San Francisco 49ers - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
a sérülések kezdik kidobni a tényt, hogy backupkkal ennyi megy.
10 hónapja
Ennyire ne legyünk udvarias vendégek - 3 & 1-re delay of game...Ja csak altatunk. 😀
iktriad
10 hónapja
Ennyire ne legyünk udvarias vendégek - 3 & 1-re delay of game...
10 hónapja
Ahogy kutatók az emlékeimben, 1 félidő, egy- két lepkézés, aztán Saleh alatt 2. félidőben lehúzzuk a rolót. Na, Sanyi, ezt Te sem gondoltad komolyan....azért a bírók kurva anyját is, declineáolni akarta a holdingot de valamiért rá sem szartak a bírók
Tapsi Hapsi
10 hónapja
amúgy miér vagyunk már megint fehérben?Yes! Kezd a tököm tele lenni ezzel a fehér meg old school mániával. A vörös helyett meg vmi fekete csoda lesz.
petey
10 hónapja
Ahogy kutatók az emlékeimben, 1 félidő, egy- két lepkézés, aztán Saleh alatt 2. félidőben lehúzzuk a rolót. Na, Sanyi, ezt Te sem gondoltad komolyan....
10 hónapja
Megtörtént.Ez mondjuk szerintem jó challange, érinti a földet a labdaúgyis megadják
Platypus
petey
10 hónapja
Ez mondjuk szerintem jó challange, érinti a földet a labdaúgyis megadják
Platypus
10 hónapja
Ez mondjuk szerintem jó challange, érinti a földet a labda
10 hónapja
Ja, ha már Niners D. 1-2 Bryce Huff sack esetleg jöhet. Ha még szerez idén 6-ot, egy 4. kör jön a Philytől jövőre egy 5. helyett. 😀
10 hónapja
hát ez bazdmeg, csillagos ötös védekezés 3 és végtelenre. mondjuk nem sok kellett volna, hogy Sigle kiüsse a labdát megint
10 hónapja
Harrisonnak nem kéne kiesni. A legjobb OL-ünk idén.
10 hónapja
Úgy látom már megint a D adhatja meg a lehetőséget a W. -re.Mint nálunk.
Tapsi Hapsi
10 hónapja
Na, ezért fáztam ettől a meccstől, tali 4 évente, össze vissza csapat, kiszámíthatatlanok! Vagy esnek kellenek vagy ....... Persze ettől még nyerni kell.Plusz tele vagytok ex-jaguár beépített emberekkel - Luke Farrell már bizonyította is mekkora tégla.
Tapsi Hapsi
10 hónapja
Na, ezért fáztam ettől a meccstől, tali 4 évente, össze vissza csapat, kiszámíthatatlanok! Vagy esnek kellenek vagy ....... Persze ettől még nyerni kell.
10 hónapja
hát ehhez nem sok közötök volt, CMC odaadta.hát geci, tegyük már naggyá őket
peteyezt nem hiszem el.....11. labdaszerzés idén - liga elsők vagyunk ebben is. Tavaly volt 9... 17 meccsen. 😀
Platypus
iktriad
Warner is elkaphatta volna ugye..
10 hónapja
Mai meccsre/idei eddigi szezonra utalok. Nálunk is állat BTJ, csak nem idén...ha nem ismerted volna 😀Ok, Pearsall is állat.kb Etienne az offenzük egyedülMint nálatok CMC? 😀
petey
iktriad
iktriad
Kittle? aki még minimum 1 hét, Aiyuk ugye..
petey
10 hónapja
ha nem ismerted volna 😀Ok, Pearsall is állat.kb Etienne az offenzük egyedülMint nálatok CMC? 😀
petey
iktriad
iktriad
Kittle? aki még minimum 1 hét, Aiyuk ugye..
10 hónapja
hát geci, tegyük már naggyá őket
petey
ezt nem hiszem el.....11. labdaszerzés idén - liga elsők vagyunk ebben is. Tavaly volt 9... 17 meccsen. 😀
Platypus
10 hónapja
ezt nem hiszem el.....
10 hónapja
Ok, Pearsall is állat.kb Etienne az offenzük egyedülMint nálatok CMC? 😀
petey
iktriad