Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
több mint 7 éve
Mészárlás.
több mint 7 éve
Wow, 1 perc alatt lehet megnyerte a meccset a Seattle.
több mint 7 éve
Hoppá Lacy még tud ilyeneket?!
több mint 7 éve
Hooker nagy probléma lesz az AFC Southban hosszú, hosszú évekre.
több mint 7 éve
Sanchez szépen felélesztette a karrierjét, azzal hogy QB-ból punter lett. Vagy ez egy másik Sanchez? 😉 😊
több mint 7 éve
Vintidzs Colts D.
több mint 7 éve
A Rams is megverte idegenben a Cowboyt. Nektek is menni fog a jinxem nélkül.Addig szidtam a 'Hawks O-t, míg felszívják magukat és elkezdenek komolyan játszani.Jövő héten szidjad a védelmünket, ahogy a csövön kifér.
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Addig szidtam a 'Hawks O-t, míg felszívják magukat és elkezdenek komolyan játszani.Jövő héten szidjad a védelmünket, ahogy a csövön kifér.
iktriad
több mint 7 éve
Addig szidtam a 'Hawks O-t, míg felszívják magukat és elkezdenek komolyan játszani.
több mint 7 éve
Egy Jax fan főleg egy 1/1-re várt Jets elleni vesztes meccs után nem kritizálhat senkit durván."Rams meggyőzőbbnek tűnik..."Még van 12 meccs hátra. Sok minden történhet. (Pl. lesérülhet Goff és/vagy Gurley) De ezt a meccset nézve is egyelőre a Rams meggyőzőbbnek tűnik, mint a másik 3 div. rivális.Az nem Bold, kezd egyértelművé válni h így lesz!😟Cooper Kupp bajnokságot érő TD elkapással!Ha most érne véget az alapszakasz, az AFC első két kiemeltje a Chiefs és a Bills, az NFC-é pedig az Eagles és a Lions lenne.Chiefs - Rams Super Bowlt!
Kampman
Löfli
Bold prediction: A Rams nyeri az NFC Westet idén.
iktriad
Ka'deemCarey25
iktriad
És akkor még finoman fogalmaztál.
Ka'deemCarey25
több mint 7 éve
Teszem hozzá a Rams tavaly is 3-1-el kezdett. Aztán még a fucking 7-9 sem jött össze.Már nem Bajusz a vezetőedző. És van QB-juk/offensük.
Kampman
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
"Rams meggyőzőbbnek tűnik..."Még van 12 meccs hátra. Sok minden történhet. (Pl. lesérülhet Goff és/vagy Gurley) De ezt a meccset nézve is egyelőre a Rams meggyőzőbbnek tűnik, mint a másik 3 div. rivális.Az nem Bold, kezd egyértelművé válni h így lesz!😟Cooper Kupp bajnokságot érő TD elkapással!Ha most érne véget az alapszakasz, az AFC első két kiemeltje a Chiefs és a Bills, az NFC-é pedig az Eagles és a Lions lenne.Chiefs - Rams Super Bowlt!
Kampman
Löfli
iktriad
Ka'deemCarey25
iktriad
És akkor még finoman fogalmaztál.
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Teszem hozzá a Rams tavaly is 3-1-el kezdett. Aztán még a fucking 7-9 sem jött össze.
több mint 7 éve
Még van 12 meccs hátra. Sok minden történhet. (Pl. lesérülhet Goff és/vagy Gurley) De ezt a meccset nézve is egyelőre a Rams meggyőzőbbnek tűnik, mint a másik 3 div. rivális.A Seattle offense minden szeptemberben borzasztóan néz ki, a defense is sérülékenynek tűnik, aztán csak összekaparják magukat. Én még idén jósolom a playoffba a csoportból. De csak idén.
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Egy biztos. Nagyot fog a Jags szívni tőlük otthon 2 hét múlva. Páros héten mindig szarok vagyunk idén. | (Jövő héttől már páratlanon is 😊 ) |Azért 4 hét után nem olyan bold prediction ez, egyértelműen ők a legvállalhatóbb csapat a csoportban 😀Cooper Kupp bajnokságot érő TD elkapással!Ha most érne véget az alapszakasz, az AFC első két kiemeltje a Chiefs és a Bills, az NFC-é pedig az Eagles és a Lions lenne.Chiefs - Rams Super Bowlt!
Kampman
Löfli
iktriad
Löfli
több mint 7 éve
Még van 12 meccs hátra. Sok minden történhet. (Pl. lesérülhet Goff és/vagy Gurley) De ezt a meccset nézve is egyelőre a Rams meggyőzőbbnek tűnik, mint a másik 3 div. rivális.Az nem Bold, kezd egyértelművé válni h így lesz!😟Cooper Kupp bajnokságot érő TD elkapással!Ha most érne véget az alapszakasz, az AFC első két kiemeltje a Chiefs és a Bills, az NFC-é pedig az Eagles és a Lions lenne.Chiefs - Rams Super Bowlt!
Kampman
Löfli
iktriad
Ka'deemCarey25
több mint 7 éve
Azért 4 hét után nem olyan bold prediction ez, egyértelműen ők a legvállalhatóbb csapat a csoportban 😀Cooper Kupp bajnokságot érő TD elkapással!Ha most érne véget az alapszakasz, az AFC első két kiemeltje a Chiefs és a Bills, az NFC-é pedig az Eagles és a Lions lenne.Chiefs - Rams Super Bowlt!
Kampman
Löfli
iktriad
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Az nem Bold, kezd egyértelművé válni h így lesz!😟Cooper Kupp bajnokságot érő TD elkapással!Ha most érne véget az alapszakasz, az AFC első két kiemeltje a Chiefs és a Bills, az NFC-é pedig az Eagles és a Lions lenne.Chiefs - Rams Super Bowlt!
Kampman
Löfli
iktriad
több mint 7 éve
Hauschkát miért rakta ki a Hawks? Pénz, vagy túl sokat hibázott? (Bennem úgy él, hogy egy stabil, jó rúgó. Walshnál legalábbis stabilabb...)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Akkor az ST borzalmas a Seahawksnál. Ha tudták, hogy Walsh ilyen gyenge a meccs előtt, akkor inkább egy Hail Maryvel kellett volna próbálkozni. Ott még a pick is néha 6 pontot ér a Seahawksnak.
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
A Seahawks O meg borzalmas.Jinxtriad Strikes Again
iktriad
több mint 7 éve
Lassan el lehet kezdni a Coltsnak a cseretárgyalásokat Luck kapcsán. Nincs rá szükség. 😊 😊 😊Na azért 😊
iktriad
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Hosszan elgondolkoztam, hogy tegyek-e egy nagyobb összeget akár egy hendikeppes Hawks győzelemre, aztán inkább nem tettem. Örülök.Tippmixen kickoff előtt 5 perccel 1,09-es odds volt a Seahawks győzelemreÉn majdnem biztos voltam benne, hogy valami ilyesmi lesz. A Seahawks idén még védelemben is átlagos, az O meg borzalmas.
Kampman
iktriad
több mint 7 éve
Tippmixen kickoff előtt 5 perccel 1,09-es odds volt a Seahawks győzelemreÉn majdnem biztos voltam benne, hogy valami ilyesmi lesz. A Seahawks idén még védelemben is átlagos, az O meg borzalmas.
Kampman
több mint 7 éve
Lassan el lehet kezdni a Coltsnak a cseretárgyalásokat Luck kapcsán. Nincs rá szükség. 😊 😊 😊