NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
nájszDrake stílusosan vág vissza, amiért a képregényben viccet csináltam belőle.
Löfli
több mint 4 éve
Cardinalis
5 788
an 80-yard touchdown race down the sideline by Drake to tie the game.Longest run by the Cardinals since Andre Ellington had his 80-yard TD run against the Falcons at State Farm Stadium in 2013.
THIS IS THE WAY
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Ezt benézni!!!!Nem akkora fail, D#-ben a B csapat van fent, ezt ne felejtsük el azért.
garrett27
Mégis ki csinálná meg a tackle-t? 😀
több mint 4 éve
12th member
1 053
Nemtudom Hillbe mit látunk inkább az ujoncok jatszananak, ez csunya volt nagyon
több mint 4 éve
Legalább nem fárad a védelem... Csak mondom, most értem haza és kapcsoltam be a meccset... Eltakarodjak? 😁Kutyát nem sétáltatsz?
Hanni
több mint 4 éve
Csak mondom, most értem haza és kapcsoltam be a meccset... Eltakarodjak? 😁Akkor innentől ne nyúlj semmihez!
Hanni
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
nájsz
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Hár ezmi b+? 😀és Blair is
Diggs szétkapta volna mint hülyegyerek a nápolyit.
akdestroyer
több mint 4 éve
Ezt benézni!!!!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Wow
több mint 4 éve
Csak mondom, most értem haza és kapcsoltam be a meccset... Eltakarodjak? 😁
több mint 4 éve
Oszi
1 215
Uppsz
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Bold prediction: Carson megy ma egy olyat, mint pár éve a Beastquake.Hát, nem kifejezetten erre gondoltam... :/
tomz
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Fúú gyerekek, a támadóhívás a következő felugró ablakot kapta az imént:"You reached the legendary level. Congratulation!"
Remélem a 49ers-re is marad puskapor, és nem csak a 32.védelem ellen megy a parádé.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Ez nekem gyanús. Az ilyen kezdésekből lesz a tripla hátsófali infarktus a végére.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Tényleg? Vagy csak szopatsz? 😀Najó, nem volt az igazi, meg vissza is szerezte Hollister, de azért mégis, igaz, hogy kicsi, igaz hogy nem vesztettük el, de a miénk! 😊
akdestroyer
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Halihó. Fumblementes jóéjszakát kívánokA maimindenkinekmagunknak!
akdestroyer
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Bold prediction: Carson megy ma egy olyat, mint pár éve a Beastquake.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Eddig jó.
több mint 4 éve
hajrá mi 😀