Seattle Seahawks - Atlanta Falcons
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Kicsit a tavalyi Cowboys jut eszembe a mostani Eagles-rőlElőbb itt még arról volt szó, hogy az Eagles kiesik a picsába. Én csak azt mondom, hogy az alapszakaszban látottak alapján, nem sok okot látok erre. 😀 Kb. minden héten előjön valamelyik csapatnál 1-1 nagy hiányosság.Én a Hawksot se becsülném le ilyen szempontból. Meg a Falconst sem, ha bejutnak. De a Rams, vagy a Vikings is megfoghatná őket szerintem.Hát attól függ kinek mi számít túlteljesítésnek. Nekem annyira nem meglepetés az idei szereplés. A PO tapasztalat hiánya jogos, viszont annyira nincs erős csapat most az NFC-ben, akitől annyira félni kéne. Talán egyedül a Saints az akiktől kicsit fáznék a rájátszásban.Tipikus playoff-tapasztalat nélküli, váratlanul túlteljesítő csapat, az ilyenek általában az első playoff meccsen kikapnak egy tapasztaltabb társaságtól. Én persze szurkolok, hogy ne így legyen, ha már mi nem lehetünk ott.😕Nem néztem a meccset, nem tudom hogyan alakult, de ez az Eagles idén brutális. Kár, hogy szerintem a PO-ban leégnek, hiába vannak nagyon egybe.Az első félidei teljesítmény után még bizakodtam! Utána jött a szoporoller! 😀Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
shagi0206
Csita
shagi0206
balintbaba
Kampman
balintbaba
shagi0206
balintbaba
több mint 7 éve
Előbb itt még arról volt szó, hogy az Eagles kiesik a picsába. Én csak azt mondom, hogy az alapszakaszban látottak alapján, nem sok okot látok erre. 😀 Kb. minden héten előjön valamelyik csapatnál 1-1 nagy hiányosság.Én a Hawksot se becsülném le ilyen szempontból. Meg a Falconst sem, ha bejutnak. De a Rams, vagy a Vikings is megfoghatná őket szerintem.Hát attól függ kinek mi számít túlteljesítésnek. Nekem annyira nem meglepetés az idei szereplés. A PO tapasztalat hiánya jogos, viszont annyira nincs erős csapat most az NFC-ben, akitől annyira félni kéne. Talán egyedül a Saints az akiktől kicsit fáznék a rájátszásban.Tipikus playoff-tapasztalat nélküli, váratlanul túlteljesítő csapat, az ilyenek általában az első playoff meccsen kikapnak egy tapasztaltabb társaságtól. Én persze szurkolok, hogy ne így legyen, ha már mi nem lehetünk ott.😕Nem néztem a meccset, nem tudom hogyan alakult, de ez az Eagles idén brutális. Kár, hogy szerintem a PO-ban leégnek, hiába vannak nagyon egybe.Az első félidei teljesítmény után még bizakodtam! Utána jött a szoporoller! 😀Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
shagi0206
Csita
shagi0206
balintbaba
Kampman
balintbaba
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Én a Hawksot se becsülném le ilyen szempontból. Meg a Falconst sem, ha bejutnak. De a Rams, vagy a Vikings is megfoghatná őket szerintem.Hát attól függ kinek mi számít túlteljesítésnek. Nekem annyira nem meglepetés az idei szereplés. A PO tapasztalat hiánya jogos, viszont annyira nincs erős csapat most az NFC-ben, akitől annyira félni kéne. Talán egyedül a Saints az akiktől kicsit fáznék a rájátszásban.Tipikus playoff-tapasztalat nélküli, váratlanul túlteljesítő csapat, az ilyenek általában az első playoff meccsen kikapnak egy tapasztaltabb társaságtól. Én persze szurkolok, hogy ne így legyen, ha már mi nem lehetünk ott.😕Nem néztem a meccset, nem tudom hogyan alakult, de ez az Eagles idén brutális. Kár, hogy szerintem a PO-ban leégnek, hiába vannak nagyon egybe.Az első félidei teljesítmény után még bizakodtam! Utána jött a szoporoller! 😀Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
shagi0206
Csita
shagi0206
balintbaba
Kampman
balintbaba
több mint 7 éve
Csita
339
Jól beindúlt az Atlanta! 😀
több mint 7 éve
Hát attól függ kinek mi számít túlteljesítésnek. Nekem annyira nem meglepetés az idei szereplés. A PO tapasztalat hiánya jogos, viszont annyira nincs erős csapat most az NFC-ben, akitől annyira félni kéne. Talán egyedül a Saints az akiktől kicsit fáznék a rájátszásban.Tipikus playoff-tapasztalat nélküli, váratlanul túlteljesítő csapat, az ilyenek általában az első playoff meccsen kikapnak egy tapasztaltabb társaságtól. Én persze szurkolok, hogy ne így legyen, ha már mi nem lehetünk ott.😕Nem néztem a meccset, nem tudom hogyan alakult, de ez az Eagles idén brutális. Kár, hogy szerintem a PO-ban leégnek, hiába vannak nagyon egybe.Az első félidei teljesítmény után még bizakodtam! Utána jött a szoporoller! 😀Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
shagi0206
Csita
shagi0206
balintbaba
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Oszi
1 215
Na itt meg mivan 😀
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Tipikus playoff-tapasztalat nélküli, váratlanul túlteljesítő csapat, az ilyenek általában az első playoff meccsen kikapnak egy tapasztaltabb társaságtól. Én persze szurkolok, hogy ne így legyen, ha már mi nem lehetünk ott.😕Nem néztem a meccset, nem tudom hogyan alakult, de ez az Eagles idén brutális. Kár, hogy szerintem a PO-ban leégnek, hiába vannak nagyon egybe.Az első félidei teljesítmény után még bizakodtam! Utána jött a szoporoller! 😀Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
shagi0206
Csita
shagi0206
balintbaba
több mint 7 éve
😕Nem néztem a meccset, nem tudom hogyan alakult, de ez az Eagles idén brutális. Kár, hogy szerintem a PO-ban leégnek, hiába vannak nagyon egybe.Az első félidei teljesítmény után még bizakodtam! Utána jött a szoporoller! 😀Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
shagi0206
Csita
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Nem néztem a meccset, nem tudom hogyan alakult, de ez az Eagles idén brutális. Kár, hogy szerintem a PO-ban leégnek, hiába vannak nagyon egybe.Az első félidei teljesítmény után még bizakodtam! Utána jött a szoporoller! 😀Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
shagi0206
Csita
több mint 7 éve
Midnight
1 233
az első fél idő után én is azt hittem nyerhetek. hát ha mi jobban toljuk majd 😀Az első félidei teljesítmény után még bizakodtam! Utána jött a szoporoller! 😀Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
shagi0206
Csita
több mint 7 éve
Csita
339
Az első félidei teljesítmény után még bizakodtam! Utána jött a szoporoller! 😀Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀Az megjósolható volt
Csita
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀nézed is xDDD
Csita
több mint 7 éve
Csita
339
Én csak azért nézem hogy elfelejtsem a tegnapi bödületes szopásunkat! 😀
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Sziasztok! Reméljük faszántos kis meccs lesz 😊Én is azért maradtam fent, mert ebben bízok
Oszi
több mint 7 éve
Oszi
1 215
Sziasztok! Reméljük faszántos kis meccs lesz 😊
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Kicsit korai még, nem? 😊