NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
San Francisco 49ers - Atlanta Falcons
több mint 2 éve
fú mit kapott Ryan 😀
több mint 2 éve
Kenny91
321
Fáradjanak csak, nem akarok izgulni ma este.
Niner Empire
Fáradjanak csak, nem akarok izgulni ma este.Niners meccset nézel...nincs garbage time ha mi vezetünk
Niner Empire
több mint 2 éve
Fáradjanak csak, nem akarok izgulni ma este.na akkor ezt gondoljuk át még1x
Niner Empire
több mint 2 éve
ez a Pitts - Thomas nem egyenlő párharc 😀
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Fáradjanak csak, nem akarok izgulni ma este.
több mint 2 éve
Midnight
1 233
Key ma hányszor veri még meg az emberét?Mayfieldet ? Ahányszor akarja, azon az emberen csak az nem megy át aki nincs a pályán
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Key ma hányszor veri még meg az emberét?
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ez az elmúlt 2-3 perc egy aranybánya volt nekem: Bosa 8 pont, Wilson 7 😊
több mint 2 éve
Kenny91
321
Na helyes így kell befejezni az offensnek
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Csak kérni kellett 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Kicsi Bosa nem akar sackelni vagy 2-őt itt a 2. félidőben?Az se baj, ha kiüti Ryan kezéből a labdát, és mondjuk össze is szedi 😊
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Kicsi Bosa nem akar sackelni vagy 2-őt itt a 2. félidőben?
több mint 2 éve
akkor ellenünk lesz tutiJulio már kettőt nem bír lépni szegény, most is megsérült meccs közbenThomasnak kiveszik a kezéből a lasztit esés közben... Esélye sincs szegénynek senki ellen. 😀mondjuk kapja az ívet, múlt héten Chase, most Pitts 😀 hát szerintem szokja hogy rá fognak menni, gondolom csütörtökön megkapja Julio Jonest 😀 dehát, teher alatt nő a pálma XD
Niner Empire
petey
Löfli
több mint 2 éve
Julio már kettőt nem bír lépni szegény, most is megsérült meccs közbenThomasnak kiveszik a kezéből a lasztit esés közben... Esélye sincs szegénynek senki ellen. 😀mondjuk kapja az ívet, múlt héten Chase, most Pitts 😀 hát szerintem szokja hogy rá fognak menni, gondolom csütörtökön megkapja Julio Jonest 😀 dehát, teher alatt nő a pálma XD
Niner Empire
petey
több mint 2 éve
Thomasnak kiveszik a kezéből a lasztit esés közben... Esélye sincs szegénynek senki ellen. 😀mondjuk kapja az ívet, múlt héten Chase, most Pitts 😀 hát szerintem szokja hogy rá fognak menni, gondolom csütörtökön megkapja Julio Jonest 😀 dehát, teher alatt nő a pálma XD
Niner Empire
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Thomasnak kiveszik a kezéből a lasztit esés közben... Esélye sincs szegénynek senki ellen. 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Hát ezt nem adják meg...sanszos, de most tűnt fel, hogy Pittsnek milyen kibaszott hosszúak a kezei 😀
Kenny91
több mint 2 éve
Kenny91
321
Hát ezt nem adják meg...
több mint 2 éve
amúgy nem mindegy? így is úgy is TD lett 😀az semilyen DPI? milyen vakok vezetnek itt meccset?defense holding volt az
petey
Löfli
petey