San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
ki ez a 45-ös gyerek nálunk 😀valami hajasbaba
petey
több mint 7 éve
Azért lássuk be Wagner ma is kurva jó!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
b+ egy 25 yardos play- bünti, egy 1st down elkapás, drop, 3.ra meg sacktipikus
több mint 7 éve
biztos nem nézte meg honnan vette az anyagot 😀te biztos imádod a változatosságot...Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Alabama Niners
több mint 7 éve
Na egy hülye safetymég nem is láttam ilyet.
garrett27
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Na egy hülye safety
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Wehttam
100
😀te biztos imádod a változatosságot...Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Alabama Niners
több mint 7 éve
te biztos imádod a változatosságot...Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
több mint 7 éve
wha wha whaaaaaEnnek örülj, másnak úgy sem tudsz.
petey
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Wehttam
100
Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
több mint 7 éve
na, ti is adtatok ajándékba 2 pontot
több mint 7 éve
Wehttam
100
Lockett azért naggyon hiányzik.
több mint 7 éve
Wehttam
100
Csoporton belül sose voltunk ütősek.hát egy 2-13-as csapat ellen kurva nagy szégyen 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
petey
több mint 7 éve
hát egy 2-13-as csapat ellen kurva nagy szégyen 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
több mint 7 éve
Wehttam
100
Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
több mint 7 éve
nekem mindegy, jöhet ő is. nem egy ember fogja megoldani a gondjainkat 😊1/2-re elhozni a várható 1/3 esetleg 1/4 előtt???rííííííícs 😛azért kell Allent draftolni, Ő jó volt tegnap is 😊Petey! A tegnapi teljesítménye után is kellene jövőre Browning?hát pár napja Garrett teljesítménye alapján ő sem. De Browningnak van még 1 éve
Alabama Niners
petey
Alabama Niners
petey
Alabama Niners
több mint 7 éve
1/2-re elhozni a várható 1/3 esetleg 1/4 előtt???rííííííícs 😛azért kell Allent draftolni, Ő jó volt tegnap is 😊Petey! A tegnapi teljesítménye után is kellene jövőre Browning?hát pár napja Garrett teljesítménye alapján ő sem. De Browningnak van még 1 éve
Alabama Niners
petey
Alabama Niners
petey
több mint 7 éve
rííííííícs 😛azért kell Allent draftolni, Ő jó volt tegnap is 😊Petey! A tegnapi teljesítménye után is kellene jövőre Browning?hát pár napja Garrett teljesítménye alapján ő sem. De Browningnak van még 1 éve
Alabama Niners
petey
Alabama Niners
több mint 7 éve
azért kell Allent draftolni, Ő jó volt tegnap is 😊Petey! A tegnapi teljesítménye után is kellene jövőre Browning?hát pár napja Garrett teljesítménye alapján ő sem. De Browningnak van még 1 éve
Alabama Niners
petey
több mint 7 éve
Petey! A tegnapi teljesítménye után is kellene jövőre Browning?hát pár napja Garrett teljesítménye alapján ő sem. De Browningnak van még 1 éve
Alabama Niners
több mint 7 éve
Petey! A tegnapi teljesítménye után is kellene jövőre Browning?