Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Csak Kottonon ment el 2... a bírókról ne is beszéljünk. De a sportban nincs ha.... több TD-t kell szerezni és akkor nem a kulcsszitubanbefosokésmégharmincrólismellérúgom kickerünkön megy el a meccs. Koncentrálunk a draftra 😊Ott minden megnyert meccs számít, főleg otthoni közönség előtt. De amúgy ja, jobban érdekel már hogy mi lesz vagy ki lesz jövőre. Miközben nem bírom ki hogy ne számolgassam, mi van ha csak egy-két meccs megy el a bírókon... De azt hiszem, látva a tüzet a KC-ban, Broncosban meg a többi élcsapatban (tudom pont AFC-sek), hogy nem lettünk volna elég harapósak a PO-hoz.győőőőőztünk!!!!Most már azt mondom kár érte. 😊
Cardinalis
silent7939
harras
több mint 9 éve
Ott minden megnyert meccs számít, főleg otthoni közönség előtt. De amúgy ja, jobban érdekel már hogy mi lesz vagy ki lesz jövőre. Miközben nem bírom ki hogy ne számolgassam, mi van ha csak egy-két meccs megy el a bírókon... De azt hiszem, látva a tüzet a KC-ban, Broncosban meg a többi élcsapatban (tudom pont AFC-sek), hogy nem lettünk volna elég harapósak a PO-hoz.győőőőőztünk!!!!Most már azt mondom kár érte. 😊
Cardinalis
silent7939
több mint 9 éve
győőőőőztünk!!!!Most már azt mondom kár érte. 😊
Cardinalis
több mint 9 éve
nagyon számítottam Rátok! Köszi! 😊
több mint 9 éve
győőőőőztünk!!!!
több mint 9 éve
Nem vagyok erős angolból, de ez a cím talán Freudi elszólás az azcardinalson ?"Cardinals Need Introspection To Pay Off"
több mint 9 éve
Ha amúgy sima zakó lesz ma.hasonlóra számítok, mint a Falcons ellen, első félidőben még tartjuk magunkat, aztán az offense nem tud annyi pontot feltenni, mint kéne, és a Redskins offense bedarálja a védelmet
silent7939

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Ha amúgy sima zakó lesz ma.
több mint 9 éve
Mennyit számít, hogyan játszik a csapat. A legutóbbi meccs(ek) óta szinte nulla a fórumaktivitás 😕Szerintem meg tartsuk magunkat a top10-ben... Mármint ami a draftot érinti. Az sem zavarna ha nem nyerünk több meccset csak ne az O falba húzzunk mert az nem jött be az elmúlt 10 évben 😁
Azért Gameday!
Én már nem várok semmit, PO esély úgyis elszállt rég, de azért végre jó lenne egy meglepetés W 😊
csongi
több mint 9 éve
Mennyit számít, hogyan játszik a csapat. A legutóbbi meccs(ek) óta szinte nulla a fórumaktivitás 😕Azért Gameday!
Én már nem várok semmit, PO esély úgyis elszállt rég, de azért végre jó lenne egy meglepetés W 😊
több mint 9 éve
Amíg lesznek visszanézhetetlen illetve challenge-elhetetlen szituációk illetve amíg pl nem definiálják pontosan mi számít elkapásnak, addig semmi sem fog változni. De még mindig sokkal kevesebb a szubjektivitás mint a gurulós fociban.Sajnos Palmeren már a tavalyi három utolsó meccsen látszott, ő nem gyűrűnyerő típus. Bíráskodás: ha most, hogy már alaposan segítettek kicsinálni magunkat elkezdenek nekünk fújni, na az rosszabb lenne mintha következetesen végig minket taposnának a zebrák a szezonban, az kevésbé lenne megalázó.Meccsek mentek el a csíkos lovakon, úgyhogy bekaphatja az összes. Gusztustalan, ahogy egy két csapatnak odafújnak, ez tönkreteszi az NFL-t. Pont azért kedveltem ezt a játékot, mert minden olyan egyértelműnek tűnt, és nem nagyon volt kibúvó, erre bevezettek egy sor olyan szabályt, ami nem egyértelmű, és ez lehetőséget ad a bíróknak, hogy egy egy ítéletet úgy lássanak ahogy akarnak, ahogy nekik tetszik, és azt a csapatot hátráltassák, amelyiket ők akarják.
harras
Szánalom ez a szezon, és ebből a szempontból egyre csak szánalmasabbak lesznek az elkövetkezendő szezonok, amíg nem lesz változás a szemléletben.
Sajnos....
Leon78
Ja és pl egy holding vagy DPI/OPI mindig teljesen bírófüggő lesz, sokszor akkora szabálytalanságokat nem zászlóznak, hogy fogom a fejem (pl az a pick 6-et megelőző endzone holding).
Szerkesztette: csongi
több mint 9 éve
Sajnos Palmeren már a tavalyi három utolsó meccsen látszott, ő nem gyűrűnyerő típus. Bíráskodás: ha most, hogy már alaposan segítettek kicsinálni magunkat elkezdenek nekünk fújni, na az rosszabb lenne mintha következetesen végig minket taposnának a zebrák a szezonban, az kevésbé lenne megalázó.Meccsek mentek el a csíkos lovakon, úgyhogy bekaphatja az összes. Gusztustalan, ahogy egy két csapatnak odafújnak, ez tönkreteszi az NFL-t. Pont azért kedveltem ezt a játékot, mert minden olyan egyértelműnek tűnt, és nem nagyon volt kibúvó, erre bevezettek egy sor olyan szabályt, ami nem egyértelmű, és ez lehetőséget ad a bíróknak, hogy egy egy ítéletet úgy lássanak ahogy akarnak, ahogy nekik tetszik, és azt a csapatot hátráltassák, amelyiket ők akarják.
harras
Szánalom ez a szezon, és ebből a szempontból egyre csak szánalmasabbak lesznek az elkövetkezendő szezonok, amíg nem lesz változás a szemléletben.
Sajnos....
több mint 9 éve
Sajnos Palmeren már a tavalyi három utolsó meccsen látszott, ő nem gyűrűnyerő típus. Bíráskodás: ha most, hogy már alaposan segítettek kicsinálni magunkat elkezdenek nekünk fújni, na az rosszabb lenne mintha következetesen végig minket taposnának a zebrák a szezonban, az kevésbé lenne megalázó.
több mint 9 éve
Legyen úgy 😊Most néztem, bár még nem sok jelentősége van, de jelenleg TOP10-ben draftolnánk. 😊Ez a helyzet nem biztos h túl sokat fog változni a sorsolást elnézve☺
silent7939
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Most néztem, bár még nem sok jelentősége van, de jelenleg TOP10-ben draftolnánk. 😊Ez a helyzet nem biztos h túl sokat fog változni a sorsolást elnézve☺
silent7939
több mint 9 éve
Most néztem, bár még nem sok jelentősége van, de jelenleg TOP10-ben draftolnánk. 😊
több mint 9 éve
Persze akkor szop a Hawks meg mindenki a csoportban, amikor mi is. Igazán nem lett volna nagy dolog idén is vinni a csoportot, "csak" ehhez az kellett volna hogy ne essen szét az O meg a ST.Good old NFC West 😊
több mint 9 éve
Offense nélkül elég nehéz sajnos
több mint 9 éve
fuzovelkifele.com/2016/11/24/boom-or-bust-nkemdiche-arizona-cardinals/Idei elsőkörös húzásunk is nagy bustnak néz ki, fasza év lett ez a 2016.A "dress code" betartása se megy neki, pedig az nem egy nagy feladat.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000745195/article/bruce-arians-unhappy-with-rookie-robert-nkemdiche
csongi
4l3x
Lehet olvasták a fórumot...
több mint 9 éve
Idei elsőkörös húzásunk is nagy bustnak néz ki, fasza év lett ez a 2016.A "dress code" betartása se megy neki, pedig az nem egy nagy feladat.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000745195/article/bruce-arians-unhappy-with-rookie-robert-nkemdiche
csongi
több mint 9 éve
Idei elsőkörös húzásunk is nagy bustnak néz ki, fasza év lett ez a 2016.több mint 9 éve
Arians amúgy a görög foci kedvelője, még a mérlegük is ugyanaz, mint a válogatott formációjaMert pihent vagy 😊
| (miért jutnak ilyenek eszembe 17 óra meló után? 😀) |
Löfli
több mint 9 éve
Arians amúgy a görög foci kedvelője, még a mérlegük is ugyanaz, mint a válogatott formációjaSzerintem aludj egyet 😊
| (miért jutnak ilyenek eszembe 17 óra meló után? 😀) |
Löfli
több mint 9 éve
Arians amúgy a görög foci kedvelője, még a mérlegük is ugyanaz, mint a válogatott formációja| (miért jutnak ilyenek eszembe 17 óra meló után? 😀) |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Valahogy még mindig azt érzem, hogy valahogy meglesz a PO, és jó lesz a szezon. Ennyi balfaszkodás, bírói szerencsétlenkedés, és össznépi töketlenkedés után csak jobb jöhet. A következő meccs sorsdöntő lesz számunkra.Nem akarlak elkeseríteni de ha maradunk a realitás talaján akkor be kell látnunk hogy ez a vonat már elment. Azoknak a csapatoknak akik jelenleg WC poziba vannak van 2 győzelem előnyük plusz a Vikes aki 6-4-en áll ráadásul még a Tampa is ott figyel előttünk 5-5-el.
Leon78
Nekünk hátra van a:
Falcons
Redskins
Dolphins
Saints
Hox
Rams
Szerintem ezek közül hozhatjuk a Saints és a Rams ellenit. Jelenleg kb ennyire "jó", de ink elég az O-nk. Max még 1 W-t tudok elképzelni a Miami ellen, de azt is inkább bukóra veszem. Sajnos ez a reális jelenleg.