San Francisco 49ers - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
Nem létezik, hogy ez megvolt...nem is volt, nem is értem, hogy a bíró mit nézett. mondjuk, hogy talál e bizonyítékot.....
Jakehomer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nem létezik, hogy ez megvolt...mert? átlátsz a tömegen?
Jakehomer
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
tomsula is egy kretén, ez a falcons O ellen nekimenni....
több mint 10 éve
jééé Vance elkapta....
több mint 10 éve
ilyen játékkal esélyünk sincs bárkit is megverni még az idényben...

több mint 10 éve
mondjuk látszik, hogy amikor messzebb nézelődik ryan nincs célpont, williams, hardy, white nemtom mit csinál, de leginkább kurvára nem elszakad. így marad jj és/vagy a fos...
több mint 10 éve
most már kell felrakni pontot a táblára!Még le is vehettek hármat akkor is nyertek. 😀
Alabama Niners
több mint 10 éve
most már kell felrakni pontot a táblára!
több mint 10 éve
Mindenki JJ-re várja a labdát, Ryan másfelé se néz. Amikor meg kéne a screen vagy checkdown, akkor sehol és jön a sack.
több mint 10 éve
Tartthatatlan, még mindigJó kis hard hitter safety, Bethea mehet isten hírével (nem tudom, mennyibe fájna a kivágása)
dankodavid
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Tartthatatlan, még mindigFCS powa!!!
dankodavid
több mint 10 éve
Sok esélye volt Freemannek Bowman ellen 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Sok lesz az.egy 2022-es 12. kört.kár h nem került tradere... mcTrade? Mire? Zsák krumpli, fél pár lyukas zokni? Mit kapnánk érte, de tényleg?😀
Josszi
dankodavid
Alabama Niners
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
egy 2022-es 12. kört.kár h nem került tradere... mcTrade? Mire? Zsák krumpli, fél pár lyukas zokni? Mit kapnánk érte, de tényleg?😀
Josszi
dankodavid
több mint 10 éve
Na újabb lehetőség arra, hogy ne szerezzünk pontokat. Pláne hogy ilyen mélyről jövünk.dobáljukl fel jj-re hátha egy bejön, ezzel a checkdownos faszsággal semmire nem megyünk úgyse
deadmike
több mint 10 éve
kár h nem került tradere... mcTrade? Mire? Zsák krumpli, fél pár lyukas zokni? Mit kapnánk érte, de tényleg?😀
Josszi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Na újabb lehetőség arra, hogy ne szerezzünk pontokat. Pláne hogy ilyen mélyről jövünk.
több mint 10 éve
kint cigiztem nem láttam pontosan, miért volt pf. nem helmet to helmet volt, a vállánál ütötte meg....Felcsúszott, és hozzáért a sisakhoz.
peach
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
az most érdekes lesz, hogy ugyanaz a D ellen ki mit produkál. QB háború ON 😊 ... basszus, nagyon nem bírnám, ha most Kap-pel elmenne a meccs. Felrobbanna az öltöző.ennél jobban? odalesz a csilivili stadion
szaszia
több mint 10 éve
That akward moment, amikor Gabbert kiszedése a meccsből nyitja meg a W esélyét az ellenfélnek.menjél már a faszságaiddal 😀
iktriad