Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
A Pats-re gondoltam.Elnézve a pats texanst nem is olyan gáz hogy kikaptunk...... Iszonyat jó ez a csapat.mármint a Cardinals, a Pats, vagy a Texans? 😛
silent7939
Löfli
több mint 8 éve
Elnézve a pats texanst nem is olyan gáz hogy kikaptunk...... Iszonyat jó ez a csapat.Azért a Texans nem egy Cardinals szint
silent7939
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Elnézve a pats texanst nem is olyan gáz hogy kikaptunk...... Iszonyat jó ez a csapat.mármint a Cardinals, a Pats, vagy a Texans? 😛
silent7939
több mint 8 éve
Elnézve a pats texanst nem is olyan gáz hogy kikaptunk...... Iszonyat jó ez a csapat.
több mint 8 éve
de ha Fitz nem vonul vissza év végén, akkor hogy tudod meg, hogy megfelelő-e no.1 WR-nek? FA lesz, és valakinél tényleg tud első számú elkapó lenni szerintem, aki ad is neki annyi pénzt, mi szerintem ezért a produkcióért nem akarunk olyan hatalmas összeget rákölteniIgen tudom és baromi tehetséges játékos, csak azt mondom h pl. az ilyen eldőlt meccseken mint a mostani, miért nem kap több labdát had játszon ő is egy kicsit az ilyen 40 vs kevés meccseken. Floyd am szintúgy baromi tehetséges, zseniális kezei vannak, de vmi mintha hiányozna belőle, lehet csak ő is kevésszer van célba véve. Majd akkor fog kiderülni mikor Fitz már nem lesz pályán h megfelel-e N1 wr-nek a potenciál mindenesetre kurvára megvan benne. Sztem első körben tuti h nem húzunk wr-t max. 3-4kör, felesleges tele vagyunk elkapóval. Viszont a 7millát én is sokallom ezekérz a számokért amit hoz egyenlőre.Ellington rookie contract-ban van még és ráadásul apróért meg egy tál szotyiért. Harmadik számúnak nem is kívánhatnánk jobbat. Abszolút érthető hogy vigyázunk rá mert szerintem jelentős minőségi hanyatlás nélkül tudna előlépni ha a J&J duóból valamelyik kidől. Bár ez csak az én koncepcióm arra hogy miért nincs használva.Nem vagy egyedül. A két Johnson elviszi a boltot, Ellingtonnak már nem jut annyi szerep.Lehet egyedül leszek a véleményemmel, de én nem hiányolom Ellingtont.Ez a Cooper már most többet tett le az asztalra mint amelyiket elcseréltük a Patsbe 😊Azért örültem volna Ellington is több carryt kap. Második félidőben legalább. Előbb utóbb le fog lépni de akkor inkább ő maradjon CJ már a koránál fogva is.
Winston nagyon nem érezte ezt a meccset pedig nyomás az nem nagyon volt rajta pedig a Bucs OL nem ligaelit.
Tony Jefferson továbbra is állat. Branch pedig a fantasy tulajok álma. 😊
David Johnsonra ki fogunk fogyni a szavakból ha továbbra is így nyomja. Jó volt látni többet CJ-t futni.
Önbizalom növelőnek jó volt ez a meccs.
Vasárnap korai meccs Buffaloban.
Fucu
Ka'deemCarey25
4l3x
csongi
Ami jobban foglalkoztat, vagy zavar az az hogy Floyd utolsó évébe lépett és nem túl meggyőző a produkciója ahhoz hogy ha Larry visszavonúl elsőszámú WR-ként lehessen róla beszélni. Gondolom nem véletlen hogy eddig nem hosszabított vele a vezetőség. Azon sem lepődnék meg ha egy első körös WR jönne megint a drafton. Mindenesetre Floyd baromira nem éri meg azt az évi 7.3 millát amit kap.
silent7939
Ka'deemCarey25
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Igen tudom és baromi tehetséges játékos, csak azt mondom h pl. az ilyen eldőlt meccseken mint a mostani, miért nem kap több labdát had játszon ő is egy kicsit az ilyen 40 vs kevés meccseken. Floyd am szintúgy baromi tehetséges, zseniális kezei vannak, de vmi mintha hiányozna belőle, lehet csak ő is kevésszer van célba véve. Majd akkor fog kiderülni mikor Fitz már nem lesz pályán h megfelel-e N1 wr-nek a potenciál mindenesetre kurvára megvan benne. Sztem első körben tuti h nem húzunk wr-t max. 3-4kör, felesleges tele vagyunk elkapóval. Viszont a 7millát én is sokallom ezekérz a számokért amit hoz egyenlőre.Ellington rookie contract-ban van még és ráadásul apróért meg egy tál szotyiért. Harmadik számúnak nem is kívánhatnánk jobbat. Abszolút érthető hogy vigyázunk rá mert szerintem jelentős minőségi hanyatlás nélkül tudna előlépni ha a J&J duóból valamelyik kidől. Bár ez csak az én koncepcióm arra hogy miért nincs használva.Nem vagy egyedül. A két Johnson elviszi a boltot, Ellingtonnak már nem jut annyi szerep.Lehet egyedül leszek a véleményemmel, de én nem hiányolom Ellingtont.Ez a Cooper már most többet tett le az asztalra mint amelyiket elcseréltük a Patsbe 😊Azért örültem volna Ellington is több carryt kap. Második félidőben legalább. Előbb utóbb le fog lépni de akkor inkább ő maradjon CJ már a koránál fogva is.
Winston nagyon nem érezte ezt a meccset pedig nyomás az nem nagyon volt rajta pedig a Bucs OL nem ligaelit.
David Johnsonra ki fogunk fogyni a szavakból ha továbbra is így nyomja. Jó volt látni többet CJ-t futni.
Fucu
Ka'deemCarey25
4l3x
csongi
Ami jobban foglalkoztat, vagy zavar az az hogy Floyd utolsó évébe lépett és nem túl meggyőző a produkciója ahhoz hogy ha Larry visszavonúl elsőszámú WR-ként lehessen róla beszélni. Gondolom nem véletlen hogy eddig nem hosszabított vele a vezetőség. Azon sem lepődnék meg ha egy első körös WR jönne megint a drafton. Mindenesetre Floyd baromira nem éri meg azt az évi 7.3 millát amit kap.
silent7939
több mint 8 éve
Ellington rookie contract-ban van még és ráadásul apróért meg egy tál szotyiért. Harmadik számúnak nem is kívánhatnánk jobbat. Abszolút érthető hogy vigyázunk rá mert szerintem jelentős minőségi hanyatlás nélkül tudna előlépni ha a J&J duóból valamelyik kidől. Bár ez csak az én koncepcióm arra hogy miért nincs használva.Nem vagy egyedül. A két Johnson elviszi a boltot, Ellingtonnak már nem jut annyi szerep.Lehet egyedül leszek a véleményemmel, de én nem hiányolom Ellingtont.Ez a Cooper már most többet tett le az asztalra mint amelyiket elcseréltük a Patsbe 😊Azért örültem volna Ellington is több carryt kap. Második félidőben legalább. Előbb utóbb le fog lépni de akkor inkább ő maradjon CJ már a koránál fogva is.
Fucu
Ka'deemCarey25
4l3x
csongi
több mint 8 éve
Nem vagy egyedül. A két Johnson elviszi a boltot, Ellingtonnak már nem jut annyi szerep.Lehet egyedül leszek a véleményemmel, de én nem hiányolom Ellingtont.Ez a Cooper már most többet tett le az asztalra mint amelyiket elcseréltük a Patsbe 😊Azért örültem volna Ellington is több carryt kap. Második félidőben legalább. Előbb utóbb le fog lépni de akkor inkább ő maradjon CJ már a koránál fogva is.
Fucu
Ka'deemCarey25
4l3x
több mint 8 éve
4l3x
230
Lehet egyedül leszek a véleményemmel, de én nem hiányolom Ellingtont.Ez a Cooper már most többet tett le az asztalra mint amelyiket elcseréltük a Patsbe 😊Azért örültem volna Ellington is több carryt kap. Második félidőben legalább. Előbb utóbb le fog lépni de akkor inkább ő maradjon CJ már a koránál fogva is.
Fucu
Ka'deemCarey25
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Ez a Cooper már most többet tett le az asztalra mint amelyiket elcseréltük a Patsbe 😊Azért örültem volna Ellington is több carryt kap. Második félidőben legalább. Előbb utóbb le fog lépni de akkor inkább ő maradjon CJ már a koránál fogva is.
Fucu
több mint 8 éve
Ez a Cooper már most többet tett le az asztalra mint amelyiket elcseréltük a Patsbe 😊Winston nagyon nem érezte ezt a meccset pedig nyomás az nem nagyon volt rajta pedig a Bucs OL nem ligaelit.
több mint 8 éve
új szintre emelték a jelmezeket a kukás QB challenge-ben 😀twitter.com/AZCardinals/status/777560949603512320
több mint 8 éve
GameDay!!!! Sok pontos gunslinger játékot és meccset várok 😃 és nyerünk 45-38-ra.
több mint 8 éve
FunHun
1 482
Szegény Lanet Edelmen kiütötte rendesen...igen, Jeremy Lane volt, aki élete első NFL interceptionjénél (éppen egy SB-on) elszakadt a térdszalagja és eltört a keze 😕a Super Bowlon is borzalmasan játszott ha jól emlékszem azon sérült meg az egy CB egy Brady INT utánEzt már le se mertem írni 😁de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Meglátjuk mi lesz vele itt.
Fucu
silent7939
Höri
silent7939
Heisman Trophy
braxa88
több mint 8 éve
Amúgy Tony Jefferson is állat volt de ő is hibázott egyszer-kétszer.Csak a snapszámokat néztem. Kezdő volt?
Fucu
Mert preseasonben nem olvastam sehol, hogy az lesz.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
igen, Jeremy Lane volt, aki élete első NFL interceptionjénél (éppen egy SB-on) elszakadt a térdszalagja és eltört a keze 😕a Super Bowlon is borzalmasan játszott ha jól emlékszem azon sérült meg az egy CB egy Brady INT utánEzt már le se mertem írni 😁de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
silent7939
Höri
silent7939
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Igen, aztán mentek Simonra a passzok rendesen 😊a Super Bowlon is borzalmasan játszott ha jól emlékszem azon sérült meg az egy CB egy Brady INT utánEzt már le se mertem írni 😁de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
silent7939
Höri
silent7939
Heisman Trophy
több mint 8 éve
a Super Bowlon is borzalmasan játszott ha jól emlékszem azon sérült meg az egy CB egy Brady INT utánEzt már le se mertem írni 😁de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
silent7939
Höri
silent7939
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Ezt már le se mertem írni 😁de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
silent7939
Höri
több mint 8 éve
de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
silent7939
több mint 8 éve
Tharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
Fitz 100 TD-je 😊2014-es év a kakukktojás a mindösszesen két szem Fitz TDvel...
twitter.com/CardsMarkD/status/775772789739356160
Löfli
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Tharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Meglátjuk mi lesz vele itt.