San Francisco 49ers - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
Aubry Thomas! Az üvegcsontú!? Ha itt is van sérült biztos!Már nálam sincs rosteren. Csak én draftoltam anno.
Tapsi Hapsi
10 hónapja
Lyukaskéz átok van ma 😕
10 hónapja
MIKi? Hol? Amúgy nyugi már a térfelünkön vagytok.
A
FASZT
CSINÁLNAK?
petey
10 hónapja
így hívják 😀 vlamelyik videóban így viceskedtekFREDERICO BAZDMEG!!!!!Federico? Mit ittál!?
2. int lehetett volna
petey
Tapsi Hapsi
10 hónapja
A világ draftjat elköltöttük futókra, melyik van itt? A védelemből lassan Lenoir meg Warnert ismerem a régiek közül....Jordan Jeffersont jött tőlünk waiveren keretszűkítéskor. Meg Dee Winters itt játszik, aki GM Gameben a játékosom. 😀 Aubry Thomas még itt van?
Tapsi Hapsi
10 hónapja
A világ draftjat elköltöttük futókra, melyik van itt? A védelemből lassan Lenoir meg Warnert ismerem a régiek közül....
10 hónapja
Ott a baj. Ráadásul Buday Zoli ott a nagy OL értékelő. Biztos nem látja Trent Williamstől az erdőt. 😀ennek a támadásnak td kell lennieno Kittle no party.
Ers81
amúgy JJ sincs?
ha még egyszer valaki azt hozza, hogy az OL-ünk top unit a PFF szerint, kiröhögöm.
petey
10 hónapja
ennek a támadásnak td kell lennieno Kittle no party.
Ers81
amúgy JJ sincs?
ha még egyszer valaki azt hozza, hogy az OL-ünk top unit a PFF szerint, kiröhögöm.
10 hónapja
ja bocs 😊Azt hittem átment az irónia. 😀FK mint hozzáértők..ne má IK 😊Pedig a FK eheti power rankingjában azt írták olyan szar az OL-ünk, mint a Texansé. 😀Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...jó hát ha nincs nyomás, még ez a szőke cicafiú is szét tud kapni, az egyik top OL mögött baz 😀
Ers81
petey
iktriad
petey
iktriad
10 hónapja
Azt hittem átment az irónia. 😀FK mint hozzáértők..ne má IK 😊Pedig a FK eheti power rankingjában azt írták olyan szar az OL-ünk, mint a Texansé. 😀Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...jó hát ha nincs nyomás, még ez a szőke cicafiú is szét tud kapni, az egyik top OL mögött baz 😀
Ers81
petey
iktriad
petey
10 hónapja
Idén lesz még Atlanta, Cleveland akik ellen szintén hosszú évek óta nem megy....Nekünk meg ellenetek nem megy évtizedek óta.
Tapsi Hapsi
10 hónapja
FK mint hozzáértők..ne má IK 😊Pedig a FK eheti power rankingjában azt írták olyan szar az OL-ünk, mint a Texansé. 😀Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...jó hát ha nincs nyomás, még ez a szőke cicafiú is szét tud kapni, az egyik top OL mögött baz 😀
Ers81
petey
iktriad
10 hónapja
ennek a támadásnak td kell lennie
10 hónapja
Idén lesz még Atlanta, Cleveland akik ellen szintén hosszú évek óta nem megy....
10 hónapja
Pedig a FK eheti power rankingjában azt írták olyan szar az OL-ünk, mint a Texansé. 😀Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...jó hát ha nincs nyomás, még ez a szőke cicafiú is szét tud kapni, az egyik top OL mögött baz 😀
Ers81
petey
10 hónapja
Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...jó hát ha nincs nyomás, még ez a szőke cicafiú is szét tud kapni, az egyik top OL mögött baz 😀
Ers81
10 hónapja
Hát nekünk ma itt nem sok babér fog teremni, ha ez így megy...
10 hónapja
Vigyük be TD-re!!!Úgy is van!!!!
iktriad