San Francisco 49ers - Atlanta Falcons
több mint 4 éve
Jimmy G 72 yard,abból 61 Kittlenek...kb. mint a második Cards meccs. ott is ilyen pusztulat volt az első félidő
Oregon88
több mint 4 éve
Coleman egy szuszra többet futott, mint ahány passzolt yardja van eddig Gerappának.életben tartja az ellenfelem fantasy-ben...
Niner Empire
több mint 4 éve
Oregon88
423
Jimmy G 72 yard,abból 61 Kittlenek...
több mint 4 éve
Coleman egy szuszra többet futott, mint ahány passzolt yardja van eddig Gerappának.Mert mindenki > Gucci Garopp.
Niner Empire
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Coleman egy szuszra többet futott, mint ahány passzolt yardja van eddig Gerappának.
több mint 4 éve
pfff false start, jó lesz ez a szünetnyugodtan, csak a faszért kell személyeskedni. 1 be nem fújt holding. közben Bosát ketten nem bírják visszahúzni de sehol sárga. na én meg ezen nevetek. 😊frusztrált vagy?Dehogy, csak kacagnom kell
petey
diceman
engedd már el a múlt hetet
több mint 4 éve
január 5-ig szabin vagyok, a nejem megkérdezte, hogy miért nem alszok még 😀Az kemény lesz egy huzamba kibírni januárig.
qpee1
több mint 4 éve
január 5-ig szabin vagyok, a nejem megkérdezte, hogy miért nem alszok még 😀nem rossz sport tv-s sms matéria!
qpee1
több mint 4 éve
qpee1
114
január 5-ig szabin vagyok, a nejem megkérdezte, hogy miért nem alszok még 😀
több mint 4 éve
Volt oda vissza kezezés arra nem is kell de a végén Jones kb bevontatta moseleyt - ezt megúszta a niners kurvara be kellett volna tenni a DPItfrusztrált vagy?
(bár petey szerint a zebrák elnyomják őket..)
diceman
több mint 4 éve
Volt oda vissza kezezés arra nem is kell de a végén Jones kb bevontatta moseleyt - ezt megúszta a niners kurvara be kellett volna tenni a DPIt(bár petey szerint a zebrák elnyomják őket..)
több mint 4 éve
Oregon88
423
wow micsoda pizza...
több mint 4 éve
Faxság
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Ha levegőben van a labda, akkor nem holding, hanem PI, sztem, de biztos volt, hogy nem változtatják meg.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Stands 😂 jóvan bazeg
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
FunHun
1 482
Fos egy szabály ez!
több mint 4 éve
Na a nyilvánvalóra most mit mondanak? Gyökér bírók
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Erre bedobod a challenget...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Eddig Moseley és Julio nagy mismatch.
több mint 4 éve
FunHun
1 482
Ilyenkor csak azt nem értem hogy miért tudták ezt ebben az idényben csak szökőévente megcsinálni támadásban...?