NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
San Francisco 49ers - Miami Dolphins
több mint 3 éve
így nem, de nem minden csapat rohangál ilyen védelemmelazért még nincs meg az a PO nekünkna, köv héten chargers ellen lehet javitani.köszi! durva lesz veletek a po azért. MMD-t meg csípem, legyen sok örömötök vele
grat 9ers, garopollonak gyors felépülést
Kúrfürst briareos
petey
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
azért még nincs meg az a PO nekünkna, köv héten chargers ellen lehet javitani.köszi! durva lesz veletek a po azért. MMD-t meg csípem, legyen sok örömötök vele
Kúrfürst briareos
petey
több mint 3 éve
na, köv héten chargers ellen lehet javitani.köszi! durva lesz veletek a po azért. MMD-t meg csípem, legyen sok örömötök vele
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Kár, hogy elbuktuk a második félidős shot-out sorozatotengem nem nagyon izgat
Platypus
több mint 3 éve
késő van már, de jogosKár, hogy elbuktuk a második félidős shot-out sorozatotshut, nem shot
Platypus
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Kár, hogy elbuktuk a második félidős shot-out sorozatotshut, nem shot
Platypus
több mint 3 éve
Kár, hogy elbuktuk a második félidős shot-out sorozatot
több mint 3 éve
fröcsköl a kula. 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
az a durva ha az elején nincs az az elbaszott coverage akkor 10 ponton a Finz. a legeslegesveszélyesebb offenz...
több mint 3 éve
Meg a DC! Lassan mi adjuk a fél nfl HC! Én sem hittem volna az első drive után, föleg, hogy Jimmy kiesett....
több mint 3 éve
hát, Tua ezt a meccset gyorsan el kell felejtse
több mint 3 éve
na, köv héten chargers ellen lehet javitani.grat 9ers, garopollonak gyors felépülést
több mint 3 éve
nem tanitottták az akadémián, hogy mindig meg kell fogni a labdát? 😀(az utolsó 3 perc már inkább komikum, ne vegyük syámitásba)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
mester inasba rakta a tanítványtfelkészül majd Saleh lassan
playmaker90
több mint 3 éve
mester inasba rakta a tanítványt
több mint 3 éve
Hát, ezt nem hittem volna az első drive-ok után
több mint 3 éve
😀deep bomb, pick 6deep bomb, onside, deep bomb?szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.még nincs vége
Ventura
petey
Kúrfürst briareos
petey
több mint 3 éve
esélyek? : - )deep bomb, onside, deep bomb?szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.még nincs vége
Ventura
petey
Kúrfürst briareos
tipszmiksz.
több mint 3 éve
deep bomb, pick 6deep bomb, onside, deep bomb?szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.még nincs vége
Ventura
petey
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
deep bomb, onside, deep bomb?szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.még nincs vége
Ventura
petey
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Good as Gould
több mint 3 éve
szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.még nincs vége
Ventura