Seattle Seahawks - Atlanta Falcons
több mint 7 éve
Midnight
1 233
hát ha még is xDDDSaints drukkerként van egy olyan érzésem, hogy nem nektek...és kinek szurkolsz ? 😀Jelen. Olvasóként.Jelen.Amúgy hányan vagyunk még itt a meccs követőben ?Jelen 😀
Midnight
Oszi
iktriad
Matthew99
Midnight
iktriad
több mint 7 éve
Saints drukkerként van egy olyan érzésem, hogy nem nektek...és kinek szurkolsz ? 😀Jelen. Olvasóként.Jelen.Amúgy hányan vagyunk még itt a meccs követőben ?Jelen 😀
Midnight
Oszi
iktriad
Matthew99
Midnight
több mint 7 éve
Midnight
1 233
és kinek szurkolsz ? 😀Jelen. Olvasóként.Jelen.Amúgy hányan vagyunk még itt a meccs követőben ?Jelen 😀
Midnight
Oszi
iktriad
Matthew99
több mint 7 éve
Jelen. Olvasóként.Jelen.Amúgy hányan vagyunk még itt a meccs követőben ?Jelen 😀
Midnight
Oszi
iktriad
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Midnight
1 233
ohhh hmm amúgy vicces xDHogy a Georgia Dome felrobbantása a második legnagyobb Falcons összeomlás idén - idézet twitterről.le maradtam. Mit mondott ?Fu de kibaszott kicsinyes a Mark.Falcons drukkereknek érthetően rosszul esik, de amúgy jó poén. 😊
Kenny
iktriad
Midnight
iktriad
több mint 7 éve
Hogy a Georgia Dome felrobbantása a második legnagyobb Falcons összeomlás idén - idézet twitterről.le maradtam. Mit mondott ?Fu de kibaszott kicsinyes a Mark.Falcons drukkereknek érthetően rosszul esik, de amúgy jó poén. 😊
Kenny
iktriad
Midnight
több mint 7 éve
En meg nem tudok nevetni rajta de biztos eljon az az ido.Fu de kibaszott kicsinyes a Mark.Falcons drukkereknek érthetően rosszul esik, de amúgy jó poén. 😊
Kenny
iktriad
több mint 7 éve
Midnight
1 233
le maradtam. Mit mondott ?Fu de kibaszott kicsinyes a Mark.Falcons drukkereknek érthetően rosszul esik, de amúgy jó poén. 😊
Kenny
iktriad
több mint 7 éve
Fu de kibaszott kicsinyes a Mark.Falcons drukkereknek érthetően rosszul esik, de amúgy jó poén. 😊
Kenny
több mint 7 éve
Oszi
1 215
Nem is értem olyan labdákat eresztenék Lane felé mint a fanc😀
több mint 7 éve
Jelen.Amúgy hányan vagyunk még itt a meccs követőben ?Jelen 😀
Midnight
Oszi
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Minden elismerésem a seahawks-nak kőkemény védelmük van 😀
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Amúgy hányan vagyunk még itt a meccs követőben ?
több mint 7 éve
Midnight
1 233
de az tetszett 😀hát hiába vezetünk nem vagyok elégedett a támadó sorral :/ hiányzik Freeman. És Sark is elég érdekes játékokat hív :/Azért remélem ez a TD call tetszett.
Midnight
iktriad
több mint 7 éve
Pedig most még a védelem is tűzben ég.Engedd el. Soha nem jo semmi.hát hiába vezetünk nem vagyok elégedett a támadó sorral :/ hiányzik Freeman. És Sark is elég érdekes játékokat hív :/Azért remélem ez a TD call tetszett.
Midnight
iktriad
Kenny
több mint 7 éve
hát hiába vezetünk nem vagyok elégedett a támadó sorral :/ hiányzik Freeman. És Sark is elég érdekes játékokat hív :/Azért remélem ez a TD call tetszett.
Midnight
több mint 7 éve
Midnight
1 233
hát hiába vezetünk nem vagyok elégedett a támadó sorral :/ hiányzik Freeman. És Sark is elég érdekes játékokat hív :/
több mint 7 éve
Midnight
1 233
érdekes meccs
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
TD drive lett, bár nem hiszem, hogy PC így tervezte
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Na most kéne egy TD drive, és alakulna az az izgi meccs. Csak kár, hogy kurva álmos vagyok :/
több mint 7 éve
Oszi
1 215
Szezonba ilyen futásblokk nem volt még az ol részérol xd
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Ha meglesz az 1. kiemelés nekik, akkor ugye pihennek az 1. fordulóban. 2. fordulóban lehet megkapják a Hawkst, vagy a Falconst, és szerintem ki is fognak esni.Előbb itt még arról volt szó, hogy az Eagles kiesik a picsába. Én csak azt mondom, hogy az alapszakaszban látottak alapján, nem sok okot látok erre. 😀 Kb. minden héten előjön valamelyik csapatnál 1-1 nagy hiányosság.Én a Hawksot se becsülném le ilyen szempontból. Meg a Falconst sem, ha bejutnak. De a Rams, vagy a Vikings is megfoghatná őket szerintem.Hát attól függ kinek mi számít túlteljesítésnek. Nekem annyira nem meglepetés az idei szereplés. A PO tapasztalat hiánya jogos, viszont annyira nincs erős csapat most az NFC-ben, akitől annyira félni kéne. Talán egyedül a Saints az akiktől kicsit fáznék a rájátszásban.Tipikus playoff-tapasztalat nélküli, váratlanul túlteljesítő csapat, az ilyenek általában az első playoff meccsen kikapnak egy tapasztaltabb társaságtól. Én persze szurkolok, hogy ne így legyen, ha már mi nem lehetünk ott.😕Nem néztem a meccset, nem tudom hogyan alakult, de ez az Eagles idén brutális. Kár, hogy szerintem a PO-ban leégnek, hiába vannak nagyon egybe.Az első félidei teljesítmény után még bizakodtam! Utána jött a szoporoller! 😀Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
shagi0206
Csita
shagi0206
balintbaba
Kampman
balintbaba
shagi0206
balintbaba