélyítés. Röviden ennyi, milyen egyszerűnek is tűnik 😊
több mint 5 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Vagy mindkettő.
Lehet akaratereje Riversnek is akkora simán.
Janek
De mivel nem szokott lesérülni, akkora küzdő sem lehet... 😀
peach
Lehetséges, hogy ami BB-nek game out sérülés, az Rivers-nek csak egy szúnyogcsípés. 😊

Szerkesztette: Leon78
több mint 5 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Közben hagy jelentsem be, hogy sikerült megnyernem a bowl.hu div. 3./C fantasy csoportot. A döntőben 231-159-re sikerült győznöm, ami így feljutást ér. Remélem a Cards is döntőzik, és ugyanilyen simán nyer is majd. 😊
több mint 5 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Boldog Karácsonyt mindenkinek.......
Hajrá Pintyek 😊
több mint 5 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
Valóban Silent elég pesszimistán állsz a dolgokhoz, lássuk miből élünk, SVSZ ha nincs sérülés.

O:

QB.: Palmer megtanulta a rendszert, ismeri az elkapókat. Idén jó átlagnál rosszabb teljesítményt nem hozott, és becsúszott néha egy két elit teljesítmény is. Ha nem sérül meg akkor a 4500 yard simán meglehet szezon végére. Nincs ok panaszra. A cseréket hagyjuk.
WR, TE álllomány átlag feletti képességű, van 4-5 azonnal bevethető játékos 3 totál kezdő kaliber, akik gyakorlatilag bárhova beférnének a ligába, és két korrekt csere kaliber.
OL.: A kezdő sor ha nem is elit, de véleményem szerint átlag feletti, és van még taertalék a cserék között, akik már bizonyítottak, pl.: Watford
RB.: Mióta a Cardsnak szurkolok, én nem emlékszem ilyen jó futó felhozatalra, pedig már követem néhány éve a csapatot. Limitálni kell a fumble-ok számát, és nem lesz probléma. Szerintem, ez az egység is egy jó erős átla, ha a neveket nézzük, ha a yardokat, akkor talán még jobb is.

D.: Ha nem is vihar gyorsan, de a bekapott yardok tekintetében szerintem fejlődik a csapat a rotáció megfelelő, de nézzük részletesebben.

DL.: Szerintem CC (elit) viszi a hátán ezt az egységet, a többiek jól kiegészítik, lefoglal két embert folyamatosan, ezt a többiek megpróbálják kihasználni , ez többé kevésbé sikerül is. Egy ember nem csinál nyarat, de ha nem sérül meg, akkor ezt a színvonalat tudják hozni végig. SZVSZ egy átlagos sor ez, de amíg nem látszik addig jó nekünk. 😊
LB sor. Ez is egy jó átlag Minterrel, és Bucannonnal, amit tudnak azt hozzák. Talán még Minter kerülhetne többet labda közelbe, az javíthatna a teljesítményén. Az OLB szekció ha a veteránokkal is kiegészülve, de megvan, megfelelő a mélység is. Kicsit össze kellene kapni magukat sack-ek terén, és nem érhetné kritika ezt az egységet sem. Goldennél látok némi fejlődést, kezd egy kicsit agresszívabb lenni, ami jó, viszont nem csinál sack-et ami rossz. Remélhetőleg Freeney érkezésével, és Okafor visszatérésével több lehetősége lesz a rotációnak köszönhetően arra, hogy nyomjon egy két sack-et. Az egyértelmű, hogy Okafor-tól is sokkal több kell, knem kellenek a lecsúszott szerelései, de jöhetnének viszont a sackjei.
CB.: Kicsit vékonyka a keret, de van egy elit playa a poszton, és 2 nem olyan rossz játékos. A kapott yardok száma a levegőben ennek megfelelően elfogadható.
S: Itt is vannak playmaker játékosok, szerintem ez a csapat egyik legkomplettebb része, megbízhatóan szerelnek, az egy kicsit aggasztó, hogy elég sok takle-t kell megcsinálniuk, de ez már nem igazán fog javulni szerintem.

Szóval tele vagyunk jó játékosokkal, aránylag jók az eredménye, majd meglátjuk mi lesz, de szerintem kár előre károgni, és temetni a csapatot. Nekem kicsit most vagy soha érzésem van a szezonnal kapcsolatban, bár biztos túl elvakult vagyok.

Végezetül néhány stat, amit biztosan már láttatok, de hátha nem.:

Total offense: 3. Arizona Cardinals 417.4 y/g
Total diffense: 4. Arizona Cardinals 312.8 y/g

Nem tudom volt e már ilyen a csapat történetében. 😊
több mint 7 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 861 — Defender
gyerekek megvan a végeredmény 0-7 😊