Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Kiváncsi vagyok hogy Mike Jenkinsnek sima ACL vagy amellett valami más szakadása is van.Sajnos ő nem lesz Keim gyémántja idén.
több mint 8 éve
Első Palmer picknél nyomtam egy "miafaszt csinálsz Carson-t" és el is engedtem a meccset.Nagyon sanszos hogy újonc lesz PP másik oldalán a Pats ellen.
A futóink nagyon jók, a fal csiszolódhatna még jobban össze.
A Broncos ellen jöhet a Barkley show. 😀
több mint 8 éve
4l3x
230
Nem kell ezeket a meccseket annyira komolyan venni. Inkább most dobálja ki magából Palmer ezeket a rossz passzokat. A tavalyi előszezon se volt túl sikeres és mégis jól ment az alapszakaszban a csapatnak.
több mint 8 éve
Hááát nem volt valami fasza amit láthattunk..... Mármint CP-től. Remélem összekapja magát.Ettől függetlenül nem nézett ki olyan szarul a csapat.
Bethelt meg asszem elfelejthetjük mint kezdő corner.... maradjon csak ST ász.
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Mi a büdös fasz van már Palmerrel. El se kezdődött a szezon de már szétbasz az ideg. Kb 2 negyed alatt 3 Int két meccsen...😱
több mint 8 éve
Na Palmer megint odatette magát 😀
több mint 8 éve
Köszi srácok a gyors választ 😊Youtube -n fent van
Cubehead
Sziasztok!a 8. rész konkrétan fáááájt...
All or nothing-ot, hogyan tudom letölteni/megnézni? Sajnos nem engedi az amazon, hogy Mo-ról nézzem.
stzuiklo09
kisképernyős verzió:
www.youtube.com/channel/UCUjGPGGG3TR8KE4QWC6lj5A
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
itt is:www.youtube.com/channel/UClEMiHav6SPmI_QiFX8Y4IA
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
Sziasztok!a 8. rész konkrétan fáááájt...
All or nothing-ot, hogyan tudom letölteni/megnézni? Sajnos nem engedi az amazon, hogy Mo-ról nézzem.
stzuiklo09
kisképernyős verzió:
www.youtube.com/channel/UCUjGPGGG3TR8KE4QWC6lj5A
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Sziasztok!All or nothing-ot, hogyan tudom letölteni/megnézni? Sajnos nem engedi az amazon, hogy Mo-ról nézzem.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
ilyen pick-sexet is ritkán látni... ezt Palmer hogy nem vette észre?!Pick sex. Mondjuk én adom 😀
www.facebook.com/NFL/videos/10154113358421263/
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
ilyen pick-sexet is ritkán látni... ezt Palmer hogy nem vette észre?!www.facebook.com/NFL/videos/10154113358421263/
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
Sports Illustrated's Greg A. Bedard picked us to win the Super Bowl this year.www.si.com/nfl/2016/08/23/super-bowl-li-prediction-cardinals-over-steelers
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
Welcome back, Honey Badger! (remélem kitart a szezon végéig...)THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Cat Man 52ről becsűrte, yeeeeah!!!Ennyi örömünk legyen ha már más eddig nincs a ps-ben
Cardinalis
több mint 8 éve
Tudom, hogy előszezon meg még van idő, de nagyon nem vagyok boldog. :S
több mint 8 éve
hát most a kezdők is szarok voltak. okafornak a bicepszében elszakadt az ín (még a keddi edzésen), ha műteni fogják, vége a szezonjának, fitznek MCL húzódása van, semmi komoly.
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
Arians a korházba került hasi fájdalmak miatt.Darren Urban @Cardschatter 37 perccel ezelőtt
Coolearie
@AZCardinals coach Bruce Arians expected to be released from hospital today. Should be OK.
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Innen is jobbulást neki, remélem hamar talpra áll. Kezd kiveszni az ő throwback stílusa a ligából.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Arians a korházba került hasi fájdalmak miatt.
több mint 8 éve
a kezdők jók voltak, a backupok kevésbé.Brandon Williamst megverték párszor, meg Humphries se tudta nagyon tartani Macket (suprise)
több mint 8 éve
Állítólag lesz valami meccs ma éjjel.A kezdők 10-12 snap-et kapnak majd jön Stanton egy picit majd Matt Barkley kezébe kerül a laszti. Coker majd a negyedik negyedben villoghat.
Goodwin fogja hívni az offense playeket (a második és negyedik meccseken is).
A lényeg hogy ne sérüljön meg senki.
Ha ezt elolvastad már többet foglalkoztál a meccsel mint amennyit érdemes.