San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Behülyült a csapat a végére.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
vau, milyen harciasak a fiúk
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
verik egymást a Szíhóxosok, mik ők? Román ultrák 😊
több mint 7 éve
nna, Pete gyorsan vissza is küldi Wilsont, mert hát 1/2-es csapat vagyunk ugye 😛
több mint 7 éve
lol. A fordulat
több mint 7 éve
a frencsájz WR. ennyire azért ne fossunk dobni a RZ-bamegvan...Celek TD
petey
több mint 7 éve
Kerley OJB 😊vagy OBJ
Alabama Niners
több mint 7 éve
Kerley OJB 😊
több mint 7 éve
a jó öreg braxa, ez már oviban is gyenge volt 😀 érezd már a poént kicsitkinek a PO, kinek az 1/2es pickEbben igazad van... 😕Szerintetek kivel (WAS/DET/GB/NYG) lenne jobb WC meccset játszani otthon?nem mindegy ki ellen estek ki?
Wehttam
petey
Wehttam
braxa88
több mint 7 éve
Boykin most muszáj volt?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
innye, de trükkösek vagyunk 😊nem szeretnék a Seahawks helyében lenni 😀 Carrol elvtárs
Alabama Niners
több mint 7 éve
braxa88
12 534
kinek a PO, kinek az 1/2es pickEbben igazad van... 😕Szerintetek kivel (WAS/DET/GB/NYG) lenne jobb WC meccset játszani otthon?nem mindegy ki ellen estek ki?
Wehttam
petey
Wehttam
több mint 7 éve
innye, de trükkösek vagyunk 😊
több mint 7 éve
Wehttam
100
Úristen... Boykin.
több mint 7 éve
Adok be egy kérelmet hogy "SzanFransziszkói Izzadás" néven fusson a franchise tovább.
több mint 7 éve
Wehttam
100
Ebben igazad van... 😕Szerintetek kivel (WAS/DET/GB/NYG) lenne jobb WC meccset játszani otthon?nem mindegy ki ellen estek ki?
Wehttam
petey
több mint 7 éve
Nah még pár perc és vége ennek a borzalomnak idén.
több mint 7 éve
Szerintetek kivel (WAS/DET/GB/NYG) lenne jobb WC meccset játszani otthon?nem mindegy ki ellen estek ki?
Wehttam
több mint 7 éve
Szerintetek kivel (WAS/DET/GB/NYG) lenne jobb WC meccset játszani otthon?GB
Wehttam
több mint 7 éve
Wehttam
100
Szerintetek kivel (WAS/DET/GB/NYG) lenne jobb WC meccset játszani otthon?
több mint 7 éve
Maradjmár.Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
több mint 7 éve
Wehttam
100
Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
több mint 7 éve
azért látom VD még mindig nem tanult meg elkapni felugrás nélkül
több mint 7 éve
ennyi balf@szkodást...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!