NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
159
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
78
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
63
14
22:25
San Francisco 49ers - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
jól futott... be volt szarva de mentJót röhögtem , mikor azt mondták, hogy ő mekkora atléta. inkább csak a pass rush elől menekül. De egyelőre jó. Már-már 2 évvel ezelőtti Kaeprnick.
Josszi
több mint 9 éve
ilyen drive-ot nem vezettünk két hónapja..ok. fejezzük is be!
ASR10
több mint 9 éve
ASR10
135
ilyen drive-ot nem vezettünk két hónapja..
több mint 9 éve
ASR10
135
kicsit vártam, hogy harmadikra is futunk.. 😀
több mint 9 éve
azt számolgattam ma, hány olyan játékosunk volt, aki tőlünk elment, és a mai napon erős játékot mutatott... Ginn Jr, Crabtree... miért van, hogy ezek a játékosok nálunk nem tudtak érvényesülni, máshol meg jól teljesítenek?
több mint 9 éve
nekem Errort ír kia zunox-szal mi van?
peteya zunox-szal mi van?nekem megy
petey
SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Lynch, Armstead sack
több mint 9 éve
épp meg akartam dícsérni a defense-t...na jó, meg is dícsérem őket 😊 remélem kitart ez a lelkesedés, és erő
szaszia
több mint 9 éve
Wow, a 49ers D viszont harap rendesen.
több mint 9 éve
épp meg akartam dícsérni a defense-t...
több mint 9 éve
Egyből jöttek a flashbackek.a bemutatkozó drive ígéretes volt 😀üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉Blaine 4 the win!
ASR10
iktriad
ASR10
több mint 9 éve
ASR10
135
a bemutatkozó drive ígéretes volt 😀üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉Blaine 4 the win!
ASR10
iktriad
több mint 9 éve
Az első drive gabbertösre sikerült.
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Tisztára úgy érzem magam, mint Darwin Galapagoson.igaz, ki nem hagynám BG-t ma..😀üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉én most inkább kíváncsi érdeklődőnek minősíteném magunkat....
ASR10
szaszia
ASR10
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Josszi
3 366
tényleg van egy ilyen érzés bennem is.. elöbb néztem Willis instagramját... érdekes volt..üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉én most inkább kíváncsi érdeklődőnek minősíteném magunkat....
ASR10
szaszia
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
ASR10
135
igaz, ki nem hagynám BG-t ma..😀üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉én most inkább kíváncsi érdeklődőnek minősíteném magunkat....
ASR10
szaszia
több mint 9 éve
üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉Blaine 4 the win!
ASR10