San Francisco 49ers - Jacksonville Jaguars
2 hónapja
Aubry Thomas! Az üvegcsontú!? Ha itt is van sérült biztos!Már nálam sincs rosteren. Csak én draftoltam anno.
Tapsi Hapsi
2 hónapja
Lyukaskéz átok van ma 😕
2 hónapja
MIKi? Hol? Amúgy nyugi már a térfelünkön vagytok.
A
FASZT
CSINÁLNAK?
petey
2 hónapja
így hívják 😀 vlamelyik videóban így viceskedtekFREDERICO BAZDMEG!!!!!Federico? Mit ittál!?
2. int lehetett volna
petey
Tapsi Hapsi
2 hónapja
A világ draftjat elköltöttük futókra, melyik van itt? A védelemből lassan Lenoir meg Warnert ismerem a régiek közül....Jordan Jeffersont jött tőlünk waiveren keretszűkítéskor. Meg Dee Winters itt játszik, aki GM Gameben a játékosom. 😀 Aubry Thomas még itt van?
Tapsi Hapsi
2 hónapja
A világ draftjat elköltöttük futókra, melyik van itt? A védelemből lassan Lenoir meg Warnert ismerem a régiek közül....
2 hónapja
Ott a baj. Ráadásul Buday Zoli ott a nagy OL értékelő. Biztos nem látja Trent Williamstől az erdőt. 😀ennek a támadásnak td kell lennieno Kittle no party.
Ers81
amúgy JJ sincs?
ha még egyszer valaki azt hozza, hogy az OL-ünk top unit a PFF szerint, kiröhögöm.
petey
2 hónapja
ennek a támadásnak td kell lennieno Kittle no party.
Ers81
amúgy JJ sincs?
ha még egyszer valaki azt hozza, hogy az OL-ünk top unit a PFF szerint, kiröhögöm.
2 hónapja
ja bocs 😊Azt hittem átment az irónia. 😀FK mint hozzáértők..ne má IK 😊Pedig a FK eheti power rankingjában azt írták olyan szar az OL-ünk, mint a Texansé. 😀Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...jó hát ha nincs nyomás, még ez a szőke cicafiú is szét tud kapni, az egyik top OL mögött baz 😀
Ers81
petey
iktriad
petey
iktriad
2 hónapja
Azt hittem átment az irónia. 😀FK mint hozzáértők..ne má IK 😊Pedig a FK eheti power rankingjában azt írták olyan szar az OL-ünk, mint a Texansé. 😀Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...jó hát ha nincs nyomás, még ez a szőke cicafiú is szét tud kapni, az egyik top OL mögött baz 😀
Ers81
petey
iktriad
petey
2 hónapja
Idén lesz még Atlanta, Cleveland akik ellen szintén hosszú évek óta nem megy....Nekünk meg ellenetek nem megy évtizedek óta.
Tapsi Hapsi
2 hónapja
FK mint hozzáértők..ne má IK 😊Pedig a FK eheti power rankingjában azt írták olyan szar az OL-ünk, mint a Texansé. 😀Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...jó hát ha nincs nyomás, még ez a szőke cicafiú is szét tud kapni, az egyik top OL mögött baz 😀
Ers81
petey
iktriad
2 hónapja
ennek a támadásnak td kell lennie
2 hónapja
Idén lesz még Atlanta, Cleveland akik ellen szintén hosszú évek óta nem megy....
2 hónapja
Pedig a FK eheti power rankingjában azt írták olyan szar az OL-ünk, mint a Texansé. 😀Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...jó hát ha nincs nyomás, még ez a szőke cicafiú is szét tud kapni, az egyik top OL mögött baz 😀
Ers81
petey
2 hónapja
Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...jó hát ha nincs nyomás, még ez a szőke cicafiú is szét tud kapni, az egyik top OL mögött baz 😀
Ers81
2 hónapja
Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...
2 hónapja
Vigyük be TD-re!!!Úgy is van!!!!
iktriad