San Francisco 49ers - Dallas Cowboys
több mint 7 éve
Dak bakker reg ki kellett volna dobni oldalra
több mint 7 éve
dobjanak már be egy kurva zászlót Dak-re
több mint 7 éve
Haha, hozzáért, nem húztabs callJakehomerKezet fogni és húzni ér? Mert akkor valóban.
gyeek
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
bs callJakehomerKezet fogni és húzni ér? Mert akkor valóban.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
nem csak a receivereket vakítja el a nap
több mint 7 éve
Semmi se vót!
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Zeke biztosan orulne, ha latna, hogy ennyien vedik a becsuletet 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Nyugi! Tartani kell a lépést a barnákkal az 1/1-ért
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
hát van ez így. ilyen volt pl Terrell Owens is, de attól még ő volt a legjobb opció a Ninersnek is éveken kereszül. ha grál lovagokat akarsz a pályára, akkor kb sakkot kell nézni.Jajj, istenkem, nyilvan neki adnam, es nyilvan semmikeppen sem a kepessegeit kerdojeleztem meg, pusztan szamomra egy irtozatosan irritalo jatekos, ennek adtam hangot.a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.miért,Te kinek a kezébe adnád?
dankodavid
slowmotion
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Szokasos, csodas kezdes, majd masodik felidore kijon az O is.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Gyors 3&out-ot nyomtunk....
több mint 7 éve
jó estét! Látom jól kezdtünk megint!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Garcon azért most villant, bár hosszú volt a passz, de akkor is.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Ó, jajj! Nehogymár sarkig összefossuk magunkat!Csatlakozom 😊Jajj, istenkem, nyilvan neki adnam, es nyilvan semmikeppen sem a kepessegeit kerdojeleztem meg, pusztan szamomra egy irtozatosan irritalo jatekos, ennek adtam hangot.a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.miért,Te kinek a kezébe adnád?
dankodavid
slowmotion
dankodavid
MrMiksa
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Csatlakozom 😊Jajj, istenkem, nyilvan neki adnam, es nyilvan semmikeppen sem a kepessegeit kerdojeleztem meg, pusztan szamomra egy irtozatosan irritalo jatekos, ennek adtam hangot.a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.miért,Te kinek a kezébe adnád?
dankodavid
slowmotion
dankodavid
több mint 7 éve
Remélem. 😀a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.dankodavidTe ilyen proli stílusban fogod tolni a szurkolást?
gyeek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Jajj, istenkem, nyilvan neki adnam, es nyilvan semmikeppen sem a kepessegeit kerdojeleztem meg, pusztan szamomra egy irtozatosan irritalo jatekos, ennek adtam hangot.a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.miért,Te kinek a kezébe adnád?
dankodavid
slowmotion
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.dankodavidTe ilyen proli stílusban fogod tolni a szurkolást?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Öntelt faszkalap. Max faszkalap. De hogy öntelt?Marmint mi?a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.Mármint?
dankodavid
Charlie Firpo
dankodavid
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
a friscoi védelemébea legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.miért,Te kinek a kezébe adnád?
dankodavid
slowmotion
több mint 7 éve
a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.miért,Te kinek a kezébe adnád?
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Marmint mi?a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.Mármint?
dankodavid
Charlie Firpo
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.Mármint?
dankodavid
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
a legszomorubb, hogy pont ez az ontelt faszkalap viszi be az ajandekot.
Pulvis et umbra sumus.