NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 534
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
San Francisco 49ers - Kansas City Chiefs
1 hónapja
Tarsi
1 244
igazából nem tudom mi a kiábrándítobb idén, az st, a d vagy az o.
1 hónapja
KeyG
9 496
A birodalomnak mindent lehet 😀Egyszerre mozgott két TE snap előtt, olyat lehet?dehogy lehet 😀
KeyG
petey
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Egyszerre mozgott két TE snap előtt, olyat lehet?dehogy lehet 😀
KeyG
1 hónapja
Hunt lenyomja a torkukon.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
KeyG
9 496
Egyszerre mozgott két TE snap előtt, olyat lehet?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
szerintem a KC ellen ezeket kihúzzák a szabálykönyvből 😀mikor basszák már ki a ST edzőt? múlt héten is amit előadtak ezek a nyomik.Mondjuk most akkora holding volt mikor elindult a visszahordás, hogy szerintem még mindig fogja az emberét a kc-s
petey
Tarsi
1 hónapja
punter nem vitte túlzásba az "effort"-ot 😀
1 hónapja
Tarsi
1 244
mikor basszák már ki a ST edzőt? múlt héten is amit előadtak ezek a nyomik.Mondjuk most akkora holding volt mikor elindult a visszahordás, hogy szerintem még mindig fogja az emberét a kc-s
petey
1 hónapja
mikor basszák már ki a ST edzőt? múlt héten is amit előadtak ezek a nyomik.
1 hónapja
forró volt biztos a labda
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
ez csak ténymegállapítás, nyafogni majd akkor fogok, ha a div. körben rúg ki minketnyilván a tőlünk kirúgott kicker máshol dönti meg az egyéni legjobbjátEgy GW kick után ne kezdjünk már el régi rúgók miatt nyafogni. Ez olyan mint mikor iktriad kifejti, hogy hány ex Jaguars playanak van bosszúmeccse😄
Tactful Cactus
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
jövőhéten Jax-Green Bay, ha jól nézem 3 ex-Packer karikázta be előre ezt a meccset 😀nyilván a tőlünk kirúgott kicker máshol dönti meg az egyéni legjobbjátEgy GW kick után ne kezdjünk már el régi rúgók miatt nyafogni. Ez olyan mint mikor iktriad kifejti, hogy hány ex Jaguars playanak van bosszúmeccse😄
Tactful Cactus
zacknorb
1 hónapja
azért block in the back-et sem szokás dobni KC-re, hát tudtuk itt ma a bírók ellen is kell menni 😀
1 hónapja
nyilván a tőlünk kirúgott kicker máshol dönti meg az egyéni legjobbjátEgy GW kick után ne kezdjünk már el régi rúgók miatt nyafogni. Ez olyan mint mikor iktriad kifejti, hogy hány ex Jaguars playanak van bosszúmeccse😄
Tactful Cactus
1 hónapja
Kampman
28 297
nyilván a tőlünk kirúgott kicker máshol dönti meg az egyéni legjobbjátÉn nem bánom, ha máshol feltalálja magát.
Tactful Cactus
1 hónapja
FloresR
207
Érdekes módon Purdy gyerek csak a Chiefs ellen nem tud jól játszani....
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
nyilván a tőlünk kirúgott kicker máshol dönti meg az egyéni legjobbját
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
0-0 jó lesz a SB visszavágón 😀
1 hónapja
Kampman
28 297
Ez csífsz nem az a csífsz aki tavaly volt.... hányszor hallottuk ezt már 😊 😊 😊A Patsről is minden 2. évben elmondták, jellemzően azokban az években lettek bajnokok.
dande2
1 hónapja
Ez csífsz nem az a csífsz aki tavaly volt.... hányszor hallottuk ezt már 😊 😊 😊
1 hónapja
ezt a gyereket múlt héten hoztuk fel PS-ből, a nevét nem tudom 😊
1 hónapja
Bazsinho
1 003
Pick Pick mindenhol Pick