Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
több mint 10 éve
Ez, hogy a faszomba DPI?szabálytalanul hagyta lenyomni magát Grahamtől... 😊
Rozo
több mint 10 éve
+ gordon, de ő csak negatív pontot termel. Hát ha Jefferson csinál egy pick6-et akkor még nyerhetek.Elég tré, ha így is kikapsz tőlem. 8DDehogy, csak az 5 colts-os.A kezdet ota ra sem neztem, a fel cssapatom bye weeken lehetRichard rendbe szedte az egységet a bye weekenNem tudom ,hogy figyelted az espn-es jafl fantasy-t, de neked Lions coach-od van , nekem Packers, perpill úgy néz ki , hogy ezzel a húzással nyered meg.
oh wait
Stez
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 10 éve
Ez, hogy a faszomba DPI?
több mint 10 éve
Elég tré, ha így is kikapsz tőlem. 8DDehogy, csak az 5 colts-os.A kezdet ota ra sem neztem, a fel cssapatom bye weeken lehetRichard rendbe szedte az egységet a bye weekenNem tudom ,hogy figyelted az espn-es jafl fantasy-t, de neked Lions coach-od van , nekem Packers, perpill úgy néz ki , hogy ezzel a húzással nyered meg.
oh wait
Stez
Sixo
Stez
Sixo
több mint 10 éve
Ez neked drop volt? Rajtad van a szemüveged?és passzolni is...Jimmy G meg dropolni.
FunHun
iktriad
több mint 10 éve
Dehogy, csak az 5 colts-os.A kezdet ota ra sem neztem, a fel cssapatom bye weeken lehetRichard rendbe szedte az egységet a bye weekenNem tudom ,hogy figyelted az espn-es jafl fantasy-t, de neked Lions coach-od van , nekem Packers, perpill úgy néz ki , hogy ezzel a húzással nyered meg.
oh wait
Stez
Sixo
Stez
több mint 10 éve
Matyi mit mentettGreat play by Tony Jefferson to break up the Graham TD pass.
Leon78
több mint 10 éve
hát Garoppolónak nem is az elkapás az erősségeés passzolni is...Jimmy G meg dropolni.
FunHun
iktriad
több mint 10 éve
A kezdet ota ra sem neztem, a fel cssapatom bye weeken lehetRichard rendbe szedte az egységet a bye weekenNem tudom ,hogy figyelted az espn-es jafl fantasy-t, de neked Lions coach-od van , nekem Packers, perpill úgy néz ki , hogy ezzel a húzással nyered meg.
oh wait
Stez
Sixo
több mint 10 éve
és passzolni is...Jimmy G meg dropolni.
FunHun
több mint 10 éve
ez most egy statement victory. úgy tűnik, most már hivatalosan is a cardinals a "bully" az nfc westben, ahogy collinsworth mondtaazért még nincs vége 😀
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Matyi mit mentett
több mint 10 éve
Akkor ez is megvolt és vissza az eddigi kerékvágásba.
több mint 10 éve
és passzolni is...
több mint 10 éve
na elkezdett futni a gonosz törpe
több mint 10 éve
ez most egy statement victory. úgy tűnik, most már hivatalosan is a cardinals a "bully" az nfc westben, ahogy collinsworth mondta
több mint 10 éve
Richard rendbe szedte az egységet a bye weekenNem tudom ,hogy figyelted az espn-es jafl fantasy-t, de neked Lions coach-od van , nekem Packers, perpill úgy néz ki , hogy ezzel a húzással nyered meg.
oh wait
Stez
több mint 10 éve
Richard rendbe szedte az egységet a bye weekenoh wait
több mint 10 éve
szépen szórják a LOB-ot...A meccs végére LOL lesz a rövidítésük.
FunHun
több mint 10 éve
szépen szórják a LOB-ot...Hát Palmer élete formájában játszik idén. XD
FunHun
több mint 10 éve
szépen szórják a LOB-ot...
több mint 10 éve
Jó reggelt mindenkinek, kis fáziskéséssel, de nekem is sikerült felkelni. Ez a Floyd elkapás meg TD volt!
több mint 10 éve
Erre bedobta?
több mint 10 éve
Kar h ez nem Shermanre jott ki, de nem vagyok telhetetlen 😊