San Francisco 49ers - Miami Dolphins
több mint 1 éve
így nem, de nem minden csapat rohangál ilyen védelemmelazért még nincs meg az a PO nekünkna, köv héten chargers ellen lehet javitani.köszi! durva lesz veletek a po azért. MMD-t meg csípem, legyen sok örömötök vele
grat 9ers, garopollonak gyors felépülést
Kúrfürst briareos
petey
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
azért még nincs meg az a PO nekünkna, köv héten chargers ellen lehet javitani.köszi! durva lesz veletek a po azért. MMD-t meg csípem, legyen sok örömötök vele
Kúrfürst briareos
petey
több mint 1 éve
na, köv héten chargers ellen lehet javitani.köszi! durva lesz veletek a po azért. MMD-t meg csípem, legyen sok örömötök vele
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kár, hogy elbuktuk a második félidős shot-out sorozatotengem nem nagyon izgat
Platypus
több mint 1 éve
Platypus
286
késő van már, de jogosKár, hogy elbuktuk a második félidős shot-out sorozatotshut, nem shot
Platypus
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kár, hogy elbuktuk a második félidős shot-out sorozatotshut, nem shot
Platypus
több mint 1 éve
Platypus
286
Kár, hogy elbuktuk a második félidős shot-out sorozatot
több mint 1 éve
fröcsköl a kula. 😀
több mint 1 éve
az a durva ha az elején nincs az az elbaszott coverage akkor 10 ponton a Finz. a legeslegesveszélyesebb offenz...
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
680
Meg a DC! Lassan mi adjuk a fél nfl HC! Én sem hittem volna az első drive után, föleg, hogy Jimmy kiesett....
több mint 1 éve
Platypus
286
hát, Tua ezt a meccset gyorsan el kell felejtse
több mint 1 éve
na, köv héten chargers ellen lehet javitani.grat 9ers, garopollonak gyors felépülést
több mint 1 éve
nem tanitottták az akadémián, hogy mindig meg kell fogni a labdát? 😀(az utolsó 3 perc már inkább komikum, ne vegyük syámitásba)
több mint 1 éve
mester inasba rakta a tanítványtfelkészül majd Saleh lassan
playmaker90
több mint 1 éve
playmaker90
215
mester inasba rakta a tanítványt
több mint 1 éve
Platypus
286
Hát, ezt nem hittem volna az első drive-ok után
több mint 1 éve
😀deep bomb, pick 6deep bomb, onside, deep bomb?szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.még nincs vége
Ventura
petey
Kúrfürst briareos
petey
több mint 1 éve
esélyek? : - )deep bomb, onside, deep bomb?szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.még nincs vége
Ventura
petey
Kúrfürst briareos
tipszmiksz.
több mint 1 éve
deep bomb, pick 6deep bomb, onside, deep bomb?szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.még nincs vége
Ventura
petey
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
deep bomb, onside, deep bomb?szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.még nincs vége
Ventura
petey
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Platypus
286
Good as Gould
több mint 1 éve
szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.még nincs vége
Ventura