Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
végülis játszhatna nálatok Gabbert is, szal annyira nem szar a helyzetÁhhh nem kell az... most jön 3 főműsoridős meccs... azokon mindig jók vagyunk. Oh wait! Mégsem 😀
petey
több mint 8 éve
végülis játszhatna nálatok Gabbert is, szal annyira nem szar a helyzet
több mint 8 éve
A Pats-et nullázza a Bills, a Jags megveri a Coltsot, a Panthers és mi meg bukdácsolunk a tavalyi menet után. Ilyen az NFL 😊
több mint 8 éve
Gabó ne forgasd ki a szavaim 😊 Arra gondoltam hogy O oldalon nincs akkor tanácstalanság, van koncepció abban amit játszotok, míg nálunk jelenleg ennek halován szikráját sem látni. Nálatok a secondary tűnik homálynak, ha az rendben lesz akkor feltámoadtok 😊Meh? Most lettünk rommá alázva a sporttv nyilvánossága előtt 😊 Bár végül is az nem tanácstalanság, ha szar vagy, ebben van igazság 😊Üdv a klubban 😊Én nálatok nem látok akkora tanácstalanságot.
Hosszú még a szezon, lesznek itt még nagy feltámadások és pofára esések, szinte biztos vagyok benne, hogy vagy ti, vagy mi például magunkhoz térünk. A kérdés csak annyi, hogy ki és mikor 😊
gabokocka
silent7939
gabokocka
több mint 8 éve
Meh? Most lettünk rommá alázva a sporttv nyilvánossága előtt 😊 Bár végül is az nem tanácstalanság, ha szar vagy, ebben van igazság 😊Üdv a klubban 😊Én nálatok nem látok akkora tanácstalanságot.
Hosszú még a szezon, lesznek itt még nagy feltámadások és pofára esések, szinte biztos vagyok benne, hogy vagy ti, vagy mi például magunkhoz térünk. A kérdés csak annyi, hogy ki és mikor 😊
gabokocka
silent7939
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Üdv a klubban 😊Én nálatok nem látok akkora tanácstalanságot.
gabokocka
több mint 8 éve
Üdv a klubban 😊Hosszú még a szezon, lesznek itt még nagy feltámadások és pofára esések, szinte biztos vagyok benne, hogy vagy ti, vagy mi például magunkhoz térünk. A kérdés csak annyi, hogy ki és mikor 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Annyira el voltam keseredve hogy az első félidő után kinyomtam mindent.... ez nagyon nagyon gáz.... a második meccs ahol olyan szinten outcoachingolják BA támadósorát hogy fájdalmas nézni. Ami feltűnt hogy elvileg baromi jó elkapóink vannak és mégis képtelenek elszakadni a cornerektől.... függetlenül attól hogy ki az. Nem akarok fikkantani mert az öreg nagy varázsló, de mintha az ami az előző szezonban működött az most abszolút nem, vagy meg sem próbáljuk, vagy nagyon durván átlátszó. Az egész olyan mintha nem lenne normális playbook. Azt már meg sem említem hogy abszolút hülye hívásai vannak.... az endzone sarkába Brown futja a routot??? Ez komoly? Az 1 fejjel magasabb cornerek mögé? Miért nem JJ Nelson baszki? És ezt megjátszuk kétszer is... Nem tudom mi az mi elromlott, de most nem egy rövid ht kellene hanem egy Bye week, de arra várhatunk.Futva nem de passzolva igen Keenum által... 😀Basszus.... Ettől féltem 😁Ugye ma nem leszünk szetfutva és szét sackelve?de
silent7939
Löfli
silent7939
Botrány volt ahogy a kulcs szituációkban a fasz rossz végén voltunk (saját hibánkból).
Palmer agyrázkódás gyanú ráadásul rövid héten. Tehát lelkileg van idő felkészülni hogy Stanton kezd a 49ers ellen.
Twitteren írtam hogy csapattal szembeni idei elvárásaimat szépet kibasztam a kukába.
Innentől nekem minden győzelem ajándék.
Fucu
Palmert meg ideje nyugdíjazni. Varázsolt 3 évig, de úgy néz ki kiürült a tank. Stantont el kell felejteni és remélem BA nem gondolja komolyan amit modott hogy CP visszavonulása után megkapja a lehetőséget. Hozni kell egy első körös QB-t nincs mese. Eddig tudtunk a zavarosban halászni.
Amúgy nem tudom észre vette-e valaki de az első félidőben komoly zavar és meg nem értés volt a védelemben is. Írtam is az eredménykövetőben. Közvetlen utánna jött is a nagy play Britt-től. Ugyhogy ott sincs minden rendben.
A PO elment... sosem voltunk arról híresek hogy fel tudtunk állni és ezek nem csak épphogy zakók voltak hanem le lettünk játszva a pálya minden szegmensében.
Bocs ha hosszú volt, de kijött.
több mint 8 éve
Akkor újratervezés. Csoportgyőzelem ebből már nem lesz, valószínűleg a playoffot is a kanapéról nézi a csapat januárban. El kell gondolkodni az irányítókérdésen is, mert látszik hogy Stanton a büdös életben nem lesz stabil kezdő, Palmer meg ha így folytatja, lehet hogy az utolsó idényét tolja.
több mint 8 éve
Futva nem de passzolva igen Keenum által... 😀Basszus.... Ettől féltem 😁Ugye ma nem leszünk szetfutva és szét sackelve?de
silent7939
Löfli
silent7939
Botrány volt ahogy a kulcs szituációkban a fasz rossz végén voltunk (saját hibánkból).
Palmer agyrázkódás gyanú ráadásul rövid héten. Tehát lelkileg van idő felkészülni hogy Stanton kezd a 49ers ellen.
Twitteren írtam hogy csapattal szembeni idei elvárásaimat szépet kibasztam a kukába.
Innentől nekem minden győzelem ajándék.
több mint 8 éve
Basszus.... Ettől féltem 😁Ugye ma nem leszünk szetfutva és szét sackelve?de
silent7939
Löfli
több mint 8 éve
Ugye ma nem leszünk szetfutva és szét sackelve?de
silent7939
több mint 8 éve
Ugye ma nem leszünk szetfutva és szét sackelve?
több mint 8 éve
Ezt is megéltük.... Fantasyben Palmert padra tettem és Bortlest állítottam be helyette...
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
NFL16 órája ·
🚨 INTERCEPTION OF THE YEAR ALERT! 🚨
Patrick Peterson is unreal. #AZvsBUF
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Nflről volt szó, nem collegeról.www.youtube.com/watch?v=ud2DPXoMSVk#t=12Johnny "real football" HekkerDustin Colquitt a legnagyobb király.King sztem a legjobb.Tényleg, ismer valaki egyáltalán hasonló kalibert punter poszton? Nekem senki sem ugrik be 😊Lechler, Lee
csongi
mustaine
Ka'deemCarey25
empty taxi
alatriste
empty taxi
Liverpool Fc
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=ud2DPXoMSVk#t=12Johnny "real football" HekkerDustin Colquitt a legnagyobb király.King sztem a legjobb.Tényleg, ismer valaki egyáltalán hasonló kalibert punter poszton? Nekem senki sem ugrik be 😊Lechler, Lee
csongi
mustaine
Ka'deemCarey25
empty taxi
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Johnny "real football" HekkerDustin Colquitt a legnagyobb király.King sztem a legjobb.Tényleg, ismer valaki egyáltalán hasonló kalibert punter poszton? Nekem senki sem ugrik be 😊Lechler, Lee
csongi
mustaine
Ka'deemCarey25
empty taxi
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Jött Ryan Quigley (P), nem sokkal jobb, mint Butler... jött még Aaron Brewer (LS), remélem annyit lesz hírekben, mint anno Mike Leach. Alani Fua (LB) IR, és leigazoltuk Joplo Bartut (szintén LB)
több mint 8 éve
www.profootballhof.com/players/ray-guy/Én inkább arra gondoltam, hogy vannak-e punter legendák, akiket sokáig emlegetnek. Hall of Famer long snapperről vagy punterről nem nagyon beszél soha senki 😊Dustin Colquitt a legnagyobb király.Most a meccsen rugott megint kezdesnek egyet felpalyarol, es addig volt a levegoben, meg olyan pontos volt, hogy a fel yardosukon szedtuk fol. Na onnan vezethetnek drive-ot. De rajta kivul is vannak kivalo punterek, csak ez ilyen szakma, nem ismeri oket senki. Ezert mennek a viccek, hogy a "punter is ember", stb.
empty taxi
ulpianus
csongi
több mint 8 éve
Én inkább arra gondoltam, hogy vannak-e punter legendák, akiket sokáig emlegetnek. Hall of Famer long snapperről vagy punterről nem nagyon beszél soha senki 😊Dustin Colquitt a legnagyobb király.Most a meccsen rugott megint kezdesnek egyet felpalyarol, es addig volt a levegoben, meg olyan pontos volt, hogy a fel yardosukon szedtuk fol. Na onnan vezethetnek drive-ot. De rajta kivul is vannak kivalo punterek, csak ez ilyen szakma, nem ismeri oket senki. Ezert mennek a viccek, hogy a "punter is ember", stb.
empty taxi
ulpianus
több mint 8 éve
Dustin Colquitt a legnagyobb király.Most a meccsen rugott megint kezdesnek egyet felpalyarol, es addig volt a levegoben, meg olyan pontos volt, hogy a fel yardosukon szedtuk fol. Na onnan vezethetnek drive-ot. De rajta kivul is vannak kivalo punterek, csak ez ilyen szakma, nem ismeri oket senki. Ezert mennek a viccek, hogy a "punter is ember", stb.
empty taxi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Butlernél a liga 95%-ának jobb puntere van, abban azért szten egyetértünk☺King sztem a legjobb.Nagyot rug, tul is rugja a STet, az idozitessel is vannak gondjai. Mondtam mar, hogy jo nagyokat rug?
Ka'deemCarey25
Akkor mar inkàbb Lecher, ha a karrierjet nezzuk.
Vannak kivalo punterek, akik eveken at jok. Nem is egy.
ulpianus
több mint 8 éve
Dustin Colquitt a legnagyobb király.King sztem a legjobb.Tényleg, ismer valaki egyáltalán hasonló kalibert punter poszton? Nekem senki sem ugrik be 😊Lechler, Lee
csongi
mustaine
Ka'deemCarey25
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...