Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Ínséges időkben sosem árt 😀ugyanmár, egy látens Jags fannak csak helyén van a humorérzéke 😀ano92Köszi mókamiki...silent7939Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?silent7939Nem. 15:00-kor 😀Lucifer
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Mondjuk Peter King éppp ma felidézte, hogy Peyton Manning is azt mondta Bill Poliannak, hogy ha nem út draftolja, éveken keresztül bebünteti majd a csapatát.Igen, én is manzielben látom azt amit leaf-ben lehetett... már most fenyegeti a texans-t...hujjj ha nem engem draftoltok akkor jax elvisz és majd félhettek..blabla... 😀sevarafaÉn már most megtudtam, hogy Bridgewater az új Ryan Leaf, nem is kell izgulnom az egyetlen dolog miatt tovább, amire igazán kíváncsi voltam xDbaggioTeddyt kevered Manziellel. 😀😀iktriad
Even though—funny—it’s become part of Peyton Manning folklore that Manning did precisely the same thing with the Colts in 1998 when they were choosing between him and Ryan Leaf to be the top pick in the draft. Manning said to GM Bill Polian’s face, “If you pass on me, I will come back and kick your a– for years.”Igaz ő ezt négyszemközt ,mondta, és nem a sajtónak...
több mint 10 éve
Köszönöm szépen a választ, így már érthető miért óvatos a véleményezés vele szemben!Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Derek Carr-t miért nem tartják Top 3-as QB-nek? Nagyon jó számokat hozott a combine-on, és nagyon jó karrierje volt az egyetemen... Mi az a hátránya, amiért ő nem vetekedhet teddy-vel? A scout-ok szerint, és szerintetek? Texans szurkolókén már félve jut eszembe a carr név, de nekem nagyon átjön a srác játéka és teljesítménye... Mi az, amiért Carr nem Bridgewater vagy Manziel szint a scoutok szerint?sevarafaCarr a Fresnón nem pro-style szisztémában játszott (sok shotgun, minimális center alóli játék), rengeteg screennel és rövid passzal operált az offense, és a level of competition sincs a többiek szintjén, értsd a Mountain West finoman szólva sem a félelmetes védelmeiről ismert. Egyetlen komolyabb D-vel kellett szembenéznie tavaly (USC), és messze a szezonbeli leggyengébb meccsét produkálta ellenük (bowl-meccs lévén még extra idejük is volt a felkészülésre). Kérdéses nála a deep accuracy (gondolom nem kell magyarázni, miért), sokszor erőlteti a passzokat, nem áll bele rendesen a dobásba, és a dobómozdulatán is van mit csiszolni.vassadi
több mint 10 éve
Scoot Crichton 1.62t futott 10 yardon. Az se rossz.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Derek Carr-t miért nem tartják Top 3-as QB-nek? Nagyon jó számokat hozott a combine-on, és nagyon jó karrierje volt az egyetemen... Mi az a hátránya, amiért ő nem vetekedhet teddy-vel? A scout-ok szerint, és szerintetek? Texans szurkolókén már félve jut eszembe a carr név, de nekem nagyon átjön a srác játéka és teljesítménye... Mi az, amiért Carr nem Bridgewater vagy Manziel szint a scoutok szerint?sevarafaCarr a Fresnón nem pro-style szisztémában játszott (sok shotgun, minimális center alóli játék), rengeteg screennel és rövid passzal operált az offense, és a level of competition sincs a többiek szintjén, értsd a Mountain West finoman szólva sem a félelmetes védelmeiről ismert. Egyetlen komolyabb D-vel kellett szembenéznie tavaly (USC), és messze a szezonbeli leggyengébb meccsét produkálta ellenük (bowl-meccs lévén még extra idejük is volt a felkészülésre). Kérdéses nála a deep accuracy (gondolom nem kell magyarázni, miért), sokszor erőlteti a passzokat, nem áll bele rendesen a dobásba, és a dobómozdulatán is van mit csiszolni.
több mint 10 éve
Clowney 4.47...betegHall Of Greenés az első 10 yyardja??? 😀 nem normális az ember 😀
több mint 10 éve
Holnap, nem?ma 15 órakor jönnek a DL emberek, 17-kor a 2. csoport, 19-kor pedig a LB osztag.na és Eisen hánykor fog futni?Dexxter Tailor
Kíváncsi vagyok, hogy helyi idő szerint hányan nézik ezt munkaidőben. Lehet az ázsiai piacra hegyezik ki.Höri
több mint 10 éve
ma 15 órakor jönnek a DL emberek, 17-kor a 2. csoport, 19-kor pedig a LB osztag.na és Eisen hánykor fog futni?
Kíváncsi vagyok, hogy helyi idő szerint hányan nézik ezt munkaidőben. Lehet az ázsiai piacra hegyezik ki.Höri
több mint 10 éve
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Derek Carr-t miért nem tartják Top 3-as QB-nek? Nagyon jó számokat hozott a combine-on, és nagyon jó karrierje volt az egyetemen... Mi az a hátránya, amiért ő nem vetekedhet teddy-vel? A scout-ok szerint, és szerintetek? Texans szurkolókén már félve jut eszembe a carr név, de nekem nagyon átjön a srác játéka és teljesítménye... Mi az, amiért Carr nem Bridgewater vagy Manziel szint a scoutok szerint?
több mint 10 éve
Igen, én is manzielben látom azt amit leaf-ben lehetett... már most fenyegeti a texans-t...hujjj ha nem engem draftoltok akkor jax elvisz és majd félhettek..blabla... 😀Teddyt kevered Manziellel. 😀😀iktriadÉn már most megtudtam, hogy Bridgewater az új Ryan Leaf, nem is kell izgulnom az egyetlen dolog miatt tovább, amire igazán kíváncsi voltam xDbaggioKezdődik az, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a combine-nak...vassadiEz meg hogy jött ki? 😀Sanco
több mint 10 éve
ma 15 órakor jönnek a DL emberek, 17-kor a 2. csoport, 19-kor pedig a LB osztag.Kíváncsi vagyok, hogy helyi idő szerint hányan nézik ezt munkaidőben. Lehet az ázsiai piacra hegyezik ki.
több mint 10 éve
Teddyt kevered Manziellel. 😀😀Én már most megtudtam, hogy Bridgewater az új Ryan Leaf, nem is kell izgulnom az egyetlen dolog miatt tovább, amire igazán kíváncsi voltam xDbaggioKezdődik az, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a combine-nak...vassadiEz meg hogy jött ki? 😀Sanco
több mint 10 éve
Én már most megtudtam, hogy Bridgewater az új Ryan Leaf, nem is kell izgulnom az egyetlen dolog miatt tovább, amire igazán kíváncsi voltam xDKezdődik az, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a combine-nak...vassadiEz meg hogy jött ki? 😀Sanco
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Archer hol találhat gazdára?Aztán majd jön hozzánk, szeretjük a Raiders speedster bustokat😀 Már ha bust lesz.
Kicsit marhulva simán Raiders pick 😊ThundersNFL
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Archer hol találhat gazdára?ThundersNFLMég így is csak a hátsó körökben.
több mint 10 éve
Hm...csak szerintem jobbak eddig elkapásban a RB-k mint a WR-ek?😀
több mint 10 éve
Archer hol találhat gazdára? Kicsit marhulva simán Raiders pick 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Archer hivatalos ideje 4.26!Chris Johnson reakciója Twitteren: "Can't lie archer had the boi nervous"
több mint 10 éve
jaj micsoda túlreagálások mentek itt míg odavoltam...QB-nál leszarják a combine számokat, egy a lényeg, hogy jól beszéljen.
több mint 10 éve
Azért 2014-re talán már megoldhatnák, hogy ne stopperes időkkel dobálózzanak fél napig.
több mint 10 éve
Archer 4.28 szép 😊
több mint 10 éve
Ez nyilvánvaló, nem is erről beszéltünk😊Bridgewater kapcsán. Egyetlen csapat sem fogja levenni a draft boardjáról csak azért, mert nem csinált "semmit" a combine-on.vassadiKezdődik az, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a combine-nak...vassadiEz meg hogy jött ki? 😀Sanco
több mint 10 éve
De'Anthony Thomas 4.34-es, Tre Mason futása is rendben, Wilder JR másodikra tuti javít ...amúgy jó pár WR gyorsabb a futóktól 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
húzódás, nem annyira jó :S