San Francisco 49ers - Kansas City Chiefs
több mint 1 éve
igazából nem tudom mi a kiábrándítobb idén, az st, a d vagy az o.
több mint 1 éve
A birodalomnak mindent lehet 😀Egyszerre mozgott két TE snap előtt, olyat lehet?dehogy lehet 😀
KeyG
petey
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Egyszerre mozgott két TE snap előtt, olyat lehet?dehogy lehet 😀
KeyG
több mint 1 éve
Hunt lenyomja a torkukon.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Egyszerre mozgott két TE snap előtt, olyat lehet?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
szerintem a KC ellen ezeket kihúzzák a szabálykönyvből 😀mikor basszák már ki a ST edzőt? múlt héten is amit előadtak ezek a nyomik.Mondjuk most akkora holding volt mikor elindult a visszahordás, hogy szerintem még mindig fogja az emberét a kc-s
petey
Tarsi
több mint 1 éve
punter nem vitte túlzásba az "effort"-ot 😀
több mint 1 éve
mikor basszák már ki a ST edzőt? múlt héten is amit előadtak ezek a nyomik.Mondjuk most akkora holding volt mikor elindult a visszahordás, hogy szerintem még mindig fogja az emberét a kc-s
petey
több mint 1 éve
mikor basszák már ki a ST edzőt? múlt héten is amit előadtak ezek a nyomik.
több mint 1 éve
forró volt biztos a labda
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
ez csak ténymegállapítás, nyafogni majd akkor fogok, ha a div. körben rúg ki minketnyilván a tőlünk kirúgott kicker máshol dönti meg az egyéni legjobbjátEgy GW kick után ne kezdjünk már el régi rúgók miatt nyafogni. Ez olyan mint mikor iktriad kifejti, hogy hány ex Jaguars playanak van bosszúmeccse😄
Tactful Cactus
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
jövőhéten Jax-Green Bay, ha jól nézem 3 ex-Packer karikázta be előre ezt a meccset 😀nyilván a tőlünk kirúgott kicker máshol dönti meg az egyéni legjobbjátEgy GW kick után ne kezdjünk már el régi rúgók miatt nyafogni. Ez olyan mint mikor iktriad kifejti, hogy hány ex Jaguars playanak van bosszúmeccse😄
Tactful Cactus
zacknorb
több mint 1 éve
azért block in the back-et sem szokás dobni KC-re, hát tudtuk itt ma a bírók ellen is kell menni 😀
több mint 1 éve
nyilván a tőlünk kirúgott kicker máshol dönti meg az egyéni legjobbjátEgy GW kick után ne kezdjünk már el régi rúgók miatt nyafogni. Ez olyan mint mikor iktriad kifejti, hogy hány ex Jaguars playanak van bosszúmeccse😄
Tactful Cactus
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nyilván a tőlünk kirúgott kicker máshol dönti meg az egyéni legjobbjátÉn nem bánom, ha máshol feltalálja magát.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
FloresR
316
Érdekes módon Purdy gyerek csak a Chiefs ellen nem tud jól játszani....
több mint 1 éve
eddig Spags D-je jól álcázza magát, meg is van zavarodva Brock
több mint 1 éve
nyilván a tőlünk kirúgott kicker máshol dönti meg az egyéni legjobbját
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
huuh musztafa bakker, kurva jó meccs ez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
0-0 jó lesz a SB visszavágón 😀
több mint 1 éve
Ez csífsz nem az a csífsz aki tavaly volt.... hányszor hallottuk ezt már 😊 😊 😊A Patsről is minden 2. évben elmondták, jellemzően azokban az években lettek bajnokok.
dande2
több mint 1 éve
Ez csífsz nem az a csífsz aki tavaly volt.... hányszor hallottuk ezt már 😊 😊 😊
több mint 1 éve
ezt a gyereket múlt héten hoztuk fel PS-ből, a nevét nem tudom 😊
több mint 1 éve
Pick Pick mindenhol Pick